selam arkadaşlar, biraz amatörüm bu konuda ama yardımınıza ihtiyacım var. Photoshop kullanarak kırmızı gözleri nasıl düzeltebiliriz.Fırçayla boya demeyin yalnız, başka bir yolu wardı sanırım.
Yardımlarınız için teşekkürler..
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda photoshop'tan kırmızı göz düzeltme başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar, biraz amatörüm bu konuda ama yardımınıza ihtiyacım var. Photoshop kullanarak kırmızı gözleri nasıl düzeltebiliriz.Fırçayla boya demeyin yalnız, başka ...
selam arkadaşlar, biraz amatörüm bu konuda ama yardımınıza ihtiyacım var. Photoshop kullanarak kırmızı gözleri nasıl düzeltebiliriz.Fırçayla boya demeyin yalnız, başka bir yolu wardı sanırım.
Yardımlarınız için teşekkürler..
çok basit dostum hemen anlatıyım,
önce kırmızı gözlü kişiyi açıyoruz Psde
ben bu güzxel bayanın gözlerini kurtarcam kırmızılıktan![]()
nesse
1,Araç çubuğundan Replace Color fırçasını seç
2,Araç seçeneklerinden (üstte)şu ayarları yapcan,
-mode:Color
-Sampling:Continuous
-Limits:Find Edges
3,gözleri yakından görmek için yakınlaş
4,ön plan rengini KOYU GRİ yada SİYAH seç
5,gözbebeğinin içini resimde gösterdiğim gibi boya.kırmızı rengin yerini koyu gri alır,
Not:sadece kırmızı olan yere etki yapar bu değişiklik fotoğrafa zarar vermezx,,
>buraya bak daha kolay yaparsın!<
saygılar..![]()
![]()
now
bazı kırmızı gozler biraz farklı oluo ama, zombi gbi. beyaz oluo
teşekkür ederim, ancak benim photoshop da brz eski (6.0) ve bende de böyle bir fonksiyon yok.ama ben başka bir yazılım buldum, kendini context menüye bile ekledi, resimlere sağ tıkladınız mı Remove Red Eye diye bir seçenek var ordan bile yapılabiliyor.
Yine de temmuz ayında photoshop 9'u bulacağım, o zaman bu yoöntemini kullanırım.Teşekkürler
Yiğit
ne biçim goz onlar oyle kıpkırmızıama kız güzel
![]()
ssssssssssssssssT! kıza asılmayın dettt!!magic_ocean tarafından iletildi.
![]()
rica ederim yigit![]()
huleyynn size potoşop öğretmek lazımben iki resim arasında göz bakımından hiç bi fark göremedim yaf
![]()
hayrola yabancı üülkeden bir arkadas olayı mı bu? yoksa ben de güzel kırmızı gözler gönderebilirim ehue![]()
simdi gordum yaf.zor oldu ama gordumforumda baka baka anlasılmıo , PS'de fotoları yanyana aldım anca anlayabildim
![]()
![]()
yigit007 tarafından iletildi.
Bende photoshop ta acemiyim bana o bahsettiğin alternatif programın adını ve sürümünü verebilirsen sevinirin (resimlere sağ tıkladınız mı Remove Red Eye diye bir seçenek var ordan bile yapılabiliyor)
kırmızı göz düzeltme özelliğini CS2 ye eklemişler. healing brush ın altındaki seçeneklerde bulunuyor..
HwM İmza kuralları
Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
@pegasus seni unutmayacağız