bunları kullanabilmemiz için mcetweaker mi ne öle bi program varmış.aradım ama bulamadım nerden indirebileceiğimizi biliyormusun?Blow-II tarafından iletildi.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; Blow-II tarafından iletildi. bunları kullanabilmemiz için mcetweaker mi ne öle bi program varmış.aradım ama bulamadım nerden indirebileceiğimizi biliyormusun?...
bunları kullanabilmemiz için mcetweaker mi ne öle bi program varmış.aradım ama bulamadım nerden indirebileceiğimizi biliyormusun?Blow-II tarafından iletildi.
Resident Evil 4
Silent Hill 4 : The Room .... too boring...
Bu iki tema Xp Media Center Edition için Xp altında denemedim ama bahsettiğin program için buraya bir göz at http://mce.tweaks.com/ eğer yüklemenin nasıl olduğunu Xp üstünde öğrenirsem yazarım.Bonwe tarafından iletildi.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Mac teması yükleyecem de bir türlü link bulamadım arkadaşlar. Bilen var mı? Mümkünse 20-30 mblık temalardan olmasın. Uxtheme yöntemiyle hallederim heralde.![]()
baba ben bunu niye daha önce görmedimBlow-II tarafından iletildi.
işte aradığım theme bu
/edit :
baba bi kaç aydır windows u iyice kurcaladığım için sıkılmaya başladım(aslında windows gayet normal, kasmıyor ama dağınıklık batıyor
) "resources\themes" klasörünün içi iyice dağıldı. bunu nasıl düzeltebilirim ? (şimdi gaza gelip resources i komple shift + del yapacam, görecek gününü şu xp
)
...
w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!
20-30 mblık temalar kastığı için yükleyemiyorum. Uxtheme.dll yöntemiyle halledebileceğim mac yaması var mı?
hemen bir üst postta...cenkforce tarafından iletildi.
Onu yükledim. Themes klasörüne attım. Sadece taksbar değişti. İkonlar, masaüstü ve o meşhut apple objeleri gelmedi.
Visual styles içindeki görsel stil dosyasını çalıştırdım![]()
Onun için ek programları ve temaları yüklemelisin ilk postu okuyabilirsin...cenkforce tarafından iletildi.
neyse önemli değil, anlaşıldı. ben bi ara vakit bulursam format atarım...baba bi kaç aydır windows u iyice kurcaladığım için sıkılmaya başladım (aslında windows gayet normal, kasmıyor ama dağınıklık batıyor ) "resources\themes" klasörünün içi iyice dağıldı. bunu nasıl düzeltebilirim ? (şimdi gaza gelip resources i komple shift + del yapacam, görecek gününü şu xp )![]()
![]()
![]()
Ben görmedim bu mesajını gözümden kaçmış sanırım.Themes klasöründe sadece luna klasörü ve luna,windows classic tema dosyaları hariç hepsini gönül rahatlığı ile silebilirsin sanırım bunu sordun.Simplicity tarafından iletildi.
Ben görmedim bu mesajını gözümden kaçmış sanırım.Themes klasöründe sadece luna klasörü ve luna,windows classic tema dosyaları hariç hepsini gönül rahatlığı ile silebilirsin sanırım bunu sordun.sağ ol