Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki HWMVideo forumu altında Gta 4 Bugları başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "youtube
alternatif Link ; http://vtunnel.com/index.php/1010110...7e8e493dc16338..." şeklinde özetlenebilir....
ne çeşit buglar var desem?
edit:2 dakka 3 saniyeden sonra her oyundan alışık olduğumuz bi fizik modelleme hatası var da,öncesinde bişey yok(arabadan sürüklenme hariç,bi de kapıyı açıp aşağı uçması )
edit2: 2.44 ten sonrası şahane
Oyunlarda hile, bug türünden şeyler benim pek hoşuma gitmiyo :S. GTA 3 te bisürü silah şifresi,tank şifresi falan bulmuştum. Ondan sonra hile yapmayı bıraktım. İlk başta güzel oluyo ama bi süre sonra sıkıyo. Bence Oyun dediğin biraz zor olmalı ve emek harcanmalı .Genede saol.Belki bitirdikten sonra değişiklik olsun diye denenebilir.
Ses Kartı: Realtek @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
PSU: Everest ATX-300
Kasa: Everest 805K 300W Atx Kasa Siyah Gümüş
İşletim Sistemi: Windows XP Pro.
Cep Telefonu: Nokia 6630
ADSL Modem: Datron RTA-1320
Ekstra: -
Katılım tarihi: 08.08.08
Ynt: Gta 4 Bugları
Geco, oyun zor olmalı diyosunda benim şöyle bi sorunum var; oyunda bi yeri geçemezsen sinirleniyom, klavyeye bi yumruk çıkarıyom(yaklaşık 2-3 senedir aynı klavyeyi kullanıyorum) klavye hala daha sağlam
Geco, oyun zor olmalı diyosunda benim şöyle bi sorunum var; oyunda bi yeri geçemezsen sinirleniyom, klavyeye bi yumruk çıkarıyom(yaklaşık 2-3 senedir aynı klavyeyi kullanıyorum) klavye hala daha sağlam
Doğrudur usta . Geçebilen geçsin o zaman. Geçemeyenler klavyeyi kırmamak için hile kullanmaları iyi olabilir .