Window blinds 5 kullanıyorum ''NOİRE'' adlı temaya bayılıyorum![]()
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; Window blinds 5 kullanıyorum ''NOİRE'' adlı temaya bayılıyorum...
Window blinds 5 kullanıyorum ''NOİRE'' adlı temaya bayılıyorum![]()
Hardwarena-OC Team
Watercooling Expert
Sidebar yada konfabulator de çalışıyor.Dock da prefences a falan bir bak ayarı vardır mutlaka.İstersen ordan kaldırabilirsinde...ultrAslan100 tarafından iletildi.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
![]()
![]()
2 Aurora Screensavers
AveDesk 1.1 [with Vista icons]
Desktop Sidebar 1.05 Build 111 Beta
SmartBarXP 1.0.201
TransBar 1.4.2
Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1
UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0
Visual Tooltip 1.22 [in 12 different languages]
Windows Vista Game Pack 2006 Final
30 Windows Vista Fonts
39 Windows Vista Themes
29 Windows Vista Unofficial Sound Scheme
198 Windows Vista Wallpaper
Microsoft Windows Media Player 11
media player skinini güzelmiş
En son http://h!j@cker tarafından düzenlendi: 04-18-2006 saat 18:00 Sebep: anladım
İNTEL Core2Duo E4300@2655MhzGEİL DDR2 800Mhz@885Mhz 4-4-4-12
MP 11 ındırıyorum bakalım nasılmıs?
abi bende ne sidebar diye bişe var ne de konfabulator diye...Blow-II tarafından iletildi.
dock ta da prefences i bi türlü bulamadım galiba o da yok
temayı kaldırdım tekrar kurdum yine gitmedi o hava durumu şeyleri...
![]()
birkaç ufak sorum olacak, cevaplayabilirseniz sevinirim
ben windowsblinds kullanıyorum, 115 mblık paket halinde verdiginiz temaların içerisindeki .msstyles uzantılı olanları wb ile calıstırmam mumkun mu?
windows vista veya benzerleri için verdiğiniz temaları wb acar mı?
anlatmıs oldugunuz neopatcher kullanma yöntemi ile windowsblinds birarada sorun cıkarır mı ve shell klasorundeki dll dosyalarını wb açar mı?
biraz uzun oldu, şimdiden teşekkürler
Topiğinizden çok faydalandım teşekkür ederim.Şu an LunaVX theme'ini kullanıyorum,çok hoş bir theme doğrusu.Yukarıda vermiş olduğunuz linkteki paketi indirdim.Bu paketi kurarsam vistadaki glass efektleri otomatikman aktif hale geliyorlar mı herhangi bir extra program kurmadan?Ayrıca sistemi yavaşlatırmı bu paket ve kaldırması kolay mı?.Blow-II tarafından iletildi.
Faydalı olduysa ne mutlu ...Dark Blue tarafından iletildi.
Evet extra programlar ile oluyor normal temalara göre performans düşebilir ama burdaki pack zaten ufak programlar vs o yüzden çok fark etmez deneyebilirsiniz.
Blow-II tarafından iletildi.
Burada verdiğiniz styler toolbar linki çalışmıyor.Çalışan başka bir link varmı bildiğiniz?