Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Window blinds 5 kullanıyorum ''NOİRE'' adlı temaya bayılıyorum..." şeklinde özetlenebilir....
Ekstra: Snopy Game Pad + microlab MC-4500 5.1 + Canon PowerShot A400 + Nokia 7610 + Nokia N95
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: ...ultrAslan...HERYERDE!!!
arkadaşlar bende Vista teması var..hani Dock varya onda hava durumuyla ilgili bişe var onu nasıl yapıcaz yaw..?? ne hava durumunu ordan öğrenebiliyorum ne de onu dock tan kaldırabiliyorum... yardım ederseniz sevinirim...
arkadaşlar bende Vista teması var..hani Dock varya onda hava durumuyla ilgili bişe var onu nasıl yapıcaz yaw..?? ne hava durumunu ordan öğrenebiliyorum ne de onu dock tan kaldırabiliyorum... yardım ederseniz sevinirim...
Sidebar yada konfabulator de çalışıyor.Dock da prefences a falan bir bak ayarı vardır mutlaka.İstersen ordan kaldırabilirsinde...
__________________ Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
2 Aurora Screensavers
AveDesk 1.1 [with Vista icons]
Desktop Sidebar 1.05 Build 111 Beta
SmartBarXP 1.0.201
TransBar 1.4.2
Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1
UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0
Visual Tooltip 1.22 [in 12 different languages]
Windows Vista Game Pack 2006 Final
30 Windows Vista Fonts
39 Windows Vista Themes
29 Windows Vista Unofficial Sound Scheme
198 Windows Vista Wallpaper
Ekstra: Snopy Game Pad + microlab MC-4500 5.1 + Canon PowerShot A400 + Nokia 7610 + Nokia N95
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: ...ultrAslan...HERYERDE!!!
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
Sidebar yada konfabulator de çalışıyor.Dock da prefences a falan bir bak ayarı vardır mutlaka.İstersen ordan kaldırabilirsinde...
abi bende ne sidebar diye bişe var ne de konfabulator diye... dock ta da prefences i bi türlü bulamadım galiba o da yok temayı kaldırdım tekrar kurdum yine gitmedi o hava durumu şeyleri...
birkaç ufak sorum olacak, cevaplayabilirseniz sevinirim
ben windowsblinds kullanıyorum, 115 mblık paket halinde verdiginiz temaların içerisindeki .msstyles uzantılı olanları wb ile calıstırmam mumkun mu?
windows vista veya benzerleri için verdiğiniz temaları wb acar mı?
anlatmıs oldugunuz neopatcher kullanma yöntemi ile windowsblinds birarada sorun cıkarır mı ve shell klasorundeki dll dosyalarını wb açar mı?
biraz uzun oldu, şimdiden teşekkürler
2 Aurora Screensavers
AveDesk 1.1 [with Vista icons]
Desktop Sidebar 1.05 Build 111 Beta
SmartBarXP 1.0.201
TransBar 1.4.2
Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1
UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0
Visual Tooltip 1.22 [in 12 different languages]
Windows Vista Game Pack 2006 Final
30 Windows Vista Fonts
39 Windows Vista Themes
29 Windows Vista Unofficial Sound Scheme
198 Windows Vista Wallpaper
Topiğinizden çok faydalandım teşekkür ederim.Şu an LunaVX theme'ini kullanıyorum,çok hoş bir theme doğrusu.Yukarıda vermiş olduğunuz linkteki paketi indirdim.Bu paketi kurarsam vistadaki glass efektleri otomatikman aktif hale geliyorlar mı herhangi bir extra program kurmadan?Ayrıca sistemi yavaşlatırmı bu paket ve kaldırması kolay mı?.
Topiğinizden çok faydalandım teşekkür ederim.Şu an LunaVX theme'ini kullanıyorum,çok hoş bir theme doğrusu.Yukarıda vermiş olduğunuz linkteki paketi indirdim.Bu paketi kurarsam vistadaki glass efektleri otomatikman aktif hale geliyorlar mı herhangi bir extra program kurmadan?Ayrıca sistemi yavaşlatırmı bu paket ve kaldırması kolay mı?.
Faydalı olduysa ne mutlu ...
Evet extra programlar ile oluyor normal temalara göre performans düşebilir ama burdaki pack zaten ufak programlar vs o yüzden çok fark etmez deneyebilirsiniz.