Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla
 
hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Blog > Bolog Işte. Yönetim Zorladi Beni Bu Işe.. »

Bu ne bohem yaşam tarzı, bu ne başı boşluk


Sonuçlardan sorumlu değilim. Müsebbibim eugene ve Sensei dir.
Bu blog'a oy ver

Bu ne bohem yaşam tarzı, bu ne başı boşluk

Posted 15-08-08 at 02:08 by saykomatriXX
Sevgili HWMciler, bu dünyaya acı çekmeyemi geldik be biz? niye her güzel şeyin sonunda acı çıkıyor en son? bir şey güzel devam ederken güzel bitemezmi? Mutluluğun, ümidin peşinden niye hep üzüntü ve umutsuzluk gelir ki?

İstemiyorum kardeşim böyle şeyler. Güzel olsun herşey. Güzel geçsin bu 3 günlük dünya. Kalkıp sille tokat dövmeye ne hakkı var bu yaşamın? İki tane de biz geçirelim be. Olmaz mı? Bu kadar mı acımasızsın lan hayat? Elime geçen herşeyi elimden alacak, herşeye geç bırakacak kadar inatçımısın, felek.

Mutlu sonlar hep filmlerde oluyor galiba. Dünya da mutlu son yaşayan sayısı az mı ne? Ne güzel bir azınlık olsa gerek onlar. Varmısınız böyleleri? varsanız ses verin ki bizde umutlanalım. Bizde çabalayalım. Çabalamak bile mutlu eder belki bizi. Yarınız kadar da olsa mutlu olalım be, çok fazla şey değil. Biz de içelim şarhoş olalım. Olmaz mı?

Posted in Günlük Yaşam
Okunma 440 Yorumlar 2 Email Blog Entry
Toplam Yorum Sayısı 2

Yorumlar

  1. Eski
    bur4k Avatar
    felek bana yaptıgın kelek
    permalink
    Posted 18-08-08 at 16:11 by bur4k bur4k şu an çevrim içi
  2. Eski
    kalpazan Avatar
    ne zaman yazdın sen bunu...bayadır bakmıyorum buralara.

    +1 diyim ne diyim.aklımda ne varsa söylemişsin
    permalink
    Posted 23-08-08 at 20:37 by kalpazan kalpazan şu an çevrim içi
 
 
HABERLER
 
Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:06.
Powered by vBulletin® Version 3.8.0 Release Candidate 1
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Bu sayfa 20 sorgu ile 0,0671 saniyede oluşturuldu. [PHP: %100,00 - SQL: %0]
Copyright ©1999-2008 hARDWAREMANIA. All rights reserved.