dostum bu resim arka planlari varya, onu ben indirdim ama hangi programla calisiyo o? bende acilmadi, bi yardimci olsan... tskler
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop İçin Yüzlerce Adet Dijital Arka Fonlar başlıklı konu tartışılıyor; dostum bu resim arka planlari varya, onu ben indirdim ama hangi programla calisiyo o? bende acilmadi, bi yardimci olsan... tskler...
dostum bu resim arka planlari varya, onu ben indirdim ama hangi programla calisiyo o? bende acilmadi, bi yardimci olsan... tskler
winrar laızm sana arkaaşım.
http://www.rarlab.com/rar/wrar361tr.exe indir.
zagor ellerine saglık
arkadaslar bana sunlari indirmekte yardimci olurmusunuz? ben pek beceremiyorumda..benim e-posta adresime yazarsaniz sevinirim. yenercik@msn.com
Grafik tasarım programları, teknikleri, montaj vs
Açılan sayfanın alt tarafındaki Free Butonuna tıkla .Sonra zaman geri saymaya başlayacak.geri sayma bittikten sonra oradaki kutucuktaki kodu yaz.downloada tıkla
tüm forum kullanıcılarına selamlar...
yeni kayıtlı üyeyim.. fon paylaşımı için yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada elimdeki fonları nasıl paylaşıma açabilirim bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
www.rapidshare.com adresine upload edebilirsin. tabi ilk önce elindeki fonları winrar ile sıkıştır, rar uzantılı hale getir.
BUNLARIN HEPSİ COK GÜZEL TŞKLER PAYLAŞTIGIN İÇİN![]()
SÖYLEDİĞİNİZ SİTEYE GİRDİM DOSTUM AMA SANIRIM KULLANICI HESABINIZ OLMASI GEREKLİ... YANILIYORMUYUM.? BUNUN DAHA KOLAY BİR YOLU YOKMU?
ilk önce yüklemeyi yap, sonra tek bir adımda mailin vererek kullanıcı adı olauştur.
çok basit aslında.
olmadı www.speedyshare.com kullan.
iyi oldu bunu gördüğüm ama dosyaların maşallahı var yani nasıl olacak kotalıyız ühü ühü![]()
ee bunlar hep silinmiş napıcaz şimdi geçmi kaldık :S ya çokta güzelmiş amaaaaaa................
gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır
Geçen yeni linkler vermiştim ama site göçtüğünden o mesajımda uçmuş bu yüzden o linkleri ve daha fazlasını tekrar veriyorum buyrun arkadaşlar.
RapidShare: 1-Click Webhosting
Gönül isterki elimdeki tüm fonları paylaşıma açayım fakat bu ne yazıkki mümkün değil çünkü arşiv 3.6 GB.
İlk mesaja ekliyorum, Teşekkürler zagor@
Rica ederim BLACKandWHITE asıl ben teşekkür ederim ilginize![]()