Kapalı konu
Results 1 to 6 of 6

Uydu+receiver Tavsiyesi

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Home Cinema forumunda Uydu+receiver Tavsiyesi başlıklı konu tartışılıyor; Selamlar arkadaşlar Bana uydu+receiver tavsiyesinde bulunabilirmisiniz şöle bi olay var mı çanak ne kdr küçük olabilir en az yani boyutları ...

V.I.Member Ruthless Avatar
    Katılım tarihi
    30.05.2002
    Nereden
    İzmir

Uydu+receiver Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar
    Bana uydu+receiver tavsiyesinde bulunabilirmisiniz şöle bi olay var mı çanak ne kdr küçük olabilir en az yani boyutları küçük olmalı receiverda şöle modifiye edilebilr bir model olsa ii olur yurta goturucemde

~ROC~
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

V.I.Member lazarus Avatar
    Katılım tarihi
    03.07.2005
    Nereden
    IST@NBUL
    Blog Mesajları
    1
    slm,

90 cm'lik iki çanak sana yetecektir. ben nextstar 8000xcam yada 9000 serilerini önerebilirim. bunlar next'in yeni çıkan serileri ve yeni teknolojilere daha yatkın olduğu için modifiye etmen daha kolay olacaktır. xcam modeli kartlı aynı zamanda, 9000 modeli ise 2mb flaşlı. yani her ikisi de iyidir. 2. olarak da goldmaster modellerini (14400 sanırsam, kartlı) önerebilirim. bunların da kullanımı çok geniş ve hemen aradığın birşeyi internetten çabuk bulabiliyorsun ayrıca kanal değişimi filan da çok hızlı ve kaliteliler. fiyat olarak da herşeyi içinde dahil; 300-350 ytl arasında bu dediklerimi alabilirsin. ayrıca bunlardan şaşma. kolay gelsin...
    kazıkçı kalitesiz avea ve kazıkçı tekel telekom'a her zaman HHHHHHAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR !!!
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Moderator GaNDHi Avatar
    Katılım tarihi
    30.04.2003
    Nereden
    TháLîÒñ
    Blog Mesajları
    1
    çanak boyutu izlemek istediğiniz uyduya göre değişir, ancak 90-120cm lik çanaklar yeterli olacaktır, receiver ı iste dahili modüllü değilde, modül takılabilenlerden almanızı tavsiye ederim.

V.I.Member Ruthless Avatar
    Katılım tarihi
    30.05.2002
    Nereden
    İzmir
    Selamlar modul takılabilenlere ornek verebilirmisiniz canagın olabildigince kucuk olması bnm işimi gorucek acıkcası bu konuda en kucuk 90 cmlıklermi olur...

Moderator GaNDHi Avatar
    Katılım tarihi
    30.04.2003
    Nereden
    TháLîÒñ
    Blog Mesajları
    1
    evet 90cm çanaklar yeterli.
    ben evimde next 2000cıs plus kullanıyorum modul olarakta matrıx modul kullanıyorum, başlangıçta xdream modül kullanıyordum ancak uyumsuzluk yarattı değiştirdim matrix aldım

New Member
    Katılım tarihi
    21.02.2007
    Nereden
    İSTANBUL

Re: Uydu+receiver Tavsiyesi

arkadaşlar bende baftec csa 8008 dragon dıgıtal uydu receıver var ve update etmem gerekıyor ama nerden nasıl ve hangı programlarla yapılacagını bılmıyorum bana detaylı bır sekılde yardım edersenız cok mutlu olacagım şimdiden ılgı ve alakalarınız için hepinize teşekkürederim saygılar.

Kapalı konu