Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım »

PhotoShop'u ne kadar zamanda öğrendiniz?

Anket sonuçlarını göster: PhotoShop'u ne kadar zamanda öğrendiniz?
1 ay altı 25 26,04%
1-3 ay arası 23 23,96%
3-6 ay arası 6 6,25%
6-9 ay arası 5 5,21%
12 ay üstü 7 7,29%
Ne yaptıysam olmadı 30 31,25%
Oy kullananlar: 96. Bu ankette oy kullanamazsınız.

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında PhotoShop'u ne kadar zamanda öğrendiniz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Hepimiz az buçukta olsa mutlaka PS ile uğraşmışızdır bir kısmımız ustalaşmıştır, bir kısmımız ise beceremeyip bırakmıştır!Bakalım PS ile aramız nasıl..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-11-05, 10:52   #1 (permalink)
selcioo
V.I.Member

selcioo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: •Bilinmezlerden
PhotoShop'u ne kadar zamanda öğrendiniz?

Hepimiz az buçukta olsa mutlaka PS ile uğraşmışızdır bir kısmımız ustalaşmıştır, bir kısmımız ise beceremeyip bırakmıştır!Bakalım PS ile aramız nasıl

85 'ten bugüne
[FONT="Garamond"]MSN MESSENGER | selcioo@docomo.ca[/FONT]

En son selcioo tarafından düzenlendi: 22-11-05 saat 11:11
selcioo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-05, 10:58   #2 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
walla 1-2 ay aldı temelı öğrenmek ama hala tam öğrenemedim
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-05, 11:28   #3 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
uzun zamandır photoshop kullanıyorum ve ona rağmen her geçen gün yeni şeyler keşfediyorumm, bitmez bu photoshop ama 1-3 ay arasında temeli gayet iyi öğrenilebilir..

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-05, 14:23   #4 (permalink)
selcioo
V.I.Member

selcioo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: •Bilinmezlerden
Aslında soruyu temeli şeklinde sorsak daha doğru olurdu lakin anlayın işte Dediğiniz gibi öğrenme hiç bitmiyor burda her geçen gün insan kendini geliştirebiliyor...
selcioo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-05, 19:56   #5 (permalink)
static
Power Member

static Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.03
Nereden: avcılar
lise 2 nin yazında boş vaktim vardı. başka işim yoktu denebilir. tüm gün kurcalıyordum. tutorialsız ne var ne yok öğrendim.bi fikir edindim yani.
sonra tutoriallara başladım.

kastettiğin menülerdeki seçenekler, çizim araçları, filtreler vs. leri öğrenmekse 1 ayımı aldı. fakat her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. yeni tekniklerin sonu gelmez.

ben yeni bi programa başlarken önce kendim kurcalarım. sonra tutoiallara başlarım. bi kaç ay önce 3d modellemeye merak sarmıştım. kurcalamak için yeterli zamanım olmadığı için pes ettim . sonra da kullanımı en kolay olanını aramaya başladım. rhino yu önerdiler. yükledim. ama onu kurcalayacak zamanım yok. okul günümü yiyor. şimdilerde değil 3d ps ye bile vakit ayıramıyorum. ama bazen esinleniyorum, ilham geliyor,tutamıyorum kendimi çiziyorum bişiler.

ha bi de önemli noktalardan bi tanesi; program kullanımında en büyük yardım kısayollardan geliyor.öğrenmek gerek..
(bu arada yakında yeni bi tutorial(rehber diyeyim) yayımlıycam, heberiniz ola.papirüs kağıdının yapımı, yırtık kağıt olayını da içerecek)
static çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-05, 22:43   #6 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 9
ne yaptıysam olmadı ! bi ara sanal modifiye baya bi sarmıştı ama 1 tamponu yerleştiremeyince kafayı sıyırıp uzun bi süre dokunmadım
Eski 22-11-05, 23:52   #7 (permalink)
ahalim19
Senior Member

ahalim19 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.05.04
Nereden: Sakarya
yaww walla ben 1 ay altı die oy verdim ama bitmez ki ps keşfi hergün yeni şeyler keşfediliyo
Eski 22-11-05, 23:55   #8 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
ben doğaçlama yapıyorum 3 yıldır kendi kendime öğrendim kendimce bişeyler
Kommix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-05, 02:53   #9 (permalink)
wwwengin
V.I.Member

wwwengin Avatar

Katılım tarihi: 10.02.04
Nereden: toprağın üstü arşın altında
Bu işten ekmek yiyen adam 5 sendir ps de profesyonel olrak çalışıyor ve haal öğrenemedim tam anlamıyla diyor..

PS i sonuna kadar öğrenmiş olan varmı??YOKK
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-05, 18:41   #10 (permalink)
lifedeno
Cool Member

lifedeno Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.07.05
Nereden: Ankara
---

öğrenemedim yıllardır. bende bıktım uğraşıyom artık..
Eski 23-11-05, 20:32   #11 (permalink)
xindapub
Silver Member

xindapub Avatar

Katılım tarihi: 08.04.05
Alıntı:
lifedeno tarafından iletildi.
öğrenemedim yıllardır. bende bıktım uğraşıyom artık..

beni anlattın
xindapub çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-05, 00:35   #12 (permalink)
KURTAR
Rookie Member

KURTAR Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.09.05
Eksik soru

arkadaşlar anket eksik sorulmuş,şimdi haftada kaç gün kaç saat ders alırsak öğreniriz ki ben bana yetecek kadarını 3 haftada öğrendim haftada 2 saatle. Ama bildiğim kadarı ile tam olarak bu programı üretenler bile bilmiyor. yani bir ömür versen öğreneceğin en fazla %85 kadarıdır. Hani kadınları ,allah bilem anlamıyor ya o bakımdan
KURTAR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-05, 02:00   #13 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.04.05
Nereden: The World Is Yours
Arrow

28 gündü en son hatırladığım kadarıyla...
Eski 24-11-05, 11:02   #14 (permalink)
webxas
Member

webxas Avatar

Katılım tarihi: 26.07.05
belki inanılmayacak ama bir gecede, ayrıca photoshopun öğrenilmeyecek bir yani yok bir ay bile sürmez %100'ünü öğrenmek, menüler belli araçlar belli o kadarda debi derya bir mevzu değil. Şuda varki PS ile yapabileceklerin öğrenmek demek değildir o tamamen yapanın hayal gücü ve yeteğenidir, yani menü ve araçları bilmek yetmiyor haliyle yetmiyor
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-05, 18:57   #15 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
photoshop ile yapılabilcekler hayal gücüyle sınırlı olduğu sürece %100 öğrenebilen kimsenin olacağını sanmıyorum.
haa, bana gelince. programa aşinalığım biriki haftayı geçmedi. istediğim herşeyi de yapabildiğim ve kendi kendime yetebildiğim sürece ps ile hiçbi problemim olmadı