Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; abi tşkler yengeç için + aman yanlış anlaşılmasın, ben 1907 < 1905 yazdıydım...
@Blow şu resimlerini verdiğin Litestep ve DesktopX arayüzlerinde sağdaki yeşillikli olan wallpaperı istiyom! tema kalsın anam win'e format atamamnıhaha
![]()
Derin
Bishop tarafından iletildi.
Sanal wall falan yok başka kapıya hadi kapama tükkanın önünü![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
vallaha denemediğim tema kalmadı xp nin orjinalinin yerini hiçbiri tutmadı ben artık temadan vazgeçtim sistem neyi öngörüyorsa onu kullanıcam ne varsa eskilerde demişler ya![]()
arkadaşlar ben bir side bar arıyorum ama
eski vista transform packlerde vardı macintosh tarzı olanlardan simgelerin üzerine gelince büyüyor hani
adı aklıma gelmedide bileniniz vardır mutlak
buldum arkadaşlar objeck dock muş yada y'z toolbar
En son Mcorleone tarafından düzenlendi: 06-28-2006 saat 05:24
Arkadaşlar ilk postda windows modifikasyopnu için tüm linkler var önce oraya bir göz atasanız aradığınıza hemen ulaşırsınız.
TopDesk Program Vista'nın Flip 3D fonksiyonunu kazandırıyor.
Copernic Desktop Search 2.0
Vista yeni ve daha hızlı bir masaüstü arama fonksiyonuna sahip, bu fonksiyona ücretsiz bir araç sayesinde XP altında da sahip olabilirsiniz.
Media Portal 0.2 RC4
![]()
3D programını kullanan varmı nasıl? kullanışlımı???
Arkadaşlar bu ekran görüntülerinizi hangi programlar alıyorsunuz?frapsı denedim ama deneme sürümü olduğu için almıo?
Print Screen yapıp painte atabilirsin. Görüntü kalitesi kaybolmasın dersen bmp olarak kaydeder ve sonra jpeg yaparsın çünkü direk jpeg yaparsan paint deforme ediyor görüntüyü. Onun dışında ücretsiz ekran yakalama programlarıda var.X-Factor tarafından iletildi.
printscreen yapınca resimleri nereye kaydediyo?