Photoshopla Korkunç Resimler Yapın (Resimli Anlatım)
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshopla Korkunç Resimler Yapın (Resimli Anlatım) başlıklı konu tartışılıyor; Öncelikle seçtiğiniz fotoğrafı photoshopta açıyorsunuz. Ben örnek olarak hepinizin tanıdığı bir yüzü seçtim
Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini ...
-
Power Member
-
V.I.Member
Güzel bi uygulama. Ama kız ne olursa olsun yine güzel be
-
V.I.Member
Daha önce aynı yöntemle resme ölü efekti verme anlatılmıştı güzel çalışma
-
Cool Member
abi böyle bir güzelliğe kıyılır mı yaw
266MMX, 8Mb Edo ram, 16X CD-ROM, 4Mb S3, 1.2 Gb HDD.... Daha ne olsun cillop gibi makine işte

-
Power Member
Teşekkürler güzel bilgiler.. Resimdeki kız Azra Akın mı?
-
Silver Member
-
hARDWAREMANIAC
Güzel çalışma, bu kız kimdi yaf Azra Akın mı?
-
Power Member
Evet resimdeki bayan dünya güzeli seçilen Azra Akın
-
V.I.Member
Bir deneyelim bakalim,yine yapamayacakmiyiz
@zagor tesekkürler bilgiler icin..
Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
-
V.I.Member
Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini seçiyorsunuz ve yerini ayarlıyorsunuz
sen nasıl bir şey seçtin,göremedim ben..
bir de arkadaşlar az önce yükledim de cs2 yi (format atmıştım da) remi kaydettikten sonra,cs2 de görünenden daha aydınlık gözüküyor.sanırım bu cs 2 de sorun var ayarlarda???
-
Senior Member
Emeğine sağlık. Ancak @pusu'nun söylediği gibi seçilen doku gözükmüyor. Sanırım 1. ve 2. resim aynı olmuş. Bi bakarsan sevinirim.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and IDEAS are BULLETPROOF
-
Power Member
Pardon alıntı olduğundan benim gözümden kaçmış ve dediğiniz gibi ben ikinci resmi yanlış koymuşum hatırlattığınız için teşekkürler
doğrusu aynen böyle olacak..
Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini seçiyorsunuz ve yerini ayarlıyorsunuz.
-
Senior Member
Eline sağlık. Bu arada cahilliğime verin ama bu doku resmini nerden bulabiliriz?
-
New Member
Re: Photoshopla Korkunç Resimler Yapın (Resimli Anlatım)
GÜZEL AMA FAZLA ANLAMADIMM KITIM HERALDEE..
-
Ynt: Photoshopla Korkunç Resimler Yapın (Resimli Anlatım)
bu photoshop egitimi için tsk ederim yalnız resimli anlatım yaz<ıyo.bende resımler bır turlu acılmıyo onu nasıl yapıcaz
cvp yazarsan cok sevınırım
....
-
V.I.Member
konulara cevap yazarken konunun açılış tarihine bakmanızı öneririm. resimler fotoğraf paylaşım sitesinin database'inden silineli çok olmuş.
"Format at düzelsin!!!"
-
-
hARDWAREMANIAC
XX_by_vedix_XX tarafından iletildi.
Ama Resimler çıkmıyor
sizinnkiyle birlikte konun ikinci hortlatılışı ve de eski bi ikonu olduğundan artık resimlerin çıkmaması normaldir...