Teşekkürler indirdim.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; Teşekkürler indirdim....
Teşekkürler indirdim.
http://browse.deviantart.com/wallpap...der=5&limit=24blackmask84 tarafından iletildi.
Buradan ulaşabilirsin direk link aklımda değil ama burada alt kategorilerden birinde olamsı lazım farklı wallpaperlarada buradan ulaşabilirsin.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Hayır neopatcher ve windows blinds ı aynı anda kullanabilirsin sorun olmaz.Windows Blinds uzun zamandır kullanmıyorum shell themeleri açıyormu bir fikrim yok .k700i tarafından iletildi.
Blow dostum dediğin gibi uxthema.dll indirdim ama senin dediğin yerden inmiyor onu bilesin başka yerden indirdim ve system32 de dllchache içine kopyalayarak değiştirdim bir de system32 deki uxthema.dll yi uxthema.bak olarak değiştirdim sonra verdiğiniz linklerden indirdim ve dediğiniz yere extrack yaptım ama indirdiklerim gecerli thema olmuyor. Bir aksilik var ama anlamadım
Öncelikle çekeceğiniz Uxtheme Patcher'ın(uxtheme.dll) Service Pack 1 ve 2 için olanı var onları kendi sisteminize göre olanı çektiğinize emin olun hala olmadı ise tek yapmanız gereken Neo Patcherları denemeniz kullanımı ve yapılış şeklini ilk postta anlattım onun dışında hala olmuyorsa sistemde bir sorun vardır.LOWE tarafından iletildi.
http://www.softpedia.com/ da arama yapabilirsiniz neo patcher için.
Bilgisayarıma sağ tıklayın gelişmiş ve başlangıç kurtarma sekmesi altındaki en alt satırdaki küçük döküm parametresi değişmiş ise onu '%SystemRoot%\Minidump' olarak değiştirin.Birde varsayılan işlemci listesindeki işlemci gösterme seçenekleri süresindeki tiki kaldırın ve eğer orda birden fazla işletim sistemi parametresi varsa onlar içinde sonu noexucute=option / fastdetect yazılı olanı seçin ve uygula diyin yeniden deneyin boot screen uçtuğundan pcde birden fazla sistem varmış gibi görüyor ayrıca style xpyi tekrar yükler ve ordan default windows boot ekranını seçip programı öyle kaldırırsan sorun çözülür olmadı repair yapmak zorunda kalabilirsin sistemi.aklıma başka bir çözüm gelmiyor şu an.unruly tarafından iletildi.
Katılıyorum..Çok güzel temalar veriyorsunuz..Teşekkürler..
blow yardımın için saol sorunum çözüldü bir de bu them meneger la ilgili bi bilgin varmı yani bu suite ler nasıl aktif oluyor xpthem den bazı tema lar yükledim ama kullanmıyorum bir bilginin varsa sevinirim şimdiden teşekkürler