Photshop Dersleri - Matrix Effect v2 :)
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photshop Dersleri - Matrix Effect v2 :) başlıklı konu tartışılıyor; daha önce yayinladigim matrix effect'in baska bir versiyonu:
önce 500x500 px bir döküman açiyoruz (boyut önemli degil ben böyle çalistim) ...
-
Moderator
-
hARDWAREMANIAC
Mod yaptım gitti seni
Valla helal ne diyeyim oturupta bu kadar uğraşman...tebrikler
-
Moderator
mod mu? kim? hani? nerde?
yaw uur du beni heyecanlandirma
-
Power Member
lulali tarafından iletildi.
Mod yaptım gitti seni

Bence Eleman Hakediyor.. Bosslara duyurulur ... Onlar gözetliyordur zaten ama bizimkisi hatırlarma
-
Power Member
Vallahi Ellerine Sağlık Senden Sürekli Yeni Birşeyler Bekliyorum
-
Cool Member
takipteyim her gün yeni bişey ögreniyorum ellerine saglık gönlümdeki yerin moddur
-
hocam anladım yani mükemmelsin ama bu yazı olayını anlatmıştın bende sünmüyor bu hem sen bunu anlattın resim olayınıda anlat be usta resmimizi nasıl koycaz içine yazının olduğu layere sağ tıklıyorum dediğin gibi bir yazı yok bide bu içine oda yaptığında cs de duplicate layer yapıyorum ama sayfay nasıl siyah yapacağımı bilmiyorum ben ya
-
Moderator
rasterize layer yapmazsan sünme olayi olmaz. yazinin oldugu layer'i seç ve yukardaki menüden Layer -> Rasterize -> Layer yap ve daha sonra motion blur effectlerini yap.
ayrica duplicate layer yaptiktan sonra Paint Bucket Tool ile siyaha boyayabilirsin.
saygilar . . .
-
by gkn
hocam olmuşmu hocam saygılar
bu işleri öğrenirsem sayenizde yani usta
http://img218.echo.cx/my.php?image=matrixgkn4so.jpg
inşallah güzeldir bea
ama oda yapmayla içine insan yerleştirmeyi daha örenemedim oda olacak işallah
-
Moderator
güzel güzel
oda isine gelince bsama kalip olarak düsünme kendin ugras
çok zor bi olay degil ama yakinda onuda anlatirim
-
V.I.Member
Yararli calismalarindan dolayi sana tesekkür etmek istiyorum...Boss larda yakinda bu calismalarini ödüllendirir umarim..
Bende Photoshop 8 var,fakat bu tool oalylari bende hep farkli farkli,nasil yapacagiz anlamadim gitti..Basliyorum birsey yapmaya sonra takilip kaliyorum biryerde..
Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
-
Rookie Member
http://img122.echo.cx/my.php?image=qwwq4hv.jpg
hıı resım guzel olmadı mama herseyı orjızınden kapıları felan alıp yaptım bu benım ılk photoshop kullanısım ama ortadakı desenlerı sewdım ya
ü
heey bende becerebılıyommm
-
Moderator
-
Moderator
lulali tarafından iletildi.
Mod yaptım gitti seni

KArdesım calıyor adam haberınız yok bırde azerılerle dalga gecıyor kardesım kopya cekmeyın kopya cekmeyın kul yutmaz e-diablo yum ben
Ertan ERBEK Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
-
V.I.Member
magnetic dogru mu bunlar???
∂єя∂ιηι ѕöуℓємєуєη เyเ уαραя, вιя ∂є σηυη ∂єя∂ιуℓє υğяαşαмαм
85 'ten bugüne
[FONT="Garamond"]MSN MESSENGER |
selcioo@docomo.ca[/FONT]
-
Moderator
e-diablo tarafından iletildi.
KArdesım calıyor adam haberınız yok bırde azerılerle dalga gecıyor kardesım kopya cekmeyın kopya cekmeyın kul yutmaz e-diablo yum ben

ne çalmasi yaw
ertan kardes üzdün beni simdi... ayrica o azerice ps dersini buraya yazacam görsün millet
-
hocam nasıl olmuş iyidir inşallah yanı
beğenirsen artık ama iyi olmadı ben beğenmedim
-
Moderator
motion blur yapmamissin yazilar sünmemis
-
he yav bende neyi unuttum diyorum valla yap ama kırık aldık dersten hadi bakalım
-
Cool Member
e-diablo tarafından iletildi.

çalmayın krdeşimmmm
-
Co.Moderator
eline sağolık güzel çalışma
H.W.Manyağı İstanbul'da...
-
ilk önce ellerine sağlık diyerek başlayım.şimdi herşeyi yaptım ama ben oda şeklinde düzenlemek istiyorum ve yazıları yapmak istiyorum.oda şeklinde nasıl yapıldığını anlatırsan bide yazı fontunu nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim.çok uğraştım yapmak için ama yapamadım bi türlü yardım edersen sevinirim.
-
Moderator
tunca tarafından iletildi.
ilk önce ellerine sağlık diyerek başlayım.şimdi herşeyi yaptım ama ben oda şeklinde düzenlemek istiyorum ve yazıları yapmak istiyorum.oda şeklinde nasıl yapıldığını anlatırsan bide yazı fontunu nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim.çok uğraştım yapmak için ama yapamadım bi türlü yardım edersen sevinirim.
oda yapimini ve matrix yazi tipini ekledim:
http://www.hardwaremania.com/forum/s...d.php?p=371621
saygilar . . .
-
Cool Member
Hocam bu da benim çalışmam 1 ay önce yapmıştım
Fazla da iyi değil ama
-
Yararli calismalarindan dolayi sana tesekkür etmek istiyorum...Boss larda yakinda bu calismalarini ödüllendirir umarim..
Bende Photoshop 8 var,fakat bu tool oalylari bende hep farkli farkli,nasil yapacagiz anlamadim gitti..Basliyorum birsey yapmaya sonra takilip kaliyorum biryerde..
Ben de hem photoShop8 Hemde 9 var isterseniz yardım etmekten mutluluk durarım.
ben 8 ile yaptım böle oldu
;
Yardım için : Demilo11@(msn.com)yahoo.com