Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 3
1 2 3 SonSon
Results 1 to 15 of 37

Photoshopta Saç Kesme Anlatımı

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshopta Saç Kesme Anlatımı başlıklı konu tartışılıyor; Photohopta resimden saçları kesmenin kolay bir yolu var önce kesmek istediğimiz resmi açıyoruz daha sonra background eraser tool u seçiyoruz ...

FC
    FC çevrim dışı
    V.I.Member FC Avatar
    Katılım tarihi
    15.08.2004
    Nereden
    Maltepe

Photoshopta Saç Kesme Anlatımı

Photohopta resimden saçları kesmenin kolay bir yolu var önce kesmek istediğimiz resmi açıyoruz

daha sonra background eraser tool u seçiyoruz yada (e) tuşuna basıyoruz

sonra sampling once, limits contiguous olacak şekilde ayarlıyoruz

ve saçların etrafını silmeye başlıyoruz korkmamıza gerek yok sadece kenarları siliyor saçlara zarar vermiyor

Ve final

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Power Member static Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2003
    Nereden
    avcılar
    denedim, anlatıldığı kadar basit
    çok yararlı bir ipucu. teşekkürler
    HwM İmza kuralları
    Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
    @pegasus seni unutmayacağız
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Silver Member Vito Andolini Avatar
    Katılım tarihi
    29.09.2004
    Nereden
    Sicilya
    color replacement gibi bişey bu. kimi durumlarda extract daha verimli olabiliyor. background eraser ile bazen seyrek yerleri 3 numara traş edebiliyor insan, nitekim kadının sol olzunun üstü öyle olmuş

FC
    FC çevrim dışı
    V.I.Member FC Avatar
    Katılım tarihi
    15.08.2004
    Nereden
    Maltepe
    Alıntı Vito Andolini tarafından iletildi.
    color replacement gibi bişey bu. kimi durumlarda extract daha verimli olabiliyor. background eraser ile bazen seyrek yerleri 3 numara traş edebiliyor insan, nitekim kadının sol olzunun üstü öyle olmuş
    Gözden kaçan yerler olabiliyor renk uyumluluğuna göre kesme yapıyor sanırım renklerin uyumlu olduğu yerde mesela siyah arkaplanda siyah saçı da kesebiliyor

FC
    FC çevrim dışı
    V.I.Member FC Avatar
    Katılım tarihi
    15.08.2004
    Nereden
    Maltepe
    Forumda daha önce sormuştu birisi burdan saçları nası keseceğiz diye ama bulamadım işine yarar sanırım

Rookie Member CaSuS_HaCkEr Avatar
    Katılım tarihi
    10.01.2006
    Nereden
    hacker aleminde
    güzel olmuş döküman için saol photoshopun hangi sürümü
    ''Ne Mutlu Türküm Diyene''
    ''Biz Bu Vatanı Karşılıksız Sevdik''

FC
    FC çevrim dışı
    V.I.Member FC Avatar
    Katılım tarihi
    15.08.2004
    Nereden
    Maltepe
    Sürüm 9 cs2 ama hemen hemen benzer menüleri diğer sürümleriyle

Power Member X-tanbul Avatar
    Katılım tarihi
    12.03.2005
    Nereden
    34-35
    waaaay güsel.
    Jamoka
    now

Power Member X-tanbul Avatar
    Katılım tarihi
    12.03.2005
    Nereden
    34-35
    Amy lynn zaten baskaresim koysan şaşardım ama güsel kıs

hM Haber Editörü ALIENWARE Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    N/A
    amy lost mu olmuş

Moderator m4gnetic Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Blog Mesajları
    3
    ilk denedim olmadı sonra bi daha baktım meğer sampling'i once yapmayı unutmuşum saolasın jamoka

Moderator BLACKandWHITE Avatar
    Katılım tarihi
    23.11.2002
    Nereden
    İstanbul
    tepede dursun bir süre , güzel çalışma eline sağlık...

Jr.Erkan
    Ziyaretçi
    bu yontemi bilmiyordum ama extarct da genellikle iyi sonuçlar veriyor denemenizi öneririm

Rookie Member didem Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2006
    Nereden
    İSTANBUL
    iyide ben burda kısalan saç görmedim yoksa anlatılmak istenen şey farklı mı????????

Moderator BLACKandWHITE Avatar
    Katılım tarihi
    23.11.2002
    Nereden
    İstanbul
    saçı kısaltmıyoruz, saçın tel tel olduğu yerlerde kesme yaparken yani başka bir resme ekleme yapmak için orda kesim işlemi yaparken ince teller arkasında kalan arklaplanı ayıklıyoruz
    umarım anlatabildim

Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 3
1 2 3 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3