| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Bana acilen güzel bir P4 board soyleyin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar bir arkadasıma bilgisayar toplayacagız ve arastıracak cok vaktim yok size sormak istedim
O/C konusunda iyi sayılabilecek cok sorun yaratmayacak, ..." şeklinde özetlenebilir....  | | 
11-08-04, 17:27
|  | Cool Member | | Katılım tarihi: 16.06.02 Nereden: Izmir
| | | Bana acilen güzel bir P4 board soyleyin arkadaslar bir arkadasıma bilgisayar toplayacagız ve arastıracak cok vaktim yok size sormak istedim
O/C konusunda iyi sayılabilecek cok sorun yaratmayacak, SATA olacak ve dualddr olacak cok pahalı olmayacak bir marka - model onerebilirmisiniz birde pci sayısı az olmassa iyi olur
( Amd önermeyin amd toplamayı dusunmuyoruz. kesinlikle intel olacak)
önerilerinizi bekliyorum   |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
En son Wampir tarafından düzenlendi: 11-08-04 saat 17:34 | 
11-08-04, 17:46
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 25.07.04 Nereden: 40º kuzey paraleli 29º doğu boylamı
| | | gigabyte 8ıpe1000g olabilir | 
11-08-04, 17:53
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 08.03.04 Nereden: ANK-IST
| | Alıntı: | Wampir tarafından iletildi.
arkadaslar bir arkadasıma bilgisayar toplayacagız ve arastıracak cok vaktim yok size sormak istedim
O/C konusunda iyi sayılabilecek cok sorun yaratmayacak, SATA olacak ve dualddr olacak cok pahalı olmayacak bir marka - model onerebilirmisiniz birde pci sayısı az olmassa iyi olur
( Amd önermeyin amd toplamayı dusunmuyoruz. kesinlikle intel olacak)
önerilerinizi bekliyorum  | ABIT IC7 veya ABIT IS7  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ KIZLAR.......EN NEFRET ETTIGIM VARLIKLAR........ | 
11-08-04, 18:36
| | Member | | Katılım tarihi: 21.06.04
| | | ABIT... | 
11-08-04, 19:02
|  | Rookie Member | | Katılım tarihi: 08.08.04 Nereden: Death
| | Giga-Byte 8IG1000MK ya da daha iyisi Giga-Byte 8IPE1000L
ASUS P4P800-VM Intel865G Soket Anakart
Abit IS-10 Intel i865G Chipset Pentium4 Anakart
MSI 6742 865 P Neo Soket 478 Anakart
Tercihini Asus ya da Gigabyte için verdiğim 2.örnekten yana kullanmanı tavsiye ederim.
hepsini ve daha fazlasını fiyat be teknik detaylarıyla burada bulabilirsin http://www.hipernex.com//Categories.aspx?CategoryID=88  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
11-08-04, 19:09
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 25.07.04 Nereden: 40º kuzey paraleli 29º doğu boylamı
| | Alıntı: | deeper tarafından iletildi.
Giga-Byte 8IG1000MK ya da daha iyisi Giga-Byte 8IPE1000L
ASUS P4P800-VM Intel865G Soket Anakart
Abit IS-10 Intel i865G Chipset Pentium4 Anakart
MSI 6742 865 P Neo Soket 478 Anakart
Tercihini Asus ya da Gigabyte için verdiğim 2.örnekten yana kullanmanı tavsiye ederim.
hepsini ve daha fazlasını fiyat be teknik detaylarıyla burada bulabilirsin http://www.hipernex.com//Categories.aspx?CategoryID=88 | 1000mk da pcı slot 3 adet bulunur  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
11-08-04, 19:12
|  | Rookie Member | | Katılım tarihi: 08.08.04 Nereden: Death
| | Alıntı: | ylmzsmsk tarafından iletildi.
1000mk da pcı slot 3 adet bulunur | onu zaten pahalı olmasın demish die yazdım örnek asıl iyi olan Giga-Byte 8IPE1000L zaten alta da yazdım asus ya da gigabyte'a verdiğim ikinci örnek diye dikkat edersen | 
11-08-04, 20:51
|  | Gold Member | | Katılım tarihi: 06.01.04 Nereden: İstanbul
| | | 75-77$'a ABIT VT7 via pt880 diyorum. fiyat/performans'ta süper bence. Bu dönemde de zaten eski tip teknolojilere (i915 ve i925'den eskilere) para harcamak çok anlamsız geliyor, biraz bekleyince daha neler çıkacak ve birçok şey demode kalacak, o yüzden bu tür işleri bugünlerde ucuza bitirmek lazım.
__________________ | 
11-08-04, 20:55
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 08.03.04 Nereden: ANK-IST
| | Alıntı: | TeknO tarafından iletildi.
75-77$'a ABIT VT7 via pt880 diyorum. fiyat/performans'ta süper bence. Bu dönemde de zaten eski tip teknolojilere (i915 ve i925'den eskilere) para harcamak çok anlamsız geliyor, biraz bekleyince daha neler çıkacak ve birçok şey demode kalacak, o yüzden bu tür işleri bugünlerde ucuza bitirmek lazım. | ABIT olsunda......
__________________ KIZLAR.......EN NEFRET ETTIGIM VARLIKLAR........ | 
11-08-04, 22:14
|  | Power Member | | Katılım tarihi: 07.05.03 Nereden: İstanbul
| | | 100$ civarına IS7'ler var,
110$ civarına AI7 varki süper boarddur.
gigabyte'ları o/c için önermiyorum | 
11-08-04, 22:41
|  | Power Member | | Katılım tarihi: 18.06.04 Nereden: Bursa
| | asus p4p800 se .en ufak bi sorun bile çıakrmadı.dual ddr konusunda iyi.fiyatı 100+kdv civarı
__________________ BMW M POWER | 
12-08-04, 20:49
| | | asus p4p800 se sini alma derim ben se olmayan moelini önerebiliirm onunda fiyatı yüksek biraz | 
12-08-04, 23:07
| | Alıntı: | ylmzsmsk tarafından iletildi.
asus p4p800 se sini alma derim ben se olmayan moelini önerebiliirm onunda fiyatı yüksek biraz |
dostum düz p4p800 ü de se sinide çok ayrıntılı bir şekilde test ettim.düz p4p800 lere KİNGSTON CL3 lerle Dual DDR yapamıyorsun.ama SE modellerinde böyle bir sorun yok. SE düz modelinin sorunlarının giderilmiş hali diyebiliriz.ve şu anda düzleri bulamazsın çünkü artık üretilmiyorlar.
12-08-04, 23:35
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 12.06.03 Nereden: CyberSpace
| | bu aralar çok önermeye bağladım ama DFI Infinity i865PE. gerçekten fiyatına göre süper bir board. ve olmayan hiçbir şeyi yok. özellikle firewire ve intel gigabit ethernet ve 75-80$ arası bir fiyat ile asus anakartların sadece deluxe olarak sunduğu bir board. evt asus ilk tercihim ama bu anakart deluxe asus lardan 50 dolara yakın daha ucuz. ve gerçekten çok iyi.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ Master System Expert
[ Software - Hardware - Network ] | 
12-08-04, 23:51
| | Alıntı: | CyberExplorer tarafından iletildi.
bu aralar çok önermeye bağladım ama DFI Infinity i865PE. gerçekten fiyatına göre süper bir board. ve olmayan hiçbir şeyi yok. özellikle firewire ve intel gigabit ethernet ve 75-80$ arası bir fiyat ile asus anakartların sadece deluxe olarak sunduğu bir board. evt asus ilk tercihim ama bu anakart deluxe asus lardan 50 dolara yakın daha ucuz. ve gerçekten çok iyi. | saydığın özellikler deluxe değilki.artık standartlar.bu arada sata raid vermıydı?bu önemli bi özellik.
13-08-04, 00:50
|  | Senior Member | | |