![]()
![]()
Alysseum citron, AMDience ve Azenis SE. www.wincustomize.com sitesinden bulabilirsiniz...
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; Alysseum citron, AMDience ve Azenis SE. www.wincustomize.com sitesinden bulabilirsiniz......
![]()
![]()
Alysseum citron, AMDience ve Azenis SE. www.wincustomize.com sitesinden bulabilirsiniz...
Vala en güzeli WinXP Classic. Gayet sade, basit..
Knowledge speaks, wisdom listens..
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Alien serisini Theme Manager ile kullanabilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum. Ayrıca, komple paketi kullanmak istemezseniz sadece temayı veya toolbar ikonlarını windowsblinds ile ve masaüstü ikonlarını da iconpackager ile kullanabilirsiniz...
Son kullandığım Vista Black teması. Konfabulator+Icon Packager.
![]()
![]()
Icon : FIFA World Cup Germany 2006 Icon Pack
Konfabulator'ü indirmek için buraya Tıklayın. Farklı widgetlar için buraya Tıklayın.
Konfabulator haber RSS kaynağı için burada ilgi alanlarınızdan dilediğinizi girebilir yada daha başka bir RSS kaynağıda kullanabilirsiniz.
Windows Vista Wallpaperları için Tıklayın.
Vista Black, Transbar ve Konfabulator için RSS widget'ı için Tıklayın.
Rar Şifresi : Blow-II
o genelde yani bende ve arkadaşlarda win. update den sonra oluyor ama ben bir çözüm bulamadımultrAslan100 tarafından iletildi.
ya blow bende bunları ıstıyorum nasıl yuklıcem??
Hardwarena-OC Team
Watercooling Expert
Nasıl yani ? İlk postta temaları nasıl kullanacağımızı anlattım ayrıntıları ile. Verdiğim tema linklerinden bahsediyorsan devianart için olan linkler için yani resimlerin altında 'Download to Desktop' seçeneği var ona tıklarsanız iner, sonra anlattığım şekilde yüklersiniz.Bar35 tarafından iletildi.
bahadır abi ellerine sağlık werdiklerinden sürekli yararlanıyorum ama bişi sormak istiorum bu klasör pencerelerinde bulunan geri,ileri,yukarı ıvır zıwır dümelerinini de değiştirebilirmiim??? sanırım değişio ama ben bi türlü beceremedim![]()
Hangi dvd-writer kendi yazdığı dvdyi okumaz ki??? Cevap: Benimkisi..