Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshopla Korkunç Resimler Yapın (Resimli Anlatım) başlıklı konu tartışılıyor; Öncelikle seçtiğiniz fotoğrafı photoshopta açıyorsunuz. Ben örnek olarak hepinizin tanıdığı bir yüzü seçtim
Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini ...
Öncelikle seçtiğiniz fotoğrafı photoshopta açıyorsunuz. Ben örnek olarak hepinizin tanıdığı bir yüzü seçtim
Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini seçiyorsunuz ve yerini ayarlıyorsunuz.
Doku resminin yerini ayarladıktan sonra Layer Penceresinden Layer modunu Hardligt’i seçiyoruz ve yine Layer penceresinden Add Layer Mask> Hidde All Seçeneğini tıklıyoruz.
Resimde gözüktüğü gibi. Daha sonra araç çubuğuna gidip Airbrush Toll araçını tıklıyorsunuz. Ayarlarından Pressure ayarını %30 olarak seçiyoruz.
Daha sonra resmin üzerine gidip resmimizde Doku eklediğimiz alan üzerini boyuyoruz. (Burda dikkat etmeniz gereken nokta eklediğimiz siyah layeri seçip boyama işlemini ondan sonra yapmaktır.)
Resmimiz bu hali alıyor.
Aynı işlemleri diğer dokular içinde yapıyoruz.
Doku işlemleri bittikten sonra Layer>Flatten Image tıklıyoruz ve resmimiz artık tek bir katmandan oluşuyor.
Üzerinde istediğiniz oynamayı yapabilirsiniz. Korkutucu bir makyaj gibi.
Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini seçiyorsunuz ve yerini ayarlıyorsunuz
sen nasıl bir şey seçtin,göremedim ben..
bir de arkadaşlar az önce yükledim de cs2 yi (format atmıştım da) remi kaydettikten sonra,cs2 de görünenden daha aydınlık gözüküyor.sanırım bu cs 2 de sorun var ayarlarda???
Pardon alıntı olduğundan benim gözümden kaçmış ve dediğiniz gibi ben ikinci resmi yanlış koymuşum hatırlattığınız için teşekkürler doğrusu aynen böyle olacak..
Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini seçiyorsunuz ve yerini ayarlıyorsunuz.
bu photoshop egitimi için tsk ederim yalnız resimli anlatım yaz<ıyo.bende resımler bır turlu acılmıyo onu nasıl yapıcaz
cvp yazarsan cok sevınırım
....