Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda A7N8X-X SATA Uyumu? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım.biraz performans sorunum vardı onu ram takviyesi ile hallettim.ama bilgisayarın kusursuz olmasını istiyorum.ve Serial ata ...
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım.biraz performans sorunum vardı onu ram takviyesi ile hallettim.ama bilgisayarın kusursuz olmasını istiyorum.ve Serial ata disk almak istiyorum.acaba anakartım buna uyumlumu yada başka parçalar.çünkü donanımdan yeteri kadar anlamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?
Bilgisayarın özelikleri
Amd 2500
Asus A7N8X-X Nforce Chip set
Ati radeon 9600xt 128mb
512 400mhz DDR ram
Acaba serial ata disk bu sisteme uyumlumudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım.biraz performans sorunum vardı onu ram takviyesi ile hallettim.ama bilgisayarın kusursuz olmasını istiyorum.ve Serial ata disk almak istiyorum.acaba anakartım buna uyumlumu yada başka parçalar.çünkü donanımdan yeteri kadar anlamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?
Bilgisayarın özelikleri
Amd 2500
Asus A7N8X-X Nforce Chip set
Ati radeon 9600xt 128mb
512 400mhz DDR ram
Acaba serial ata disk bu sisteme uyumlumudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim....
ewt bu ana kartın serial ata desteği yok ama merak etme kartın iyi bir kart sayılır. donanımlarda herhangibir uyumsuzluk çıkartacağını da zannet miyorum.
bu arada bandırmadan sevgiler....
En son heskin35 tarafından düzenlendi: 08-04-2004 saat 20:16Sebep: düzeltme
ewt bu ana kartın serial ata desteği yok ama merak etme kartın iyi bir kart sayılır. donanımlarda herhangibir uyumsuzluk çıkartacağını da zannet miyorum.
bu arada bandırmadan sevgiler....