LCD&Plazma TV Önerileri (HD Ready)
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Home Cinema forumunda LCD&Plazma TV Önerileri (HD Ready) başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar artık malum bir çok kişi LCD Tv yada Plazmalara yöneldi HDTV giderek yayılıyor.
Bu konuda satın alıcak kişilere yardımcı ...
-
Co.Moderator
LCD&Plazma TV Önerileri (HD Ready)
Arkadaşlar artık malum bir çok kişi LCD Tv yada Plazmalara yöneldi HDTV giderek yayılıyor.
Bu konuda satın alıcak kişilere yardımcı olalım diyorum çevrenizdeki kişilerde gördüğünüz yada bizzat kullandıgınız HDTV leri yorumlayalım isterseniz artılarıyla eksileriyle. Böylece alıcak kişilerde bu konudan yararlanabilir. Ürün önerme yaparak konuyu faydalı bir topic yapabiliriz diye düşünüyorum.
Sizce bu ürün nasıl ? Panasonic TH-42PA50E 42-Inch ( 106 cm) Plazma TV (3.800 ytl)

8.6 milyar rengi gerçekten etkileyici..
http://www.weblebi.com/Default.aspx?...0Z3OgmoQiKxtkw
H.W.Manyağı İstanbul'da...
-
Moderator
Re: LCD&Plazma TV Önerileri (HD Ready)
Bizim şirkette bir arkadaş bunun 82cm liğini aldı , baya memnun kaldı. 720p cihaz ve yaklaşık 2300ytl.
-
Moderator
Az daha para çık FULL HD desteklisi al bari. toshiba'nın 4,300ytl civarında vardı.
-
Co.Moderator
Ben bişey almıyorum
alıcak kişilere yardımcı olalım diyorum çünkü pm ile msn ile sorular geliyor bazen bu konuda çoğu kişinin bilgisi yok yada kararsız kalmış durumdalar. Mesala ilk neye bakmak lazım bu tv lerden alırken bildiklerimizi paylaşım.. mesela kontrast oranı ne olmalı çokmu önemlidir ..
-
hARDWAREMANIAC
Panasonic plazmada iyi işler çıkarıyor ancak bu saatten sonra LCD alınır plazma değil özellikle plazmaların yüksek çözünürlükleri desteklememesi ( ki hd yayına kayıldığını düşürsek) Lcd ler karşısında bir adım geriden gelmesine sebep oluyor. Birde plazmalarda görüntü daha yumuşak LCD lerde biraz daha keskin ancak yinede düşük çözünürlük olayı işi karıştırıyor. Oyüzden bütçe yetiyorsa full hd bir LCD alınması taraftarıyım... Kendi kullandığım 106 ekran Philips'ten oldukça memnunum henüz bir yamuğunu görmedim
Sadece bazı kanallarda geniş ekran sebebiyle yayılma rahatsız edici oluyor o da yayından kaynaklı bir sorun moviemax gibi kanallarda böyle bir sorun olmuyor

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1330&IID=64908
Samsunglarında Philipslerden aşağı kalır yanı yok LCD leri çok kaliteli Samsungunda. Ancak dediğim gibi bütçe varsa Full HD tercih edilmesi daha uygun olur...
Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele...
-
PANASONIC PT-42PV60E yi onerebilirim. Piyasa fiyatlari da cok iyi
-
Ev kullanıcısı icin kesinlikle plazma..Tum firmalar bu konuda bir deklarasyon bile yayınladı..Plazma goruntusu cok daha yumusak..2-3 saat sabit seyredilecek bir platformda lcd gozleri yoran bir performansa sahip...Gozunuzu yormak istiyorsanız lcd alın..
-
Silver Member
Sony X serisini önerebilirim Full HD LCD Sony Web Sitesi
Hangi dvd-writer kendi yazdığı dvdyi okumaz ki??? Cevap: Benimkisi..
-
Moderator
hami10 tarafından iletildi.
Ben bişey almıyorum

alıcak kişilere yardımcı olalım diyorum çünkü özel mesaj ile msn ile sorular geliyor bazen bu konuda çoğu kişinin bilgisi yok yada kararsız kalmış durumdalar. Mesala ilk neye bakmak lazım bu tv lerden alırken bildiklerimizi paylaşım.. mesela kontrast oranı ne olmalı çokmu önemlidir ..
msn de hamının basını sısırenlerden bırıde benım
plazma mı lcd tv mı ıkı arasında cok kaldım.Gündüz lcd ;gece ise plazma ışık altında daha güzel gösteriyor.lcd nın artılarından bırı ıse gunduz parlamanın olmaması.Ayrıca plazmalarda sıkça görülen yanık ekran izlerinin lcd lerde görünmemeside güzel.çözünürlük olayında ise lcd ler açık ara önde olunca benim tercihim şu an kampanya da olan Philips 42PF5421 106 LCD TV oldu.Tv den oldukça
memnunum ancak lcd lerde uydu yayınıda şart oldugunu soyluyum
-
Moderator
-
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯
-
Moderator
Alem adamsın yaa
-
Co.Moderator
yani suan lcd plazma almak mantıklı değilmi diyosunuz
artık full hdtvlerde cıkmmaya başladı 7 milyar civarlarına gerçi..
-
V.I.Member
Şu 8 milyar renk dalgasına kapılmayın.İnsan gözünün algılayabildiği renk sayısı 10 milyondan daha az.
-
Moderator
valla ben 2004 sonunda aldım düz bir lg 106 ekran plazma, hem de 2000 ytlye. şimdilik takır takır izliyorum. hele bir hd yayınları çıksın, o zamana bu zaten eskimiş ve şu an 7-8 bin ytl olanlar da 2-3 bin seviyesine düşmüş olur