hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Photoshop ile web tasarım ?

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında Photoshop ile web tasarım ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba arkadaşlar hwm yi uzun süredir takip ediordum sonunda üye olmak aklima geldi ilk msj imi ilgilendiğim konu ile atmak ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 25-05-08, 19:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Drastically
New Member
Bilgisayarım

Drastically Avatar

Katılım tarihi: 24.05.08
Nereden: istanbul
Photoshop ile web tasarım ?

merhaba arkadaşlar hwm yi uzun süredir takip ediordum sonunda üye olmak aklima geldi ilk msj imi ilgilendiğim konu ile atmak istedim.. web ve grafik tasarimi okuyorum ama ne yazik ki pek bu konuda birşey öğretmiolar okulda herneyse merak ettiğim photoshop ile web design da yardimci olabilcek ufkumu açabilcek bilgi kaynakları ariyorum bunun yaninda aranızda illa ki vardir sizin gibi tasarimcilarin önerilerinide bekliyorum.. nette araştiriyorum ps tutorialleri genelde resimde kirmizi gözü yok etme cart curt bana daha çok web sayfasi dizaynında işime yariycak ipuçlari bilgiler vs lazim aslinda bana ne lazim tam olark onuda bilmiyorum

ben ps ile göze hoş web sitesi yapmak istiyorum artik

Tags
photoshop, tasarım, web

Bookmarks
Konu araçları

Photoshop ile web tasarım ? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Photoshop Magazin T-Shirt Tasarım Yarışması Başladı!! Piem Grafik Tasarım 0 16-01-08 17:46
Photoshop Magazin Dergisi Yazarlarından Photoshop ve Flash Dersleri (Video) Piem Grafik Tasarım 1 09-01-08 17:54
Bursa da Photoshop + Flash veya Web tasarım Kursu neresi? alluwant Grafik Tasarım 0 16-10-07 22:30
program tasarım D@rk Genel(Code) 4 21-09-05 19:45
web tasarım erte Genel(OS) 0 09-12-02 00:03

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:54.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999