Photoshopta Saç Kesme Anlatımı
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshopta Saç Kesme Anlatımı başlıklı konu tartışılıyor; Photohopta resimden saçları kesmenin kolay bir yolu var önce kesmek istediğimiz resmi açıyoruz
daha sonra background eraser tool u seçiyoruz ...
-
V.I.Member
-
Power Member
denedim, anlatıldığı kadar basit
çok yararlı bir ipucu. teşekkürler
HwM İmza kuralları
Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
@pegasus seni unutmayacağız
-
Silver Member
color replacement gibi bişey bu. kimi durumlarda extract daha verimli olabiliyor. background eraser ile bazen seyrek yerleri 3 numara traş edebiliyor insan, nitekim kadının sol olzunun üstü öyle olmuş
-
V.I.Member
Vito Andolini tarafından iletildi.
color replacement gibi bişey bu. kimi durumlarda extract daha verimli olabiliyor. background eraser ile bazen seyrek yerleri 3 numara traş edebiliyor insan, nitekim kadının sol olzunun üstü öyle olmuş

Gözden kaçan yerler olabiliyor renk uyumluluğuna göre kesme yapıyor sanırım renklerin uyumlu olduğu yerde mesela siyah arkaplanda siyah saçı da kesebiliyor
-
V.I.Member
Forumda daha önce sormuştu birisi burdan saçları nası keseceğiz diye ama bulamadım işine yarar sanırım
-
Rookie Member
güzel olmuş döküman için saol photoshopun hangi sürümü
''Ne Mutlu Türküm Diyene''
''Biz Bu Vatanı Karşılıksız Sevdik''

-
V.I.Member
Sürüm 9 cs2 ama hemen hemen benzer menüleri diğer sürümleriyle
-
Power Member
waaaay güsel.
Jamoka
-
Power Member
Amy lynn zaten baskaresim koysan şaşardım
ama güsel kıs
-
hARDWAREMANIAC
amy lost mu olmuş
-
Moderator
ilk denedim olmadı sonra bi daha baktım meğer sampling'i once yapmayı unutmuşum
saolasın jamoka
-
Moderator
tepede dursun bir süre , güzel çalışma eline sağlık...
-
bu yontemi bilmiyordum ama extarct da genellikle iyi sonuçlar veriyor denemenizi öneririm
-
Rookie Member
iyide ben burda kısalan saç görmedim yoksa anlatılmak istenen şey farklı mı????????
-
Moderator
saçı kısaltmıyoruz, saçın tel tel olduğu yerlerde kesme yaparken yani başka bir resme ekleme yapmak için orda kesim işlemi yaparken ince teller arkasında kalan arklaplanı ayıklıyoruz
umarım anlatabildim
-
Cool Member
biraz başlık isabetsiz olmuş gibi.
-
New Member
pratik yapacağım diye resmi rezil etmeyin
öncelikle işçilikten kaçmayın eğer pratik yolu varsa deneyin iyi sonuç verir çoğu zaman. İki resmi birleştirdiğinizde resmi odaklama diye bir olay vardır. yani tüm zamanlarda hem yakındaki hem uzaktakini gözler net görmeye alışık değildir.
resimdeki bayan yakın obje arka zemin çekilen deniz resmide yakın obje iki yakın objeyi kullanıyorsan eğer bence geniş kapsamlı deniz görüntüsünü arka fonu yani featerle yumuşatarak motion blur kullanarak daha güzel görüntü elde edersiniz iyi çalılşmlar...
teknikler anlatıla anlatıla gelişir.
-
V.I.Member
Başlıkta anlatılmak istenen resimden saçı kesmekti arkadaşlar birde bu konuda resimden saçlar nasıl kesilir onu anlatmak istedim son resimde ise bunun uygulamasını göstermek için bir başka resim üzerine yaptım yoksa amacım montoj anlatmak değildi
-
hARDWAREMANIAC
ben başlıga bakınca adamın saçları kesip kel gibi yapcaz sandım
ama buda guzel
saol.
-
öğrenmenin sonu yok .. cok yararlı bi bilgi tesekkürler..
-
Senior Member
Eline sağlık güzel çalışma..
Bir de arka planı karışık olan resimlerden saç kesmenin kolay bir yolu var mıdır? En çok bunda zorlanıyorum da...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and IDEAS are BULLETPROOF
-
-
Yardıııım
Ya Arkadaşlar Benim Photo Shopta Sampling Once Diye Birşey Çıkmıyor Version Önemlimi Ben 8.0 Kullanıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler
-
Cool Member
Başlangıç seviyesi için güzel bir tutorial
-
Knockout
Öncelikle merhaba arkadaşlar...
gezerken şöyle bir dikkatimi çekti konu ve bir bakayım dedim... Aslında saç kesmek için programlar var bunlardan biri extensis-mask pro diğeri ise knockout... Knockout daha etkili... Bir arkadaş sormuş arkada farklı renk tonları varsa nasıl kesim yaparız diye... Knockout'u kullanmanı tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde tek bir teli bile yok etmeden kesiyor... Saygılarla...