Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında photoshopta boyut başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar bu resim yada fonlarin boyutunu nasil ayarlayacagiz ya resim uymuyo ya fon..." şeklinde özetlenebilir....
ama benim demek istedigim sey cok farkli.sonucta onu biliyorum yada ctrl++ ile buyutme ama benim dedigim sey farkli.bi resim aciyorum ve bi arka fon icin acmam gerek ve bunlarin boyutlari ayni olmali.ama benim degil.dedigin yontemle buyuttugum zamansa resim ozelligimi kaybediyo
edit de free transform gibi bişi olması lazım oradan dediğin olabilir, şu anda PS yok bilgisayarımda yanlış da olabilir dediğim.
free transform'da aynı şeyi yapıyor hacı , bir plug in'i vardı optik zoom yapıp büyütüyordu da hatırlayamıyorum ama işin hası öyle ne yazık ki büyüyen resim özellik kaybeder =)