Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

Bana acilen güzel bir P4 board soyleyin

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Bana acilen güzel bir P4 board soyleyin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar bir arkadasıma bilgisayar toplayacagız ve arastıracak cok vaktim yok size sormak istedim O/C konusunda iyi sayılabilecek cok sorun yaratmayacak, ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 11-08-04, 17:27
Wampir Avatar
Wampir Wampir çevrim dışı
Cool Member

Katılım tarihi: 16.06.02
Nereden: Izmir
Bana acilen güzel bir P4 board soyleyin

arkadaslar bir arkadasıma bilgisayar toplayacagız ve arastıracak cok vaktim yok size sormak istedim

O/C konusunda iyi sayılabilecek cok sorun yaratmayacak, SATA olacak ve dualddr olacak cok pahalı olmayacak bir marka - model onerebilirmisiniz birde pci sayısı az olmassa iyi olur

(Amd önermeyin amd toplamayı dusunmuyoruz. kesinlikle intel olacak)

önerilerinizi bekliyorum

En son Wampir tarafından düzenlendi: 11-08-04 saat 17:34
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 11-08-04, 17:46
ylmzsmsk Avatar
ylmzsmsk ylmzsmsk çevrim dışı
Silver Member

Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: 40º kuzey paraleli 29º doğu boylamı
gigabyte 8ıpe1000g olabilir
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 11-08-04, 17:53
Oguz® Avatar
Oguz® Oguz® çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 08.03.04
Nereden: ANK-IST
Alıntı:
Wampir tarafından iletildi.
arkadaslar bir arkadasıma bilgisayar toplayacagız ve arastıracak cok vaktim yok size sormak istedim

O/C konusunda iyi sayılabilecek cok sorun yaratmayacak, SATA olacak ve dualddr olacak cok pahalı olmayacak bir marka - model onerebilirmisiniz birde pci sayısı az olmassa iyi olur

(Amd önermeyin amd toplamayı dusunmuyoruz. kesinlikle intel olacak)

önerilerinizi bekliyorum
ABIT IC7 veya ABIT IS7
  #4 (permalink)  
Eski 11-08-04, 18:36
fortunee fortunee çevrim dışı
Member

Katılım tarihi: 21.06.04
ABIT...
Alıntı yaparak cevap ver
  #5 (permalink)  
Eski 11-08-04, 19:02
deeper Avatar
deeper deeper çevrim dışı
Rookie Member

Katılım tarihi: 08.08.04
Nereden: Death
Giga-Byte 8IG1000MK ya da daha iyisi Giga-Byte 8IPE1000L
ASUS P4P800-VM Intel865G Soket Anakart
Abit IS-10 Intel i865G Chipset Pentium4 Anakart
MSI 6742 865 P Neo Soket 478 Anakart

Tercihini Asus ya da Gigabyte için verdiğim 2.örnekten yana kullanmanı tavsiye ederim.

hepsini ve daha fazlasını fiyat be teknik detaylarıyla burada bulabilirsin

http://www.hipernex.com//Categories.aspx?CategoryID=88
Alıntı yaparak cevap ver
  #6 (permalink)  
Eski 11-08-04, 19:09
ylmzsmsk Avatar
Silver Member

Alıntı:
deeper tarafından iletildi.
Giga-Byte 8IG1000MK ya da daha iyisi Giga-Byte 8IPE1000L
ASUS P4P800-VM Intel865G Soket Anakart
Abit IS-10 Intel i865G Chipset Pentium4 Anakart
MSI 6742 865 P Neo Soket 478 Anakart

Tercihini Asus ya da Gigabyte için verdiğim 2.örnekten yana kullanmanı tavsiye ederim.

hepsini ve daha fazlasını fiyat be teknik detaylarıyla burada bulabilirsin

http://www.hipernex.com//Categories.aspx?CategoryID=88
1000mk da pcı slot 3 adet bulunur
Alıntı yaparak cevap ver
  #7 (permalink)  
Eski 11-08-04, 19:12
deeper Avatar
deeper deeper çevrim dışı
Rookie Member

Katılım tarihi: 08.08.04
Nereden: Death
Alıntı:
ylmzsmsk tarafından iletildi.
1000mk da pcı slot 3 adet bulunur
onu zaten pahalı olmasın demish die yazdım örnek asıl iyi olan Giga-Byte 8IPE1000L zaten alta da yazdım asus ya da gigabyte'a verdiğim ikinci örnek diye dikkat edersen
Alıntı yaparak cevap ver
  #8 (permalink)  
Eski 11-08-04, 20:51
TeknO Avatar
TeknO TeknO çevrim dışı
Gold Member
TeknO's Computer

Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
75-77$'a ABIT VT7 via pt880 diyorum. fiyat/performans'ta süper bence. Bu dönemde de zaten eski tip teknolojilere (i915 ve i925'den eskilere) para harcamak çok anlamsız geliyor, biraz bekleyince daha neler çıkacak ve birçok şey demode kalacak, o yüzden bu tür işleri bugünlerde ucuza bitirmek lazım.
  #9 (permalink)  
Eski 11-08-04, 20:55
Oguz® Avatar
Oguz® Oguz® çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 08.03.04
Nereden: ANK-IST
Alıntı:
TeknO tarafından iletildi.
75-77$'a ABIT VT7 via pt880 diyorum. fiyat/performans'ta süper bence. Bu dönemde de zaten eski tip teknolojilere (i915 ve i925'den eskilere) para harcamak çok anlamsız geliyor, biraz bekleyince daha neler çıkacak ve birçok şey demode kalacak, o yüzden bu tür işleri bugünlerde ucuza bitirmek lazım.
ABIT olsunda......
  #10 (permalink)  
Eski 11-08-04, 22:14
meke Avatar
meke meke çevrim dışı
Power Member

Katılım tarihi: 07.05.03
Nereden: İstanbul
100$ civarına IS7'ler var,
110$ civarına AI7 varki süper boarddur.

gigabyte'ları o/c için önermiyorum
Alıntı yaparak cevap ver
  #11 (permalink)  
Eski 11-08-04, 22:41
BMW M_POWER Avatar
BMW M_POWER BMW M_POWER çevrim dışı
Power Member
BMW M_POWER's Computer

Katılım tarihi: 18.06.04
Nereden: Bursa
asus p4p800 se .en ufak bi sorun bile çıakrmadı.dual ddr konusunda iyi.fiyatı 100+kdv civarı
  #12 (permalink)  
Eski 12-08-04, 20:49
ylmzsmsk Avatar
Silver Member

asus p4p800 se sini alma derim ben se olmayan moelini önerebiliirm onunda fiyatı yüksek biraz
Alıntı yaparak cevap ver
  #13 (permalink)  
Eski 12-08-04, 23:07
BMW M_POWER Avatar
Power Member
BMW M_POWER's Computer

Alıntı:
ylmzsmsk tarafından iletildi.
asus p4p800 se sini alma derim ben se olmayan moelini önerebiliirm onunda fiyatı yüksek biraz

dostum düz p4p800 ü de se sinide çok ayrıntılı bir şekilde test ettim.düz p4p800 lere KİNGSTON CL3 lerle Dual DDR yapamıyorsun.ama SE modellerinde böyle bir sorun yok. SE düz modelinin sorunlarının giderilmiş hali diyebiliriz.ve şu anda düzleri bulamazsın çünkü artık üretilmiyorlar.
  #14 (permalink)  
Eski 12-08-04, 23:35
CyberExplorer Avatar
CyberExplorer CyberExplorer çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 12.06.03
Nereden: CyberSpace
bu aralar çok önermeye bağladım ama DFI Infinity i865PE. gerçekten fiyatına göre süper bir board. ve olmayan hiçbir şeyi yok. özellikle firewire ve intel gigabit ethernet ve 75-80$ arası bir fiyat ile asus anakartların sadece deluxe olarak sunduğu bir board. evt asus ilk tercihim ama bu anakart deluxe asus lardan 50 dolara yakın daha ucuz. ve gerçekten çok iyi.
Alıntı yaparak cevap ver
  #15 (permalink)  
Eski 12-08-04, 23:51
BMW M_POWER Avatar
Power Member
BMW M_POWER's Computer

Alıntı:
CyberExplorer tarafından iletildi.
bu aralar çok önermeye bağladım ama DFI Infinity i865PE. gerçekten fiyatına göre süper bir board. ve olmayan hiçbir şeyi yok. özellikle firewire ve intel gigabit ethernet ve 75-80$ arası bir fiyat ile asus anakartların sadece deluxe olarak sunduğu bir board. evt asus ilk tercihim ama bu anakart deluxe asus lardan 50 dolara yakın daha ucuz. ve gerçekten çok iyi.
saydığın özellikler deluxe değilki.artık standartlar.bu arada sata raid vermıydı?bu önemli bi özellik.
  #16 (permalink)  
Eski 13-08-04, 00:50
groo Avatar
groo groo çevrim dışı
Senior Member