son günlerde iyice popülerleşen ve hM'yede b&W'nin sayesinde giren UserBar'ların yapılışını anlatan bir tutorial ekliyorum kolay gelsin
UserBar Örnek PSD Dosyası
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda UserBar Tutorial başlıklı konu tartışılıyor; son günlerde iyice popülerleşen ve hM'yede b&W'nin sayesinde giren UserBar'ların yapılışını anlatan bir tutorial ekliyorum kolay gelsin UserBar Örnek PSD ...
son günlerde iyice popülerleşen ve hM'yede b&W'nin sayesinde giren UserBar'ların yapılışını anlatan bir tutorial ekliyorum kolay gelsin
UserBar Örnek PSD Dosyası
En son BLACKandWHITE tarafından düzenlendi: 01-16-2006 saat 00:12
örneklerden 2 tanesi imzamda mevcut,
ellerine sağlık magnetic kardeşş ...
saolasın b&w upload biraz sancılı oldu ama neyse geçti artıkewt arkadaşlar çalışmalarınızı buraya ekleyin
![]()
Böyle yaptığın güzel olmuş deminki açılmıyordu ellerine sağlıkm4gnetic tarafından iletildi.
valla magnetic şu pattern olayını gösterdiğin bilmeyenler için iyi oldu bu, çapraz tarama olayını bi saat uğraşsan yapamazsın normalde ama pattern olayıyla iki dakikada istediğimz kadar alanı o pattern le boyayabiliyoruz
teşekkürler magnetic![]()
millet yapıyor ama buraya eklemiyor, baya ilginççutangaç arkdaşlar var aramızdaa
m4 saolasın ..
ps: porscheyi yapan m4gnetic'tir..
Close your eyes.. let me kiss you..
selam millet.. ya ben bu 6x6 lik resmi patern olarak yap diyom işte. ama sonra userbara geçtiğimde görünmüyo o.
güzel çalışmalar wAr![]()
![]()
![]()
hallettim ..
www.userbars.com??????
ewet userbars.comnoldu ki?
ilk defa duydumda?m4gnetic tarafından iletildi.