Neo Patcher'ın linki ilk postta var ayrıca www.softpedia.com da aratarak da ulaşabilirsin.
![]()
![]()
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; Neo Patcher'ın linki ilk postta var ayrıca www.softpedia.com da aratarak da ulaşabilirsin....
Neo Patcher'ın linki ilk postta var ayrıca www.softpedia.com da aratarak da ulaşabilirsin.
![]()
![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
ben pencere uygun bir bulayım![]()
Blow hoca bu MiVista linki çalışmıyor!
AMD 64bit (939) X2 4600 , EPoX 9NPA+Ultra, Leadtek 8800GTS 640MB,
buyrun efem çalışan link ...Zygoma tarafından iletildi.
ben vista inspirat kullanıyorum...oldukça güzel...
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
sağol hocamBlow-II tarafından iletildi.
![]()
ne demek efendim keyfinize bakınZygoma tarafından iletildi.
![]()
![]()
http://www.hemenpaylas.com/download/...WinXP.exe.html
"EnergyBlue" teması Microsoft'un resmi olarak sonradan çıkardığı bir tema. Bir program yükleyip onunla beraber çalışmıyor yani direk "Görüntü Özellikleri" 'nin "Tema" sekmesinden seçiliyor.
http://www.hemenpaylas.com/download/...in_XP.exe.html
Microsoft'un, XP için çıkardığı bir tema daha: "Royale". Aynı şekilde "Görüntü Özellikleri" nin "Tema" kısmına geliyor.
Resim kalitesini (.jpeg'ten .gif'e) daha hızlı upload yapabilmek için düşürdüm
![]()
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 04-01-2006 saat 12:59 Sebep: ufak resim...
bu teme bayağidir vardi forumdada verilmişti ama bilmeyenler varsa ilgilensın ben bu temayı kullanıyorum gayettte hoş ve sadeOOG tarafından iletildi.
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 04-01-2006 saat 12:50 Sebep: resimleri ufak verin...
Arkadaşlar resimleri ufak olarak verin benim gibi yoksa diğer sefer düzeltmeyeceğim sadece linkleri bırakacam.Sayfalar geç açılıyor çünkü
Yeni Temalar
FAV VS 4
Part 3: Aero Style Glass
MacXP
Inverso Reborn-Balanced
MiVista 5342 V4.1
Lamina Xt vs -final-
Longhorn Aero 2006
Temaları indirmek için açılan sayfadaki Download To Desktop simgesine tıklayın...
Benim kullandığım son tema Vista 5203+Konfabulator.
![]()
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 04-04-2006 saat 12:26