Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor; ::ZaFeR:: tarafından iletildi. Screenshots... Değişiklikler... İndir... Softpedia RapidShare güzele benziyor ama türkçe xp lere yüklenmiyor yüklerken dil hatası veriyor...
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
FlyakiteOSX v3.5
Download
Mümkün olduğu kadar windows kurulumu ile standart gelen fonksiyonları kullanmaya dikkat ediyorum ayrıca cihazımın performansını düşürecek eklentilere de pek yanaşmıyorum. Böylece senelerce bırakın çökmeyi hiç hata bile vermeyen bir işletim sistemine sahip oluyorum.
bazen görünüm ve arayüz olarak değişiklik yapmak kullanım esnasında sıkılmayı bir nebze önler senelerce aynı ekrana bakmak sonunda bıktırabilir ve bu pcler öle bişedirki sen istediğin kadar dikkatli performance belli sınırlarda pc gücünü belli düzeyde çökme ve arıza vermemesi için kullanırsın ama 2-3 kere elektirk gidip gelir pc açıkken geri dönüşü olmayan program ve donanım sorunlarına yol açar.
bence bu kadar üstüne düşme![]()
Unruly sıkılma konusunda haklısın ben kimseye yapmayın da demedim. Artı bize sunulan her türlü olanaktan olabildiğince faydalanmak ta en güzeli. Ancak forumlarda bu sonradan eklenen üçüncü parti yazılımlar yüzünden yaşanan problemlere ait mesajlara rastladığım için kendimce küçük bir gönderme yapmak istedim. Yoksa ben de zamanında denemedim değil bu tür değişiklikleri.
Cevabın için teşekkürler. Görüşmek üzere.![]()
afedersiniz arkadaşlar ben bu foruma yeni kaydoldum, windows temalarını indirdim ama winrar bana şifre soruyor... rar şifresi nedir söylerseniz çok sevinirim.