Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım »

En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!!

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: Alexander tarafından iletildi. http://www.crystalxp.net/bricopack/en.htm en üsteki Arkadaslar bu ingilizce mi turkcesi yokmu.. Ayrıca bu temalar kaldirirken herhangi bir sorun ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-01-06, 01:18   #226 (permalink)
Mc_Karizma
Member

Mc_Karizma Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.06.04
Nereden: Be$ikta$
Alıntı:
Alexander tarafından iletildi.

Arkadaslar bu ingilizce mi turkcesi yokmu.. Ayrıca bu temalar kaldirirken herhangi bir sorun yasarmiyiz?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 01:20   #227 (permalink)
Nachdenklich
V.I.Member

Nachdenklich Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Karsiyaka
YA sende object docks yukle ekstradan sorun olurmu kardeş?
Nachdenklich çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 12:10   #228 (permalink)
uA_SerkaN
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.12.05
Nereden: istanbul
reilerdede görüldüğü gibi bu sefer prg mi ekle kaldır dan kaldırdım ama vısta sılınmedi.silinmiyoo öle kalıyoo pc de valla kafayı yedim...!!vıstayı tekrar yüklim diyorum bu seferde hata veriyoo yüklemiyoo.başlat/programlardan/bropacks i seçiyorum remove yapıyorum dosya bulunamadı diyoo ee yenidende yüklenmiyoo ben napıcam abiller bna acil çözümm lütfen önceden en azından pc den kalkıyodu bu sefer gitmiyoda..!!!hala vıstanın dosyaları gözüküyoo pc hala vısta şeklinde açılıyooo yani silinmiyoo napsam olmuyoo yeniden yüklemek için prg mi çalıştırıyorum hata veriyooo...lütfen acil yardım..

uA_SerkaN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 12:26   #229 (permalink)
RigelKent
V.I.Member

RigelKent Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.04.05
Nereden: Oceans
Resimler: 5
Ben bu tema programlarını pek sevmiyorum önceden 1-2 tane denemiştim ama her seferinde xp de mutlaka bir sorun çıkartmıştı, sistemin kararsızlaşmasına bile neden olabiliyorlar belli bir süre sonra
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 13:10   #230 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon
bir de sistemi geri yüklemeyi dene belki çözülür ben bir çok program hatasını o yolla çözüyorum ama mesela ben kaldırdığımda direk kaldırıyordum hiç sorun yapmıyordu valla ilginç bi durum
Eski 28-01-06, 13:30   #231 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Arakadaşlar yıllardır tema kullanırım hatta default hiç kullnmadım ve bugüne kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım diğer sayfalarda da belirttim dediğim yöntemler ile sorun ile karşılaşma riskiniz çok az o yüzden ilk sayfadan itibaren yazılanları iyi okuyun derim...Bu temaların çalışma mantığı windows default temasından hiç bir farkı yoktur ama siz temalarla beraber gelen extra uygulamalar vs yükler ve ayarlarını doğru yapmaz iseniz sorun ile karşılaşma ihitmaliniz de bir o kadar yüksek...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 14:06   #232 (permalink)
uA_SerkaN
Rookie Member

Alıntı:
bir de sistemi geri yüklemeyi dene belki çözülür ben bir çok program hatasını o yolla çözüyorum ama mesela ben kaldırdığımda direk kaldırıyordum hiç sorun yapmıyordu valla ilginç bi durum

kardeş ben daha önce her ihtimale karşı bi geri yükleme noktası oluşturmuştum..!!az önce de sistemi geri yükledim sorun ortadan kalktı yani vısta komplepc den gitti çok şükür..ama ben hala anlamıyorum neden o toolbarlar bende kayboldu birden bire tek soru işretimorda benim...tema da çok hoşuma gitmişti ınspırat..!! nese başka bi tema bakarım yaa
uA_SerkaN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 14:24   #233 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
sana Alienware öneririm bak yukarıda resmini koydum adres ise http://www.alienware.com/intro_pages/invader.aspx burada 66 mb bir dosya var onu indir kurduktan sonra içinde bir tema yüklü geliyor zaten diğer alienware larıda siteden indirir sin çok hoş duruyorlar ayrıca ben vista inspirat ı win update yapınca bazı simgeler eski haline dönmüştü yani yarı win. yarı vista olmuştu bende kaldırdım hele alienware yeni bie ekran koruyucu koymuş aman allahım akıllara zarar (iyi manasında)kesinlikle tavsiye ederim
Alexander şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 14:32   #234 (permalink)
uA_SerkaN
Rookie Member

Alıntı:
sana Alienware öneririm bak yukarıda resmini koydum adres ise http://www.alienware.com/intro_pages/invader.aspx burada 66 mb bir dosya var onu indir kurduktan sonra içinde bir tema yüklü geliyor zaten diğer alienware larıda siteden indirir sin çok hoş duruyorlar ayrıca ben vista inspirat ı win update yapınca bazı simgeler eski haline dönmüştü yani yarı win. yarı vista olmuştu bende kaldırdım hele alienware yeni bie ekran koruyucu koymuş aman allahım akıllara zarar (iyi manasında)kesinlikle tavsiye ederim
ok kardeş ben zaten daha önce Alienware nin darkstar temasını indirmiştim güseldi...denemekte fayda var bakıcam..sen tavsiye ediyosan indiriyorum..
uA_SerkaN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-06, 03:08   #235 (permalink)
Mc_Karizma
Member

Mc_Karizma Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.06.04
Nereden: Be$ikta$
ARkadaslar ben http://www.crystalxp.net/bricopack/en.htm en ustundekini yukledim.. ancak iconlari eski haline getirmek istiorum ne yapmam lazım.
Mc_Karizma çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-06, 14:05   #236 (permalink)
Bonwe
Power Member

Bonwe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: Raccoon City
ya arkadaşlar alienwarenin bi temasını yükledim ama uzantısı .suite bunu nasıl kurabilirim?

Silent Hill 4 : The Room .... too boring...
Bonwe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-06, 14:08   #237 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Bonwe tarafından iletildi.
ya arkadaşlar alienwarenin bi temasını yükledim ama uzantısı .suite bunu nasıl kurabilirim?
büyük ihtimal AlienMorph yüklemiişindir bak şimdi http://www.alienware.com/intro_pages/invader.aspx burada 66 mb bir dosya onu indir ve kur ardında o suite olna dosyayı çalıştır direk içine atıyor zaten
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-06, 14:10   #238 (permalink)
Bonwe
Power Member

Bonwe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: Raccoon City
Alıntı:
Mc_Karizma tarafından iletildi.
ARkadaslar ben http://www.crystalxp.net/bricopack/en.htm en ustundekini yukledim.. ancak iconlari eski haline getirmek istiorum ne yapmam lazım.
uninstal yap.eğer iconlar eski haline gelmezse windows file protection u çalıştır(bu durumda bütün dosyalar orjinaliyle değişir).xp cd ni takıp başlat çalıştırdan 'sfc /scannow' yaz ve dosyaların orjinaliyle yer değiştirmesini izle + bu yöntem stabilite ye de katlı sağlar.
Bonwe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-06, 14:12   #239 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Mc_Karizma tarafından iletildi.
yaw bu aralar ne kadar sorun çıkartıyor bu tema valla yeni kaç tane arkadaşa kurdum hiç sorun yok valla ben bir günde bazen 2 defa kurup kaldırdığımı bilirim onu ama hiç bir sorun yaşamadım mesela ben o program kurulurken hiç bir hareket yapmam pc de çünkü windows un kendi dosyaları ile oynama yaptığı için sorun çıkarır diye düşünüyorum (belkide yanlış düş.) acaba ondan olabilirmi ayrıca programı kendi unt. dan kaldırın bakalım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-06, 14:17   #240 (permalink)
Bonwe
Power Member

Bonwe Avatar