Arkadaşlar bu tvlerin ömürlerinin ortalama 5 yıl olduğu doğru mu?
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Home Cinema forumunda LCD ve PLAZMA TV başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar bu tvlerin ömürlerinin ortalama 5 yıl olduğu doğru mu?...
Arkadaşlar bu tvlerin ömürlerinin ortalama 5 yıl olduğu doğru mu?
Ya arkadaşım böyle yalanları kım uyduruyor ya anlamıyorum bir elektronikçi olarak çok üzülüyorum...Bilip bilmeden yorum yaparlar anlamıyorum![]()
Bunların ömürleri diye birşey yoktur ama 10000 saaten sonra göruntu kalitesi düşer..Bu tüm TV lerde böyledir sadece LCD yada Plazmalarda DEĞİLDİR...Sen rahatla secimini yap...Ama hangi Plazmayı alıcam derssen ben Beko da çalıştım...Ve Plazması Samsung tüplüdür..Rahatla al Samsung tan hiçbir farkı yoktur...Sadece Beko yazar...Biraz daha paraya kıyıcam derssende Panasonic Derim...
İyide günde ortalama 6 saat çalışsa 5 yıl sürmez 10000 saatin dolmasısemender tarafından iletildi.
Ayrıca plazmada tüp yok diye biliyorum. Eğer bahsettiğin görüntü işlemci ise evet zaten dünyada sadece 3 firma plazma için görüntü işlemci yapıyor; sony, samsung ve toshiba...
Ha birde şu ikisi arasında karar veremiyorum;
http://www.sony.com.tr/view/ShowProd...screen+16x9+TV
ve
http://www.sony.com.tr/view/ShowProd...screen+16x9+TV
İkinci seceneği al...
Benim görüşüm plasma TV konusunda Sony'nin en başarısız firmalardan biri olduğudur. Plasma TV alırken 3 firmayı incelemeni öneririm: LG, Panasonic ve Philips. Philips'in bazı ürünleri güzel fakat fiyatı astronomik. Fiyat-performans oranı bakımından LG öne çıkıyor. Geçen Mayıs ayında piyasaya çıkan LG 42PX4RV modeli 1/10000 kontrast oranı ile Panasonic TH-42PA50E modeline fark atıyor. LG 42PX4RV'yi tavsiye ederim, başarılı bir ürün.
hocam bu urunlerifiyatları nedir ?king007 tarafından iletildi.
Casper CPM1830-7B85B, Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T5600, 1.83 GHz işlemci hızı, 2 GB DDR2 667 MHz Bellek, 80 GB SATA Harddisk, 256MB Nvidia Geforce GO 7400 Turbocache Ekran kartı, gerisi standart
Üstteki 5000, alttaki 7000 ytl civarında ama Dubaiye gittiğimde alışveriş yaptığım manyak bir spotçu var, %40 ile 50 arası ucuz. Haftasonu oradan alıcam...ha_kan78 tarafından iletildi.