çünkü kurulumda da görüyoz windows un dosyalarını modif. ediyor yani fazla extra birşey yüklemiyor ondan stabil zatenBonwe tarafından iletildi.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; Bonwe tarafından iletildi. +1 bu temayı bir çok kez içindeki öğeleri kopyalamak amacıyla kurup pack i sildiim olmuştur hiç bi ...
çünkü kurulumda da görüyoz windows un dosyalarını modif. ediyor yani fazla extra birşey yüklemiyor ondan stabil zatenBonwe tarafından iletildi.
hemen hemen tüm tema packleri dosyaları modifiye ediyor.Flyakiteosx,Longhorn/vista transformation pack vb. de modifiye ediyor ama sistemi hissedilir bi biçimde yavaşlatıyorlar.Alexander tarafından iletildi.
Resident Evil 4
Silent Hill 4 : The Room .... too boring...
tesekkur ederim. ama ben tamamen silmek istemiorum temadan memlunum sadece simgeleri eski haline getirmek istiorum.. mumkun mu?Bonwe tarafından iletildi.
Athlon 2800+ 64bit, Asus K8N, Sapphire 9800Pro, 512 DDRam, 40gb Maxtor,Adsl Zoom 5510, 15'' Philips, Creative Cd-Rom, Lg Cd Writer, Microsoft Kablosuz Desktop
Ben temaları pek takip etmiyorum. Belki daha önce verilmişti, ilgimi çekti paylaşmak istedim.
Daha önce verildiyse kusura bakmayın.
Dosyayı indirmek içinde :
http://www.komunikacia.sk/sphere/SphereXP.0-86-14.exe
.NET Runtime Library 2.0' ın sisteminizde kurulu olması gerekiyormuş.
.NET Frame bende olmadığından temayı deneme fırsatım olmadı.
Deneyen olursa görüşlerini yazarsa mutlu oluruz...Ve değişik ekran görüntülerini...
Kolay gelsin.
zamanında denemiştim ve silmiştim anında, demekki pek iyi bir tema değil.
sistemi aşırı kasmıştı.
Evet NeoPatcher (Uxtheme.dll) ile açıyorum Wb temalarını kullanmıyom yazılımla açılanları sevmiyorum aynı şekilde Pack leride kullanmıyorum en sağlıklısı NeoPatcher sorunsuz sonra Resources/Themes e extract edip çalıştırıyorum.ALIENWARE tarafından iletildi.
Çok sağol peki bu shell dosyasına tıkladığımda Birlikte Aç diyor. Bunu (Uxtheme.dll) ile birliktemi açıcam.
c:\windows\system32\uxtheme.dll klasörünün içine atman gerek ama bunu güvenli kipte yapmalısın onunla uraşma NeoPatcher'ı (UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0) yükle ve sistemi yeniden başlat ve kullanmaya başla...ALIENWARE tarafından iletildi.
Temaları mutlaka C:\WINDOWS\Resources\Themes içine extract edin ve ordan çalıştırın...