ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X arkadaslar bu anakart hakkında bilgisi olan varmı bunu almayı dusunuyorum kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X başlıklı konu tartışılıyor; ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X arkadaslar bu anakart hakkında bilgisi olan varmı bunu almayı dusunuyorum kullanan arkadasların ...
ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X arkadaslar bu anakart hakkında bilgisi olan varmı bunu almayı dusunuyorum kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum
AZRAİLDEN YANA AŞTIM KORKUYU
http://www2.abit.com.tw/page/en/moth...&fMTYPE=LGA775holy-hill tarafından iletildi.
Anakart ile ilgili Detaylı bilgi burda var.
Ben anakartı kullanmadım ama burdaki özelliklere bakarak sana yorum yapabilirim.
Öncelikle bütün LGA775 işlemcileri destekliyor.
Intel 915P kuzey köprüsü ve Intel ICH6R güney köprüsüne sahip.
DDR bellekler destekliyor. Yani DDR2 desteği yok.
PCIe kartlarla kullanabiliyorsun.
Önemli bir özellik olan Gigabit Lan Ethernet bağlantısına sahip. Harici satılan bu tip bağlantıların fiyatı 30 Dolar civarı.
Ve Abit'in Micro Guru chipini bünyesinde barındırıyor. Ve bu chip sayesinde overclock çok kolay.
Ve Micro Guru saati denilen Kasa dışında da durabilen bi saatle geliyor.
Abit'in Sitesinde Saatin bir resmi var.Ve ne işe yaradığı yazıyor bakarsan görürsün.Zaten yukarıda Link'i verdim.
Yani bu özelliklere bakılırsa oldukça iyi bir anakart.
Ve de Abit'in en iyi 915 P Chipsetli anakartı.
Ancak almayı düşünüyorsan biraz daha araştır. Eğer sorunsuz bir anakartsa kesinlikle almaya değer özellikleri var.
tesekkur ederim ii bi anakarta benziyo bakalım alacaz eskiden beri abit in anakartları hosuma gidiyor zaten paket içeriği de fena değil aradığım butun ozellikler mevcut ozellikle matrix raid işime yarayacak
Bende var iyi, güzel, hoş bir kartOc bir kere denedim 250fps de çalıştı stabil sonra gerek duymadığımdan uğraşmadım.
Micro Guru saati denilen şey nasıl çalışıyosun radyo frenkasıyla falanmı onu masaya koysan arkası dolu kablo olur.Biraz aydınlatabilirmi bu saati kullanan arkadaşlar çok hoş görüntüsü var.
Ben radyo frekansı diye biliyorum.DeeJaY_gT tarafından iletildi.
ok arkadaşlar radyo frekansı filanusb kablosu gibi bir kablosu var anakart üstünde yavası var bir ucu anakarta diğeride saate takılıyor. Saatten fan devirlerini, sıcaklıkları, odanın sıcaklığını saat hızını, voltaj değerlerin okuyabiliyorsunuz. Oda sıcaklığını yanlış gösteriyor ama
şu anda 26 gösteriyor mesala ama normalde 20 sanırım tasarımında sorun var
neyse işte guru clock üzerinden oc yapabiliyorsunuz. tanımlı değerlere çıkabiliyor yaznlış anlaşılmasın öle teker teker fsb artırarrak değil.
Yanlız benim bir sorunum var fan hızlarını kontrol edemiyorum ne abitin yazılımı çalıiıyor ne da başka bir yazılım![]()
Demekki yanlış biliyormuşum.lulali tarafından iletildi.
![]()
Naapçan aga oda sıcaklığını ya. Ayrıca doğru gösteriyor olması lazım.
Şu an 20 derece dışarısı İstanbul'da yaa![]()
abitin benzer bir anakarti da bende var bu saat bence cok kullanisli bisey. kablolu olmasi pek bisey farkettirmiyor. oc yi de daha onceki belirlediginiz degerlerde hic ugrastirmadan otomatik yapiyor, ayrica mail alindiginda uyari falan gosteriyomus ama ben bunu denemedim, ayrica pcyi buradan acip kapatabiliyorsunuz. lulali fan hizlarini ben de kontrol edemiyorum. anakart ilk geldiginde tum fan hizlarini kontrol edebiliyordum sonra biosla falan oynadim o arada kapatmisim ayarlamayi bi daha da acamadim.
Bu dünya bir kuyu havasız çömlek
Daralıyorum!
Kelime manayı boğan bir gömlek
Paralıyorum!
ALLAH ismi varken lügat ne demek
Karalıyorum!
Kapımı,buyursun diye o melek
Aralıyorum! !
Peki bu aleti biz başka bir abit anakartta kullanmaıyomuz mesala abit max3 de![]()
Alla alla olurmu öle şey ya ben bi araştırıyım kesin vardır bi yolu![]()
Yok kardeşim yok allah versin![]()
arkadslar anakartı aldım taktım valla super bi sey bugun bir tane daha geliyor herkese tavsiye ederim. Ama ben bu anakartın 925 ini merak ediyorum bu bolese 925 i nasıldır acaba.Gostergeyide baska anakartta kullanma sansınız yok.Cunku GURU girişlerine baglanıyor