Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Yeni logom nasıl olmuş? başlıklı konu tartışılıyor; Sağdan soldan bulduğum boş vakitleri değerlendirerek devam ettirmeye çalıştığım nacizane blogum için yeni bi kaçtane brush ve fonttan oluşan basit ...
Sağdan soldan bulduğum boş vakitleri değerlendirerek devam ettirmeye çalıştığım nacizane blogum için yeni bi kaçtane brush ve fonttan oluşan basit bir logo yaptım. Bu konuya aşina olan arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum. Olabildiğince blogun tasarımında hakim olan renkleri kullanmaya çalıştım, tasarım bütünlüğü açısından. Başarılı olabilmişmiyim bilmiyorum. Birde hiç anlamam böyle logo yapmaktan falan
blog unun müptelasıydım bi aralar..uzun zamandır giremiyordum.fırsat olmuyordu..logo güzel oturmus..ben beğendim.sanırım forumda bi de sayko ve blow un vardı blogları..
Sağdan soldan bulduğum boş vakitleri değerlendirerek devam ettirmeye çalıştığım nacizane blogum için yeni bi kaçtane brush ve fonttan oluşan basit bir logo yaptım. Bu konuya aşina olan arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum. Olabildiğince blogun tasarımında hakim olan renkleri kullanmaya çalıştım, tasarım bütünlüğü açısından. Başarılı olabilmişmiyim bilmiyorum. Birde hiç anlamam böyle logo yapmaktan falan
logo güzel blogunda çok güzel ilk kez gördüm sık sık güncelliyormusun bilmem ama sık kullanılanlara ekledim koydugun reklamlarıda ilgiyle izledim.
öneri olarakta köşeli logo yerine köşelirini sanki biraz kırpsan yada oralara örgü tarzı bi efekt versen siteye bağlanmış gibi daHADA güzel olucaktır.
Her zaman bekleriz efem. Örgü tarzı bi efekt hoşuma gitti, bi deneyeyim bakalım yapabilecek miyim
imagination tarafından iletildi.
blog unun müptelasıydım bi aralar..uzun zamandır giremiyordum.fırsat olmuyordu..logo güzel oturmus..ben beğendim.sanırım forumda bi de sayko ve blow un vardı blogları..
pckopat_07 tarafından iletildi.
logo güzel olmuş, blog un da görünümü oldukça hoş.
evt. hatta hiç unutmam sayko nunkinde iddia tüyoları vardı
3dGameMan tarafından iletildi.
Bence ikiside çok güzel
Hızır tarafından iletildi.
baya gzl. ama blogta ayrı bir resim gibi durmus arka planla eşleştirebilirsin bence.
Teşekkürler arkadaşlar, demekki gerçekten de göze hoş gözüken bişey yapmışım
Mesela yuvarlak brushlar ile 100 civarı pixel beyaz bir brush bas.Fill ile oynarak saydam hale getir.Warp ile kıvrım ver ya da filtre kullanarak kıvrım(dalga) ver yazının yarısını yatay olarak kaplayacak şekilde yerleştir.Layeri yazı layerinin bir üstüne yerleştir ve CTRL+ALT+G kombinasyonunu uygula Eğer brush yapamazsan PM den ulaş sana dalga şeklinde brushlar verebilirim
harflere drop shadow kullandın sanırım. siyah harflerin içlerindeki taramalarla birleşip fontu biraz boğmuş.. drop shadow u azaltabilir ya da #333333 kodlu griyi kullanabilirsin belki gölge için..
Yalnızca bir öneri..
İstanbulda küçük bir odada yaşadım, ama odam geniş bir dünyaya açılıyordu..
Mesela yuvarlak brushlar ile 100 civarı pixel beyaz bir brush bas.Fill ile oynarak saydam hale getir.Warp ile kıvrım ver ya da filtre kullanarak kıvrım(dalga) ver yazının yarısını yatay olarak kaplayacak şekilde yerleştir.Layeri yazı layerinin bir üstüne yerleştir ve CTRL+ALT+G kombinasyonunu uygula Eğer brush yapamazsan PM den ulaş sana dalga şeklinde brushlar verebilirim
Geco tarafından iletildi.
Mavi renk yerine siyah olsaydı daha güzel olabilirdi. Yada koyu bi renk. Benim şahsi fikrim öyle.
josephine tarafından iletildi.
Tasarımın güzel olmuş elllerine sağlık.
harflere drop shadow kullandın sanırım. siyah harflerin içlerindeki taramalarla birleşip fontu biraz boğmuş.. drop shadow u azaltabilir ya da #333333 kodlu griyi kullanabilirsin belki gölge için..
Yalnızca bir öneri..
Önerilere açığım, deneyeceğim bunlarıda tek tek. Teşekkürler