Arkadaşlar şu forumda derecelendirmeler var. sarı yıldız. ben onların rengini mesela kırmızıya çevirmek istiyorum ama nasıl olacak
bir yardım eder misiniz
hangi progmamla yapabiirim
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Ufak bir tasarım ama nasıl yapmalı başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar şu forumda derecelendirmeler var. sarı yıldız. ben onların rengini mesela kırmızıya çevirmek istiyorum ama nasıl olacak bir yardım eder ...
Arkadaşlar şu forumda derecelendirmeler var. sarı yıldız. ben onların rengini mesela kırmızıya çevirmek istiyorum ama nasıl olacak
bir yardım eder misiniz
hangi progmamla yapabiirim
yıldız çok küçük olduğu için photoshopta yapamadım. yani 150 pixelde işe yaramadı. tek çare yıldızı tekrar çizip o boyuta getirmek.
HwM İmza kuralları
Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
@pegasus seni unutmayacağız
peki ne yapmak lazım.
şimdi nasıl yıldız çizilir ki
ben ufak program arıyorum ama bulamadım
gimp 8 mb. ve paint le karşılaştırılamaz. denemenizi tavsiye ederim. olamazsa google image dan yıldız resmi arayıp küçültebilirsiniz.
hue & saturation > colorized ile de mi olmadı ?yıldız çok küçük olduğu için photoshopta yapamadım. yani 150 pixelde işe yaramadı. tek çare yıldızı tekrar çizip o boyuta getirmek.
neyse şimdi okula yetişmem lazım![]()
...
w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!
@ALIENWARE yıldızların kollarında "merdiven" meydana gelmiş. ayrıca tek renk olmuşlar
@blackandwhite yıldızdaki kırmızı tonu biraz artmış. ama tamamiyle kırmızı değil.
bu durumda iyi bir yıldız için bence sıfırdan çizilmeli.
daha kırmızı yapabilrdim , 3 saniyede anca bu kadar
bişeyide beğen beastatic tarafından iletildi.
![]()