Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X arkadaslar bu anakart hakkında bilgisi olan varmı bunu almayı dusunuyorum kullanan arkadasların ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 16-03-05, 10:34
holy-hill holy-hill çevrim dışı
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.03.05
ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X

ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X arkadaslar bu anakart hakkında bilgisi olan varmı bunu almayı dusunuyorum kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum
  #2 (permalink)  
Eski 16-03-05, 11:29
Xeutitan Xeutitan çevrim dışı
V.I.Member
Xeutitan's Computer

Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Alıntı:
holy-hill tarafından iletildi.
ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X arkadaslar bu anakart hakkında bilgisi olan varmı bunu almayı dusunuyorum kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum
http://www2.abit.com.tw/page/en/moth...&fMTYPE=LGA775
Anakart ile ilgili Detaylı bilgi burda var.
Ben anakartı kullanmadım ama burdaki özelliklere bakarak sana yorum yapabilirim.

Öncelikle bütün LGA775 işlemcileri destekliyor.
Intel 915P kuzey köprüsü ve Intel ICH6R güney köprüsüne sahip.
DDR bellekler destekliyor. Yani DDR2 desteği yok.
PCIe kartlarla kullanabiliyorsun.
Önemli bir özellik olan Gigabit Lan Ethernet bağlantısına sahip. Harici satılan bu tip bağlantıların fiyatı 30 Dolar civarı.
Ve Abit'in Micro Guru chipini bünyesinde barındırıyor. Ve bu chip sayesinde overclock çok kolay.
Ve Micro Guru saati denilen Kasa dışında da durabilen bi saatle geliyor.
Abit'in Sitesinde Saatin bir resmi var.Ve ne işe yaradığı yazıyor bakarsan görürsün.Zaten yukarıda Link'i verdim.
Yani bu özelliklere bakılırsa oldukça iyi bir anakart.
Ve de Abit'in en iyi 915 P Chipsetli anakartı.
Ancak almayı düşünüyorsan biraz daha araştır. Eğer sorunsuz bir anakartsa kesinlikle almaya değer özellikleri var.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 16-03-05, 13:01
Rookie Member

tesekkur ederim ii bi anakarta benziyo bakalım alacaz eskiden beri abit in anakartları hosuma gidiyor zaten paket içeriği de fena değil aradığım butun ozellikler mevcut ozellikle matrix raid işime yarayacak
  #4 (permalink)  
Eski 16-03-05, 13:29
lulali Avatar
lulali lulali çevrim dışı
HM Haber Editörü
lulali's Computer

Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
Bende var iyi, güzel, hoş bir kart Oc bir kere denedim 250fps de çalıştı stabil sonra gerek duymadığımdan uğraşmadım.
  #5 (permalink)  
Eski 16-03-05, 13:51
DeeJaY_gT Avatar
DeeJaY_gT DeeJaY_gT çevrim dışı
Moderator
DeeJaY_gT's Computer

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9
Micro Guru saati denilen şey nasıl çalışıyosun radyo frenkasıyla falanmı onu masaya koysan arkası dolu kablo olur.Biraz aydınlatabilirmi bu saati kullanan arkadaşlar çok hoş görüntüsü var.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #6 (permalink)  
Eski 16-03-05, 14:12
V.I.Member
Xeutitan's Computer

Alıntı:
DeeJaY_gT tarafından iletildi.
Micro Guru saati denilen şey nasıl çalışıyosun radyo frenkasıyla falanmı onu masaya koysan arkası dolu kablo olur.Biraz aydınlatabilirmi bu saati kullanan arkadaşlar çok hoş görüntüsü var.
Ben radyo frekansı diye biliyorum.
Alıntı yaparak cevap ver
  #7 (permalink)  
Eski 16-03-05, 14:20
lulali Avatar
HM Haber Editörü
lulali's Computer

ok arkadaşlar radyo frekansı filan usb kablosu gibi bir kablosu var anakart üstünde yavası var bir ucu anakarta diğeride saate takılıyor. Saatten fan devirlerini, sıcaklıkları, odanın sıcaklığını saat hızını, voltaj değerlerin okuyabiliyorsunuz. Oda sıcaklığını yanlış gösteriyor ama şu anda 26 gösteriyor mesala ama normalde 20 sanırım tasarımında sorun var

neyse işte guru clock üzerinden oc yapabiliyorsunuz. tanımlı değerlere çıkabiliyor yaznlış anlaşılmasın öle teker teker fsb artırarrak değil.
Yanlız benim bir sorunum var fan hızlarını kontrol edemiyorum ne abitin yazılımı çalıiıyor ne da başka bir yazılım
  #8 (permalink)  
Eski 16-03-05, 14:26
V.I.Member
Xeutitan's Computer

Alıntı:
lulali tarafından iletildi.
ok arkadaşlar radyo frekansı filan usb kablosu gibi bir kablosu var anakart üstünde yavası var bir ucu anakarta diğeride saate takılıyor. Saatten fan devirlerini, sıcaklıkları, odanın sıcaklığını saat hızını, voltaj değerlerin okuyabiliyorsunuz. Oda sıcaklığını yanlış gösteriyor ama şu anda 26 gösteriyor mesala ama normalde 20 sanırım tasarımında sorun var

neyse işte guru clock üzerinden oc yapabiliyorsunuz. tanımlı değerlere çıkabiliyor yaznlış anlaşılmasın öle teker teker fsb artırarrak değil.
Yanlız benim bir sorunum var fan hızlarını kontrol edemiyorum ne abitin yazılımı çalıiıyor ne da başka bir yazılım
Demekki yanlış biliyormuşum.
Naapçan aga oda sıcaklığını ya. Ayrıca doğru gösteriyor olması lazım.
Şu an 20 derece dışarısı İstanbul'da yaa
Alıntı yaparak cevap ver
  #9 (permalink)  
Eski 16-03-05, 16:42
elektron Avatar
elektron elektron çevrim dışı
Cool Member
elektron's Computer

Katılım tarihi: 08.09.04
Nereden: ANTALYA
abitin benzer bir anakarti da bende var bu saat bence cok kullanisli bisey. kablolu olmasi pek bisey farkettirmiyor. oc yi de daha onceki belirlediginiz degerlerde hic ugrastirmadan otomatik yapiyor, ayrica mail alindiginda uyari falan gosteriyomus ama ben bunu denemedim, ayrica pcyi buradan acip kapatabiliyorsunuz. lulali fan hizlarini ben de kontrol edemiyorum. anakart ilk geldiginde tum fan hizlarini kontrol edebiliyordum sonra biosla falan oynadim o arada kapatmisim ayarlamayi bi daha da acamadim.
Paralıyorum!
ALLAH ismi varken lügat ne demek
Karalıyorum!
Kapımı,buyursun diye o melek
Aralıyorum! !
Alıntı yaparak cevap ver
  #10 (permalink)  
Eski 16-03-05, 17:16
DeeJaY_gT Avatar
Moderator
DeeJaY_gT's Computer

Peki bu aleti biz başka bir abit anakartta kullanmaıyomuz mesala abit max3 de
Alıntı yaparak cevap ver
  #11 (permalink)  
Eski 16-03-05, 18:20
lulali Avatar
HM Haber Editörü
lulali's Computer

Maalesef şansınıza küsün
  #12 (permalink)  
Eski 17-03-05, 13:56
DeeJaY_gT Avatar
Moderator
DeeJaY_gT's Computer

Alla alla olurmu öle şey ya ben bi araştırıyım kesin vardır bi yolu
Alıntı yaparak cevap ver
  #13 (permalink)  
Eski 17-03-05, 14:01
lulali Avatar
HM Haber Editörü
lulali's Computer

Yok kardeşim yok allah versin
  #14 (permalink)  
Eski 18-03-05, 10:45
Rookie Member

arkadslar anakartı aldım taktım valla super bi sey bugun bir tane daha geliyor herkese tavsiye ederim. Ama ben bu anakartın 925 ini merak ediyorum bu bolese 925 i nasıldır acaba.Gostergeyide baska anakartta kullanma sansınız yok.Cunku GURU girişlerine baglanıyor

Konu araçları

ABIT AG8-3RD EYE I915P DDR SES+LAN SATA 16X ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Birçok konuda Yardımınıza ihtiyacım var demode İşlemciler 9 26-07-05 10:44

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:44.