Alıntı:
| holy-hill tarafından iletildi.
ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X arkadaslar bu anakart hakkında bilgisi olan varmı bunu almayı dusunuyorum kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum |
http://www2.abit.com.tw/page/en/moth...&fMTYPE=LGA775
Anakart ile ilgili Detaylı bilgi burda var.
Ben anakartı kullanmadım ama burdaki özelliklere bakarak sana yorum yapabilirim.
Öncelikle bütün LGA775 işlemcileri destekliyor.
Intel 915P kuzey köprüsü ve Intel ICH6R güney köprüsüne sahip.
DDR bellekler destekliyor. Yani DDR2 desteği yok.
PCIe kartlarla kullanabiliyorsun.
Önemli bir özellik olan Gigabit Lan Ethernet bağlantısına sahip. Harici satılan bu tip bağlantıların fiyatı 30 Dolar civarı.
Ve Abit'in Micro Guru chipini bünyesinde barındırıyor. Ve bu chip sayesinde overclock çok kolay.
Ve Micro Guru saati denilen Kasa dışında da durabilen bi saatle geliyor.
Abit'in Sitesinde Saatin bir resmi var.Ve ne işe yaradığı yazıyor bakarsan görürsün.Zaten yukarıda Link'i verdim.
Yani bu özelliklere bakılırsa oldukça iyi bir anakart.
Ve de Abit'in en iyi 915 P Chipsetli anakartı.
Ancak almayı düşünüyorsan biraz daha araştır. Eğer sorunsuz bir anakartsa kesinlikle almaya değer özellikleri var.
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |