Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "..." şeklinde özetlenebilir....
Blow dostum dediğin gibi uxthema.dll indirdim ama senin dediğin yerden inmiyor onu bilesin başka yerden indirdim ve system32 de dllchache içine kopyalayarak değiştirdim bir de system32 deki uxthema.dll yi uxthema.bak olarak değiştirdim sonra verdiğiniz linklerden indirdim ve dediğiniz yere extrack yaptım ama indirdiklerim gecerli thema olmuyor. Bir aksilik var ama anlamadım
blow sanırım ben dermanı yanlış yerde aramışım bu xpstyle la yüklenen boothscreen nasıl iptal edilir yani kaldırdığım halde xp açılırken xp normal mi boothscreen mi die soruo çok sinir bozucu bi ilgilenirsen sewinirim
Blow dostum dediğin gibi uxthema.dll indirdim ama senin dediğin yerden inmiyor onu bilesin başka yerden indirdim ve system32 de dllchache içine kopyalayarak değiştirdim bir de system32 deki uxthema.dll yi uxthema.bak olarak değiştirdim sonra verdiğiniz linklerden indirdim ve dediğiniz yere extrack yaptım ama indirdiklerim gecerli thema olmuyor. Bir aksilik var ama anlamadım
Öncelikle çekeceğiniz Uxtheme Patcher'ın(uxtheme.dll) Service Pack 1 ve 2 için olanı var onları kendi sisteminize göre olanı çektiğinize emin olun hala olmadı ise tek yapmanız gereken Neo Patcherları denemeniz kullanımı ve yapılış şeklini ilk postta anlattım onun dışında hala olmuyorsa sistemde bir sorun vardır.
blow sanırım ben dermanı yanlış yerde aramışım bu xpstyle la yüklenen boothscreen nasıl iptal edilir yani kaldırdığım halde xp açılırken xp normal mi boothscreen mi die soruo çok sinir bozucu bi ilgilenirsen sewinirim
Bilgisayarıma sağ tıklayın gelişmiş ve başlangıç kurtarma sekmesi altındaki en alt satırdaki küçük döküm parametresi değişmiş ise onu '%SystemRoot%\Minidump' olarak değiştirin.Birde varsayılan işlemci listesindeki işlemci gösterme seçenekleri süresindeki tiki kaldırın ve eğer orda birden fazla işletim sistemi parametresi varsa onlar içinde sonu noexucute=option / fastdetect yazılı olanı seçin ve uygula diyin yeniden deneyin boot screen uçtuğundan pcde birden fazla sistem varmış gibi görüyor ayrıca style xpyi tekrar yükler ve ordan default windows boot ekranını seçip programı öyle kaldırırsan sorun çözülür olmadı repair yapmak zorunda kalabilirsin sistemi.aklıma başka bir çözüm gelmiyor şu an.
Yeni temalar gelmiş, çok güzel, ellerin dert görmesin Blow.
Ne demek efendim
Aslında tema bir hayli fazla ama ben verdiğim temalrın %90nını kendim deniyorum ve hoşunuza gidebileceğini düşündüklerimin linklerini veriyorum hem kaliteli temalar ortaya çıkıyor topiğin okunma oranıda bunu gösteriyor zaten
blow yardımın için saol sorunum çözüldü bir de bu them meneger la ilgili bi bilgin varmı yani bu suite ler nasıl aktif oluyor xpthem den bazı tema lar yükledim ama kullanmıyorum bir bilginin varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
blow yardımın için saol sorunum çözüldü bir de bu them meneger la ilgili bi bilgin varmı yani bu suite ler nasıl aktif oluyor xpthem den bazı tema lar yükledim ama kullanmıyorum bir bilginin varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Theme Manager programından bahsediyorsanız şekildeki gibi , temaları sadece kendi programı ile çalışır.
Blow ilgilendiğin için sağol sorun sitesinden indirdiğim temalar aktif olmuyor ok veya aply dediğimde bi install ikonu çıkıo ve 11-12 mb lık dosyalardan bahsediyor nasıl uygulanır temalar bilgilendirirsen sevinirim
Blow ilgilendiğin için sağol sorun sitesinden indirdiğim temalar aktif olmuyor ok veya aply dediğimde bi install ikonu çıkıo ve 11-12 mb lık dosyalardan bahsediyor nasıl uygulanır temalar bilgilendirirsen sevinirim
Theme manager sadece WindowBlinds & MSStyles dosyalarını çalıştırır suite olarak geçenler wbi uzantılı ise sorun olmaması lazım diğer komple paketlerin alienware temaları gibi kendi programları olması lazım.