Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi.
buda benimki
+1 bende onu kullanıyorum çok güzel duruyo ayrıyetten pach flm kurmuyon dert etmiyon yani..." şeklinde özetlenebilir....
Ben alienware nin bir temasını kurdum.Kendş programı ile tema yı seçtim.Sonra orjinal temaya geçtim ama bilgisayarımda hala alienwarenin izleri var.Temayı yüklemeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum.Geri yükledim sistemi ama yine gitmedi.Mesela winamp dosyları media player oldu ama tıklayınca winampta çalıyor.
Winrar dosyları dolap gibi oldu, zipleride winrar açıyordu, ama simgesi değişti.
Hele geri dönüşüm kutusu öyle kaldı
ve birde Word dosylarım, wordpad simgesine geçti
tuneup diye bir program var, onu kur sonra temalar sekmesinden ikonlara gel. oradan normal xp ikonlarını seç düzelir. sonra da istersen programı uninstall edebilirsin sisteminden.
C:\WINDOWS\Resources\Themes tema ile ilgili burda kalıntı varsa sil daha sonra masaüstünden özellikler ve masaüsütnü özeleştirden default simgeleri kullanabilirsin.Temaları kaldırırmadan önce default temaya geçilmeli daha sonra kaldırılmalı...