Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında yardım renkli resim siyah beyaz yapma başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşkar photoshop da renkli resimi eski şekilde isyah beyaz yapmak nasıl oluyo..." şeklinde özetlenebilir....
ps'de açmadan hatrlayamıycam fakat zagor'un konusundaki prog'da basit ve kısa şekilde siyah beyaaz tıpkı eski günlerdeki verimli sonuçlar alırsın
yada sadece siyah-beyaz lazımsa mesela irfan_wiew var
orada Desaturate seçeneği var. Direkt olarka siyah beyaz yaparsın. birazdan eskitme istersen Filter'da Noise Grain var oradanda Biraz ayar yaparsan olabilir.
İstediğin şey eskitilmiş Fotoğraf efecti ise onun için ayrı bir plugin var.
bişey değil diyecektim ama. o link hala duruyomu diye baktım silinmiş. googleda aratırsan çıkıyor indirebileceğin yerler. bulamazsan haber et göndereyim. kolay gelsin.