paylaşımın için çok sağol çok güzeller gerçekten bu ayın kotası bunlara gitti ama olsun değer
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop İçin Yüzlerce Adet Dijital Arka Fonlar başlıklı konu tartışılıyor; paylaşımın için çok sağol çok güzeller gerçekten bu ayın kotası bunlara gitti ama olsun değer...
paylaşımın için çok sağol çok güzeller gerçekten bu ayın kotası bunlara gitti ama olsun değer
zagor@ kardeşim. paylaşımın için çok teşekkürler gönlüne sağlık. yalnız verdiğin ilk linkler hariç sonraki linklerde sorun yaşıyorum. galiba linklerde sorun var diye düşünüyorum. bu konu hakkında yardımcı olursan sevinirim. saygılarımla.
merhaba arkadaşlar ya ben bunları indiremedim çok lazım bu fonlar indirmeye çalıştım websense devreye girdi zaman aşımı herhalde bunları indirip e-mailime göderebilirmisiniz e-mail : barracudam@hotmail.com
zagor bunların arasında düğün fonları war mı bana onlar lazımda.) ?
acinca ufacik bunalri nasil buyutecegiz normal islemle buyutunce goruntu bozuluyo
merhaba arkadaslar bana resim arka fonlari lazım yardımcı olursanız sewinirim..ii gunler
selam zagor ya ben bu fonları goremiyorum yardımcı olurmsuun_?
ya arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ben fonları indiremedim file not found hatası veriyor indiren varsa barracudam@hotmail.com a gönderebilir mi? paylaşımınz için şimdiden tşk ederim...
kardeş indiremedim yardım
![]()
arkadaşlar bu rapidshareden indiremiyorum fıle not found diyor bana yardımcı olurmusunuz çaçuk fonları arıyorum msn adresim ibrahim43_43@hotmail.com tşk.
Keşke alıntıdır deseydin emeğe saygı olmuş olurdu isim vermek istemiyorum ama başka bi forumdan alıntı yapmışın...
Başkaları burdan alıntı yapmış olmasın sakın![]()
çünkü en son verdiğim harici diğerleri bana aittir ben birçok forumda gördüm aynı linkleri öyleki resim önizlemeleri bile aynen benim verdiğim gibi vermişlerdir fonların yayınlanma tarihlerini sen o bahsettiğin sitedekiyle karşılaştır anlarsın ne demek istediğimi
Ben sen harici diğer kardeşlerim içinde örnek amacı ile yazayım googleyi açın ve Photoshop İçin Yüzlerce Adet Dijital Arka Fonlar yazın bir sürü sonuç çıkacaktır çıkan sonuçlara sırası ile bakın ve konuların açılış tarihlerine bakın linkler ve resimler aynen burada olduğu gibidir ne demek istediğimi net bir şekilde anlarsınız
linkler ölü bir baksanız !!!! saygılar
Selam arkadaşlar burdaki fonların çoğunu indirdim ellerinized sağlık çok güzeller ama benim bir sorunum var.
Sorun şu. Benim hdd yi 4 parçaya bölmüştüm c ye windows kuruluydu f ye de resimler araçlar programlar biriktiriyordum. windowsu formatlasam bile f: dekilere bişey olmuyordu.
Fakat buradan indirdiğim 2 gb ye yakın fonlar bilgisayara format attıktan sonra jpeg olarak görünüyor ama açılmıyor. rar dosyalarını bile silmemiştim ama onlar da açılmıyor herşeyi denedim ama ne fayda olmuyor. bunun sebebini veya tekrar kullanılabilir hale nasıl getirebileceğimi bilenler varsa lütfen acil yardım ederseniz sevinirim. herkese selamlar Saygılar