| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında ACİL !!! Bios Güncelleme Sorunu... Yedek Bios dosyamı nasıl yüklerim... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Asus P4P800S-X anakartım var ve bios güncellemesi yaptım.
Eski kullandığım bios versiyonu 1011.003 'tü. Yeni yükledim 1012.001 BETA oldu.
..." şeklinde özetlenebilir....  | 
25-11-06, 18:41
| | New Member | | Katılım tarihi: 24.11.06
| | ACİL !!! Bios Güncelleme Sorunu... Yedek Bios dosyamı nasıl yüklerim... Merhaba,
Ancak, şimdi SES problemim var. OnBoard Ses kartımı görmüyor.
Yedek aldığım eski bios dosyamı nasıl geri yüklerim. ?
Yüklemeye çalıştığımda şuankinden daha eski o yüzden kurulamıyor diyor.
Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler... | 
25-11-06, 19:16
|  | Moderator | | Katılım tarihi: 30.04.03 Nereden: TháLîÒñ
| | Alıntı: Soickan tarafından iletildi.
Merhaba,
Ancak, şimdi SES problemim var. OnBoard Ses kartımı görmüyor.
Yedek aldığım eski bios dosyamı nasıl geri yüklerim. ?
Yüklemeye çalıştığımda şuankinden daha eski o yüzden kurulamıyor diyor.
Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler... | Onboard ses kartı özelliğiniz biostan açıkmı acaba? | 
25-11-06, 21:27
|  | Senior Member | | Katılım tarihi: 02.10.06 Nereden: IZMIR /KARSIYAKA
| | Alıntı: GaNDHi tarafından iletildi.
Onboard ses kartı özelliğiniz biostan açıkmı acaba? | Aynen boisdan ses kartini acmayi unutmus olabilirsin..
Bir vestel board vardi vestel diyorum degil vestel bilgisayarin boardu biosun onboard ses ayarini biosda degisiklikler yaparak kapamis ne etmis ne yapmis board u 5 sene sonra goturdum cozemediler yenisini verdiler
__________________ MCP MCSA MCSE A+ CRM CCNA | 
26-11-06, 01:13
| | Arkadaşlar, kusura bakmayın default hale getirmeden ayarları aktif edip kullanmışım ondan sorun çıkarmış.
Default yapıp tekrar ayarları yapınca düzeldi.
Ancak, benim "Ekran Kartı" bölümündeki sorunum devam ediyor. Bios update amacımda o sorunu düzeltmek içindi Ama düzelmedi
bildiğim kadarıyla bu anakart 8x destekliyor ama CPU-Z de max 4x diyor.
Belkide şu an kullandığım Geforce 4 Mx440 4x olduğu için öyle gösteriyordur.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
26-11-06, 10:22
|  | hWM Haber Editörü | | Katılım tarihi: 13.09.06 Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
| | Eh haliyle ekran kartı 4x ise 4x de calışır ordaki 8x destekleyeceği max değer anlamındadır. Cpu-z da da max 4x diyorsa en iyisi anakartın sitesinden özelliklerine bakmak olucaktır.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele... | 
26-11-06, 13:20
| | Ayrıntıları http://www.asus.com/products.aspx?l1...73&modelmenu=2 adresinde yazıyor.
Bir kısmını kopyalarsam;
P4P800S-X
Value-conscious for FSB800 + DDR400
- Intel 848P Chipset
-Intel FSB800
-DDR400 Memory
-Intel Hyper-Threading Technology
-AGP8X Technology
-Serial ATA
Görüleceği gibi 8x desteği var yazıyor.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | |