+ Cevap Yaz
Sayfa 24, toplam 48
İlkİlk ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 ... SonSon
Results 346 to 360 of 707

En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!!

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; Teşekkürler indirdim....

Rookie Member
    Katılım tarihi
    18.01.2006
    Nereden
    İstanbul
    Teşekkürler indirdim.

New Member
    Katılım tarihi
    20.04.2006
    Nereden
    iSTANBUL

Windowsblinds 4.5 ve Icon packager kullanıyorum. Sevdiğim temalardan üçü sırasıyla oxidized, tronnix ve noire...

Banned user blackmask84 Avatar
    Katılım tarihi
    28.09.2004
    Nereden
    NewSilivriYork
    Blow üstat. senden bi ricam war. bana resimdeki wallpaper'in linkini verrmisin. yada bunun gibi wallpaper linkleride olabilir.

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı blackmask84 tarafından iletildi.
    Blow üstat. senden bi ricam war. bana resimdeki wallpaper'in linkini verrmisin. yada bunun gibi wallpaper linkleride olabilir.

http://browse.deviantart.com/wallpap...der=5&limit=24

Buradan ulaşabilirsin direk link aklımda değil ama burada alt kategorilerden birinde olamsı lazım farklı wallpaperlarada buradan ulaşabilirsin.
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı k700i tarafından iletildi.
    birkaç ufak sorum olacak, cevaplayabilirseniz sevinirim

ben windowsblinds kullanıyorum, 115 mblık paket halinde verdiginiz temaların içerisindeki .msstyles uzantılı olanları wb ile calıstırmam mumkun mu?
    windows vista veya benzerleri için verdiğiniz temaları wb acar mı?
    anlatmıs oldugunuz neopatcher kullanma yöntemi ile windowsblinds birarada sorun cıkarır mı ve shell klasorundeki dll dosyalarını wb açar mı?
    biraz uzun oldu, şimdiden teşekkürler
    Hayır neopatcher ve windows blinds ı aynı anda kullanabilirsin sorun olmaz.Windows Blinds uzun zamandır kullanmıyorum shell themeleri açıyormu bir fikrim yok .

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

New Member
    Katılım tarihi
    20.04.2006
    Nereden
    iSTANBUL

Alien serisinden alienmorph, alxmorph, darkstar ve invader.

New Member
    Katılım tarihi
    13.05.2006
    Nereden
    KONYA

Olmuyor

Blow dostum dediğin gibi uxthema.dll indirdim ama senin dediğin yerden inmiyor onu bilesin başka yerden indirdim ve system32 de dllchache içine kopyalayarak değiştirdim bir de system32 deki uxthema.dll yi uxthema.bak olarak değiştirdim sonra verdiğiniz linklerden indirdim ve dediğiniz yere extrack yaptım ama indirdiklerim gecerli thema olmuyor. Bir aksilik var ama anlamadım

V.I.Member unruly Avatar
    Katılım tarihi
    17.10.2004
    Nereden
    CeNNeT
    blow sanırım ben dermanı yanlış yerde aramışım bu xpstyle la yüklenen boothscreen nasıl iptal edilir yani kaldırdığım halde xp açılırken xp normal mi boothscreen mi die soruo çok sinir bozucu bi ilgilenirsen sewinirim

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı LOWE tarafından iletildi.
    Blow dostum dediğin gibi uxthema.dll indirdim ama senin dediğin yerden inmiyor onu bilesin başka yerden indirdim ve system32 de dllchache içine kopyalayarak değiştirdim bir de system32 deki uxthema.dll yi uxthema.bak olarak değiştirdim sonra verdiğiniz linklerden indirdim ve dediğiniz yere extrack yaptım ama indirdiklerim gecerli thema olmuyor. Bir aksilik var ama anlamadım
    Öncelikle çekeceğiniz Uxtheme Patcher'ın(uxtheme.dll) Service Pack 1 ve 2 için olanı var onları kendi sisteminize göre olanı çektiğinize emin olun hala olmadı ise tek yapmanız gereken Neo Patcherları denemeniz kullanımı ve yapılış şeklini ilk postta anlattım onun dışında hala olmuyorsa sistemde bir sorun vardır.

http://www.softpedia.com/ da arama yapabilirsiniz neo patcher için.

Alıntı unruly tarafından iletildi.
    blow sanırım ben dermanı yanlış yerde aramışım bu xpstyle la yüklenen boothscreen nasıl iptal edilir yani kaldırdığım halde xp açılırken xp normal mi boothscreen mi die soruo çok sinir bozucu bi ilgilenirsen sewinirim
    Bilgisayarıma sağ tıklayın gelişmiş ve başlangıç kurtarma sekmesi altındaki en alt satırdaki küçük döküm parametresi değişmiş ise onu '%SystemRoot%\Minidump' olarak değiştirin.Birde varsayılan işlemci listesindeki işlemci gösterme seçenekleri süresindeki tiki kaldırın ve eğer orda birden fazla işletim sistemi parametresi varsa onlar içinde sonu noexucute=option / fastdetect yazılı olanı seçin ve uygula diyin yeniden deneyin boot screen uçtuğundan pcde birden fazla sistem varmış gibi görüyor ayrıca style xpyi tekrar yükler ve ordan default windows boot ekranını seçip programı öyle kaldırırsan sorun çözülür olmadı repair yapmak zorunda kalabilirsin sistemi.aklıma başka bir çözüm gelmiyor şu an.

hM Haber Editörü ALIENWARE Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    N/A
    Yeni temalar gelmiş, çok güzel, ellerin dert görmesin Blow.

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı ALIENWARE tarafından iletildi.
    Yeni temalar gelmiş, çok güzel, ellerin dert görmesin Blow.

Ne demek efendim

Aslında tema bir hayli fazla ama ben verdiğim temalrın %90nını kendim deniyorum ve hoşunuza gidebileceğini düşündüklerimin linklerini veriyorum hem kaliteli temalar ortaya çıkıyor topiğin okunma oranıda bunu gösteriyor zaten

Rookie Member
    Katılım tarihi
    18.01.2006
    Nereden
    İstanbul
    Katılıyorum..Çok güzel temalar veriyorsunuz..Teşekkürler..

V.I.Member unruly Avatar
    Katılım tarihi
    17.10.2004
    Nereden
    CeNNeT
    blow yardımın için saol sorunum çözüldü bir de bu them meneger la ilgili bi bilgin varmı yani bu suite ler nasıl aktif oluyor xpthem den bazı tema lar yükledim ama kullanmıyorum bir bilginin varsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı unruly tarafından iletildi.
    blow yardımın için saol sorunum çözüldü bir de bu them meneger la ilgili bi bilgin varmı yani bu suite ler nasıl aktif oluyor xpthem den bazı tema lar yükledim ama kullanmıyorum bir bilginin varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
    Theme Manager programından bahsediyorsanız şekildeki gibi , temaları sadece kendi programı ile çalışır.

+ Cevap Yaz
Sayfa 24, toplam 48
İlkİlk ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 ... SonSon