+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

A7N8X-X SATA Uyumu?

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda A7N8X-X SATA Uyumu? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım.biraz performans sorunum vardı onu ram takviyesi ile hallettim.ama bilgisayarın kusursuz olmasını istiyorum.ve Serial ata ...

New Member
    Katılım tarihi
    07.07.2004
    Nereden
    Erdek

A7N8X-X SATA Uyumu?

Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım.biraz performans sorunum vardı onu ram takviyesi ile hallettim.ama bilgisayarın kusursuz olmasını istiyorum.ve Serial ata disk almak istiyorum.acaba anakartım buna uyumlumu yada başka parçalar.çünkü donanımdan yeteri kadar anlamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?

Bilgisayarın özelikleri

Amd 2500
    Asus A7N8X-X Nforce Chip set
    Ati radeon 9600xt 128mb
    512 400mhz DDR ram

Acaba serial ata disk bu sisteme uyumlumudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim....

KWS
    KWS çevrim dışı
    Member KWS Avatar
    Katılım tarihi
    15.05.2004
    Bildiğim kadarıyla SATA kontrolcüsü yok bu kartın. PCI bir kartla ancak SATA diskleri bağlayabilirsin. Bu masrafa da değmez bence.
    AMD Athlon XP 2500+ @ 2450MHz (11x223; 2.0V; stabil)
    Epox 8RDA3+ rev3.1
    Thermalright SLK-947U+Powercooler 92mm Fan
    Kingston 512MB PC3200
    Samsung 160 GB P-ATA
    Liteon 8x DVD±RW

Power Member heskin35 Avatar
    Katılım tarihi
    10.06.2004
    Nereden
    Balıkesir/İzmir
    Alıntı Forsaken tarafından iletildi.
    Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım.biraz performans sorunum vardı onu ram takviyesi ile hallettim.ama bilgisayarın kusursuz olmasını istiyorum.ve Serial ata disk almak istiyorum.acaba anakartım buna uyumlumu yada başka parçalar.çünkü donanımdan yeteri kadar anlamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?

Bilgisayarın özelikleri

Amd 2500
    Asus A7N8X-X Nforce Chip set
    Ati radeon 9600xt 128mb
    512 400mhz DDR ram

Acaba serial ata disk bu sisteme uyumlumudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim....
    ewt bu ana kartın serial ata desteği yok ama merak etme kartın iyi bir kart sayılır. donanımlarda herhangibir uyumsuzluk çıkartacağını da zannet miyorum.
    bu arada bandırmadan sevgiler....
    En son heskin35 tarafından düzenlendi: 08-04-2004 saat 20:16 Sebep: düzeltme

New Member
    Katılım tarihi
    07.07.2004
    Nereden
    Erdek
    Alıntı heskin35 tarafından iletildi.
    ewt bu ana kartın serial ata desteği yok ama merak etme kartın iyi bir kart sayılır. donanımlarda herhangibir uyumsuzluk çıkartacağını da zannet miyorum.
    bu arada bandırmadan sevgiler....
    Teşekkürler...
    Sanada teşekkür ederim komşu

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3