| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında açılışta donma asus M3A başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
Tha tarafından iletildi.
Arkadaslar ilk once merhabalar foruma yeni kayıt oldum yazdıklarınızı okudum hepiniz sagolun ama bu kart beni ..." şeklinde özetlenebilir....  | | 
17-05-08, 14:13
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 26.12.07 Nereden: Uşak
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A Alıntı: Tha tarafından iletildi.
Arkadaslar ilk once merhabalar foruma yeni kayıt oldum yazdıklarınızı okudum hepiniz sagolun ama bu kart beni katil edecek noktaya getirdi..ben boyle saçma sapan bi kart gormedim..xp kurarken bile donuyor cıldırcam.bi tanesini geri verdim 1 e 1 değişim yaptılar gigabyte ile değişmek istedim ama olmadı..halen format atmaya calısıorum acayip sinir bi durum almayı düşünen varsa almasın yok eğer basıma bela almak istiyorum diosanız alın tabi..kart alıoruz zırt pırt bios mu update edcez yemin ederim 10 senelik makine var catır cutur ne bios ne baska bişey ben anlamadım gitti 1 hafta oldu kartı alalı hayatım karardı ya allah kart sahiplerine sabır versin.. | bu asus m3a yine hortladı  | 
17-05-08, 14:22
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 17.05.08 Nereden: gebze
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A Alıntı: ozgurkeles64 tarafından iletildi.
bu asus m3a yine hortladı   | yaw bi duzgun calısıo seviniom duzeldi diye sonra birden yine eski haline geri gelio nerden aldım ellerim kırılsaydıda almasaydım yaw bıktım lanet olsun ... ama suc bende ne değiştirion gül gibi gigabyte i dimi..şimdi geri iade etmeye calıscam ama yine en iyi ihtimalle aynısından vercekler.harbi sinirim bozuldu yaw | 
17-05-08, 19:04
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 15.02.08
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A elınde fırsatı olan dırek degıstırsn bence almayı dusunende bı kac kez daha dusunsun abuk sabuk bı suru sorun verıo yıllardır gıgabyte ve msi kullanıyorum hıc bı zaman bole sorunlar yasamadım elımden gecen o kadar pc ıcınde
ayrıca 3 kereden fazla aynı sorundan (usb ler calısmıyo = farklı ısletım sıstemlerıyle ve farklı konfıgrayonlarda denememe ragmen gene aynı ) bıostan cool'n quıte ı acınca cokme muhabbetı vb gonderdım yenılemek ıstemıolar arayıp soleyınce gonderın tekrar dıolar
bogazıcı genede degıstırmıyo verdıgım kargo parasının haddı hesabı yok kac kez gıttı geldı daha fazla kasmadım bende dırek tuketıcı hakları | 
18-05-08, 17:29
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A Alıntı: Tha tarafından iletildi.
yaw bi duzgun calısıo seviniom duzeldi diye sonra birden yine eski haline geri gelio nerden aldım ellerim kırılsaydıda almasaydım yaw bıktım lanet olsun ... ama suc bende ne değiştirion gül gibi gigabyte i dimi..şimdi geri iade etmeye calıscam ama yine en iyi ihtimalle aynısından vercekler.harbi sinirim bozuldu yaw | biraz fark verip yada aynı paralarda başka bi markaya değiştiremiyormusun arkadaşım sen bu anakartı..tanıdığım ve devamlı olarak hasır neşir olduğum bi bilgisayarcı arkadasım var,bu boardlardan bi 3 tane kadar satmıstı..fakat bu sorunlardan dolayı hepsini değiştirdi..aldıgın yerin (kusura bakmasınlar artık) adiliği bu..eğer değiştimek isteyipte değiştiremiyorsan.. | 
20-05-08, 19:59
biraz fark verip yada aynı paralarda başka bi markaya değiştiremiyormusun arkadaşım sen bu anakartı..tanıdığım ve devamlı olarak hasır neşir olduğum bi bilgisayarcı arkadasım var,bu boardlardan bi 3 tane kadar satmıstı..fakat bu sorunlardan dolayı hepsini değiştirdi..aldıgın yerin (kusura bakmasınlar artık) adiliği bu..eğer değiştimek isteyipte değiştiremiyorsan..  | abi değiştiler de aynı model baska bi tane verdiler.vista uyumlu oldugu icin bu sorunu veriyormus board bugun konustular çizgi ile.bende baska bi ethernet alıp taktım ilerde vista kurarım belki ama bi daha ASUS mu imkansız | 
21-05-08, 23:43
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 27.04.08 Nereden: ankara
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A vistadada aynısını yapıyor bu anakart | 
22-05-08, 01:25
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A yeni bi ethernet kartı alıp taktım en son f-disk attım yine aynı değişen bişey yok siz siz olun asus almayın arkadaslar... | 
22-05-08, 01:32
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A arkadaslar burda yazmam ne kadar dogru olur bilmiyorum ama sikayetvar.com adresine asus anakartı şikayet ettim okuyan almaz en azından..lanet olsun boyle ürüne..bugun adamlarla konustum cizgiden hiç yakısmadı asus ismine dedim haklısınız dior..yok efendim siteden indircekmişim driverları yeni donanım bulundu deyince elle kurcakmısım o zaman ne die koydunuz arkadasım içine driver cd sini.biride dior vista uyumlu sanane benim işletim sistemimden allahım deli olcam..arkadaslar herkes duyarlı olsun şikayet etsin..belki akıllanırlar.. | 
22-05-08, 14:17
|  | Member | | Katılım tarihi: 07.01.08 Nereden: İSTANBUL
| | Ynt: açılışta donma asus M3A 2009 kadar m3a devam edecem ama bir daha asusu bedava verseler almam zaten asus ta şunun farkuna vardım made in chian daha yazacak birşey varmı bilmiyorum kasa asus dvd writer asus ekran kartı asus 2009 sistemi değiştirdiğim de asusun hiç bir şeyi kalmayacak | 
24-05-08, 11:36
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 28.04.08
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A sorunum tamamen çözüldü 1 aydırda problemsiz olarak kullanıyorum hiç bir sorun kalmadı, anakartı ilk aldıgım hafta bende kafayı yedim olay bios updatesi ve ethernet in son driverini indirerek çözülüyor. sadece anakartın cd sinden asus update programını kurun (başka hiç bir driveri kurmayın) biosu update yaptıktan sonra tüm driverlerinizin güncellerini indirin ve kurun anakart driver cd siyle işiniz olmasın, ben driverimi bulmıorum diyenlerede EVEREST Ultimate Edition programıyla bulabilirsiniz İndiragandİ » Blog Archive » EVEREST Ultimate Edition 4.50 | 
24-05-08, 15:18
| | New Member | | Katılım tarihi: 24.05.08 Nereden: sakarya
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A M3A DA DONMA SORUNU ÇÖZÜMÜ
bilgisayar açılırken windows logosu esnasında donuyor. arkadaşlar ne yaptıksa ne denedikse problem hep aynı. çözüm olarak yapacağınız şey ya anakartı geri gönderin bu çok uzun bir yol ya da aşağıdaki yolu uygulayın.
1- Anakart bios bölümünden ethernet i iptal ediniz. (sorunun ethernet kartı olduğunu anlamak için bilgisayarı 9-10 defa açıp kapatın donma olmayacaktır. yoksa ki olmayacak yeni bir ethernet kartı alınız.10/100 - 100/1000 veya 10/100/1000 olabilir.)
2- Yeni alınan ethernet kartını ( piyasada 6-8 YTL)bilgisayarınıza monte edip driver ını tanıtın. hepsi bu kadar. | 
27-05-08, 01:13
|  | Member | | Katılım tarihi: 21.05.08 Nereden: Ankara
| | Ynt: açılışta donma asus M3A Alıntı: Anadolu66 tarafından iletildi.
Arkadaşlar Yeni Bir Konfigirasyon Oluşturdum
Malzemeler Kalteli Olmasina Rağmen. Bazi Sorunlar Yaşiyorum.
Bord, Işlemcim,ramim Ve Ekran Kartim Yeni
Işlemcim Amd 6000, Bord Asus M3a, 2048 Ram Ve 2600 Pro Ekran Kartim Mevcut.
Kasa Cooler Master 350 W Lik Bir Kasa. Işlemim Sistemim Vista.
Sorunum şu!!!!!!
Uzun Süreli Kapali Olan Bir Bilgisayar Neden Açilişta Windows Logosunda Donma Yapar.
Elektrik Enerjisini Komple Kesmeden Ve Bir Süre Beklemeden Açilmiyor.
Kuzey Köprüsü Ilk Etapta çok Isiniyor. Cpu Tempi 37-38 Dereceyi Buluyor.
Bir Müddet çaliştiktan Sonra Normale Dönüyor.
Yani Anlayacağiniz. Pc Yi Kapattiktan Sonra Elektrikle Alakasinida Kesmem Gerekiyor.
M3a Yeni Bir Bord 1066mhz Rama Kadar Destekliyor. Daha 7 Günlük Sorun Bordla Alakali Ise Değiştireceğim. Eğer Powerla Alakali Ise Yada Başka Yöntemleri Mevcut Ise çözüm önerilerinizi Bekliyorum. şimdiden Teşekkürler.  | Hocam sistemimiz tamamen aynı ve bende de kuzey köprüsü çok ısınıyo 
ve ben bundan çok korkuyorum her an anakart elimde kalabilir
ve bilgisayarım hem açılışta hemde açıldıktan sonra çok yavaş çalışıyo ne yapmalyım .!!!!!!
SİSTEMİM:
1-AMD ATHLON 6000+ X2
2-ASUS M3A
3-ASUS EAH 2600 pro
4-1gb veritech ddr2 667 +1 gb kington ddr2 667
5-rain 500 W PSU (grçek deil  )
6-kasa bien (dandik bi kasa bana göre  )  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
30-05-08, 13:06
| | New Member | | Katılım tarihi: 12.04.05
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A Bu ne illet bi karmış yaaa. vallaha bıktım yaaa.
kaç yıldır asus kullanıyorum problem yoktu.
M3a aldım aldığıma bin pişman oldum.
Açılışta donma sorunu vardı. Aldığım yere götürdüm ne yaptılarsa yaptılar halletiler.
Bilgisayar geldi. Windows Vista Ultimate 64 bit kurdum. Sorunsuz açılıyor. Sorunsuz kapanıyor.
Ama şimdi işlemcim -128 dereceymiş.
Vcore voltage 4.086 ymış. felan filan.
Aptal makina o değerlerle çalışman mümkünmü.
o değerleri veriyosan çalışma.
Adam akıllı çalışıyor salak şey. ama düzgün değerler vermiyor aptal makina kusura bakmayın sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçe | 
30-05-08, 13:16
| | | Ynt: açılışta donma asus M3A Alıntı: Yilmazs tarafından iletildi.
Bu ne illet bi karmış yaaa. vallaha bıktım yaaa. kaç yıldır asus kullanıyorum problem yoktu. M3a aldım aldığıma bin pişman oldum. Açılışta donma sorunu vardı. Aldığım yere götürdüm ne yaptılarsa yaptılar halletiler. Bilgisayar geldi. Windows Vista Ultimate 64 bit kurdum. Sorunsuz açılıyor. Sorunsuz kapanıyor. Ama şimdi işlemcim -128 dereceymiş. Vcore voltage 4.086 ymış. felan filan. Aptal makina o değerlerle çalışman mümkünmü. o değerleri veriyosan çalışma. Adam akıllı çalışıyor salak şey. ama düzgün değerler vermiyor aptal makina kusura bakmayın sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçe | yakında m3a cı arkadaşlar intihara meyillenecek böyle giderse   | 
30-05-08, 14:44
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 05.04.08 Nereden: ANTALYA
| Hakkikaten ya artık isyan boyutunu aştı olay.Allah yardımcınız olsun ne diyelim.Evlerden ırak bir durum yani.... | 
01-06-08, 00:09
| | | |