hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

açılışta donma asus M3A

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında açılışta donma asus M3A başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar Yeni Bir Konfigirasyon Oluşturdum Malzemeler Kalteli Olmasina Rağmen. Bazi Sorunlar Yaşiyorum. Bord, Işlemcim,ramim Ve Ekran Kartim Yeni Işlemcim Amd ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 30-11-07, 10:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Anadolu66
New Member

Katılım tarihi: 29.11.07
Nereden: istanbul
açılışta donma asus M3A

Arkadaşlar Yeni Bir Konfigirasyon Oluşturdum
Malzemeler Kalteli Olmasina Rağmen. Bazi Sorunlar Yaşiyorum.
Bord, Işlemcim,ramim Ve Ekran Kartim Yeni
Işlemcim Amd 6000, Bord Asus M3a, 2048 Ram Ve 2600 Pro Ekran Kartim Mevcut.
Kasa Cooler Master 350 W Lik Bir Kasa. Işlemim Sistemim Vista.
Sorunum şu!!!!!!

Uzun Süreli Kapali Olan Bir Bilgisayar Neden Açilişta Windows Logosunda Donma Yapar.
Elektrik Enerjisini Komple Kesmeden Ve Bir Süre Beklemeden Açilmiyor.
Kuzey Köprüsü Ilk Etapta çok Isiniyor. Cpu Tempi 37-38 Dereceyi Buluyor.
Bir Müddet çaliştiktan Sonra Normale Dönüyor.
Yani Anlayacağiniz. Pc Yi Kapattiktan Sonra Elektrikle Alakasinida Kesmem Gerekiyor.
M3a Yeni Bir Bord 1066mhz Rama Kadar Destekliyor. Daha 7 Günlük Sorun Bordla Alakali Ise Değiştireceğim. Eğer Powerla Alakali Ise Yada Başka Yöntemleri Mevcut Ise çözüm önerilerinizi Bekliyorum. şimdiden Teşekkürler.
Anadolu66 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 03:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
leonadies
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.12.07
Nereden: ankara
Cevap: açılışta donma asus M3A

hocam bu sorun bendede var.dedik ki phenom için alalım şunu ama beni hayal kırıklığına ugrattı..
yalnız bişey bu konuda bildiğim senin psu nun yetersiz kalmış olması ben dede saphirre HD2600xt 256 mb e kartı var.ve en az 550watt psu istiyo ben işi sağlama aldım 600 watt çaktım sisteme
ama aynen senin dediğin gib ekran açılışnıda donmalar oldu.bu alandan
baya anlıyom ve çok uzun zamnadan beri uğraşıyom aklıma gelen tüm olasıkları inceledim ama hiç bi şekilde düzelmiyo.hatta başta directix 10 destekli ekran kartından dahi şüphelendim.çünkü elimi yakacak kadar çok ısındı 5 dakika içinde..
kaldırdım ve x1650 pro taktım ama yine aynı sorun oldu.tüm güncellemeleri de yaptım ama yine bana msın demedi.anlaşılna o ki asus ilk defa kendisini zedeleyecek bi anakart sürdü piyasaya ve sen ve ben magdur olanlardan olduk..inşallah değiştiriler de kurtuluruz..yarın götürecem bakalım yorumları ne olur...
leonadies çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 18:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
tanerkk
New Member

tanerkk Avatar

Katılım tarihi: 07.12.07
Nereden: İSTANBUL
crying Cevap: açılışta donma asus M3A

bu sorun bendede var ne yaptıysam çözemedim sorun anakartın ta kendisi asus m3 a problemli
tanerkk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 18:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
leonadies
Rookie Member

yaw nerden aldık bu anakartı yaw başa bela oldu servise cerdim ama yapılması için bekelemk gerkeiyo.servistek iadama asusun bu serisinde problem olabileceği konusunda bi şeyşer söledim ama adam beni dinlemdi bile heralde anlamıyo flan zannettii
valla sonucu ben biliyom bak bir arkadaş daha aynı sorunla karşılaştı ve bu tesadüf değil her birimizde farklı sistemler olduğunu ve aynı hatayı verdiğini düşünürsek tek bi ihtima l kalıyo o da M3A anakrtın sorunlu olması.asus bunu telafi etmezse gözümdeki değeri yerle bir olacak..
lütfen bu sorunla karşılaşan biri olursa buraya yazsın..üye olmak o kadar zor değil 1 dakikanızı almaz
Eski 09-12-07, 23:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
comanchee
Silver Member
Bilgisayarım

comanchee Avatar

Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: Bilgisayarın Başında
Resimler: 4
Ynt: Cevap: açılışta donma asus M3A

Alıntı:
leonadies tarafından iletildi. Mesajı göster
yaw nerden aldık bu anakartı yaw başa bela oldu servise cerdim ama yapılması için bekelemk gerkeiyo.servistek iadama asusun bu serisinde problem olabileceği konusunda bi şeyşer söledim ama adam beni dinlemdi bile heralde anlamıyo flan zannettii
valla sonucu ben biliyom bak bir arkadaş daha aynı sorunla karşılaştı ve bu tesadüf değil her birimizde farklı sistemler olduğunu ve aynı hatayı verdiğini düşünürsek tek bi ihtima l kalıyo o da M3A anakrtın sorunlu olması.asus bunu telafi etmezse gözümdeki değeri yerle bir olacak..
lütfen bu sorunla karşılaşan biri olursa buraya yazsın..üye olmak o kadar zor değil 1 dakikanızı almaz
değişim talep edin o zaman muadili başka bir anakrt alın
AMD 4800+ 2.5@3.00 GHZ CPU- ECS BLACK SERIES 780GM-A ANAKART-2*1GB KINGSTON HYPERX DDRII 900MHZ@1000 RAM-SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 MB VGA-SEAGATE 250GB ST3250624AS HDD-THERMALTAKE PURE POWER 420W PSU
comanchee çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-07, 00:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
tanerkk
New Member

tanerkk Avatar

Katılım tarihi: 07.12.07

arkadaşlar bugün servisle konuştum ellerinde test için bu anakrttan oldugunu sorunu anlamaya çalıştıklarını söylediler ( başka biri daha ürünü kasasıyla servise bırakmış) donanımızda bir sorun yok sorun anakart bıos güncelleyin diyen arkadaşlar var ama ankart daha 1 aylık yeni bir ürün drıveri yok bu konu ancak asus bıos güncelleyince düzelir konuyu şu anda çözemiyorlar bencede iade edilmeli
tanerkk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-07, 00:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
leonadies
Rookie Member

evet hocamın da dediği gibi ben servse vermeden evel her türlü analizi yaptım bu kesinlikle ankartın serisi ile ilgili problem.değiştirme işine hemen girmiyolarki önce tespit yapcaklarmış..adama sorun bunun serisinde dediğimde gülüp geçmişti)bir dahaki gidişimde ne kadar haklı olduğumu görüp özür dilemesini beklicem...
bu arada bu durumu asusun ana distribütörüne bildirdim.bizden başkası mağdur olmaz inşallah...
Ama anakart sektörünü elinde tutan asus gibi bir markanın böyle bi hatayı nasıl yaptığını hala anlayabilmiş değilim..
Eski 11-12-07, 11:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
Anadolu66
New Member

dostum ben çözdüm
AI NAP özelliği güç yönetiminin yerine geçiyor
pc yi hızlı açıp kapama için
uyu modunda çalıştıracaksın
güç yönetimi seçeneklerini incele
AI Nap kaldır
Eski 11-12-07, 11:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
Anadolu66
New Member

Cevap: Ynt: Cevap: açılışta donma asus M3A

Güç yönetimi ile alakalı incelerseniz çözeceksiniz AI NAP özelliğini inceleyin.
Eski 11-12-07, 15:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
leonadies
Rookie Member

hocam nasıl yani "Güç yönetimi ile alakalı " derken pc nin neresinden gircez buraya denetim masası mı özel bi menü mü.tam olarak girecemiz yerleri aralarına -- koyarak yazarmısın bakalım bi deneyelim...daha almadık gerçi ama sevisten "sorunsuz gözüküyo" diycekler gibi geliyo bana..olmazsa senin yöntemi deneriz.
bi de "uyu modunda çalıştıracaksın"
demişsin ya ne anlama geliyo bu yani güç düğmesine basınca uykuya geçsin olayı mı olacak..normal bi kapatma şekilnde olmayacak mı yani bu yöntemle bilgi verirsen sevnirim..
Eski 19-12-07, 13:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
nevropat
New Member

Katılım tarihi: 19.12.07

S.A. arkadaşlar bende de aynı hata vardı, hallettik Allah a şükür ben farklı birşe sormak istiyorum size,

Yeni sistemim
AMD 6000+
Asus M3A
Geil 2x 1GB Dragon Ram
Asus HD3870
Xilence 550 W PSU
250GB Seagette ST3250410 (çok sessiz tavsiye +)
Aopen A600 R09 (tavsiye etmiyorum, ışıklı mışıklı keraneye döndü oda)

sorunum şu eski sistemimle yaklaşık 10 sn de açılan bilgisayar bu yeni sistemle 30 sn in üstünde açılıyo, böyle bir problem yaşayan varmı, yada problemin ne olduğu konusunda fikri olan ???

Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim

Eski sistem (Amd 3000+, Asus A8 vm Se, 2x 512MB Twinmos, Winfast 6600GT, Aopen H600(300W) )
nevropat çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-07, 16:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
ragor_ali
Rookie Member

Katılım tarihi: 21.12.07

ben sorunu çözdüm hallettim diyen arkadaşlar şu sorunun nasıl çözüldüğünü tam ve eksiksiz yazsanızda aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda buradan faydalanabilse.
ragor_ali çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-07, 14:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
ragor_ali
Rookie Member

sorunu bende buldum ve çözdüm. sorun ne kullanılan güç kaynağı, nede ai nap ile ilgili bir sorun. sorun onboard ethernet (entegre ağ) kartı ile ilgili. ilk öncelikle aşağıdaki linkten en son sürüm ağ karı sürücülerini indirin.

http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/lan..._LAN_V2374.rar

1.) Linkteki dosyayı kaydettikten sonra sıkıştırılmış klasördeki dosyaları masaüstüne çıkartın. Sonra Başlat/Denetim Masası/Program Ekle veya Kaldır seçeneğine gelin buradan kurduğunuz Atheros L1 Ethernet Driver yazılımını kaldırın.Bu kez AsusSetup veya Setup dsoyalarını kullanmadan yükleme yapacaksınız. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayar açılışta Yeni Donanım algılandı uyarısı verip karşınıza Donanım Güncelleştirme Sihirbazı penceresi açılacaktır. burada Hayır bu kez değil seçeneğini seçin ileri tıklayın. sonraki pencerede Listeden veya Belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) seçeneğini seçin ve ileri tıklayın. Karşınıza gelen pencereden Arama Şu Konumuda İçersin seçeneğini işaretleyin ve Çıkarabilir ortamda ara (disket, CD-ROM) seçeneğini kaldırın. Gözat tuşuna tıklayın ve buradan masaüstüne çıkarttığınız ağ kartı sürücüsünü bulunuduğu klasöre gidin ve işletim sisteminiz uygun klasörü seçin (örneğin: win xp için Winxp_32 klasörü seçilmeli) sonra Tamam tuşuna tıklayarak ileri tuşu ile ilerleyin aygıt yöneticisi cihazın sürücüsünü otomatik bulacaktır listedeki Atheros L1 Ethernet Driver seçeneğini görünce seçin ve ileri tuşlayıp yüklemeyi bitirin. daha sonra masaüstündeki klasörü silebilirsiniz.

2.) Bilgisayarım öğesine sağ tuşla tıklayın ve özellikleri seçin. Sistem Özellikleri penceresi açılınca Donanım sekmesinden Aygıt Yöneticisi tuşuna tıklayın. Aygıt Yöneticisi penceresi açılacaktır buradan Ağ Bağdaştırıcıları'nın solundak artı işaretine tıklayarak aşağı doğru genişletin. Burada Atheros Ağ katını göreceksiniz üzerine iki kere tıklayın. Açılan pencerede Gelişmiş sekmesine tıklayın. Buradan Shutdown wakeup değerini OF konumundan On konumuna getirin ve Wake Up Capabilities değerini ALL değerine getirin. Tamam tuşuna tıklayın ve pencere kapanacaktır.

Böylece açılışta bir daha asla sorun yaşamayacaksınız. benim sorunum bu şekilde çözüldü. yakında asus bios update çıkaracaktır. kart sahipleri endişe etmesinler...
Eski 25-12-07, 09:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
leonadies
Rookie Member

Alıntı:
nevropat tarafından iletildi. Mesajı göster
S.A. arkadaşlar bende de aynı hata vardı, hallettik Allah a şükür ben farklı birşe sormak istiyorum size,

Yeni sistemim
AMD 6000+
Asus M3A
Geil 2x 1GB Dragon Ram
Asus HD3870
Xilence 550 W PSU

sorunum şu eski sistemimle yaklaşık 10 sn de açılan bilgisayar bu yeni sistemle 30 sn in üstünde açılıyo, böyle bir problem yaşayan varmı, yada problemin ne olduğu konusunda fikri olan ???

Eski sistem (Amd 3000+, Asus A8 vm Se, 2x 512MB Twinmos, Winfast 6600GT, Aopen H600(300W) )
hocam büyük bi ihtimalle açılışta devreye giren programlar sorun yapıyodur.BU manada windows care pro yu öenririm ama full u bulman lazım deneme sürümünde onarma imkanı yok.
program türkçe zaten ama yinede söliyim orada başlangıç taranması diye bi ksım var oranın detayına gir ve gereksiz çalışna programların yanındaki check işaretini kaldır..sorun düzelir..
yalnız windows logosu gelinceye kadar mı yoksa geldikten sonra mı geç açılıyo onu sölememişsin..logodan sonra ise aynen bu metodu uygula.ama önce ise olay farklıdır. ozman
bakarızzzz
Eski 25-12-07, 09:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
leonadies
Rookie Member

Alıntı:

Yeni sistemim
AMD 6000+
Asus M3A
Geil 2x 1GB Dragon Ram
Asus HD3870
Xilence 550 W PSU

Alıntı:
ragor_ali tarafından iletildi. Mesajı göster
ben sorunu çözdüm hallettim diyen arkadaşlar şu sorunun nasıl çözüldüğünü tam ve eksiksiz yazsanızda aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda buradan faydalanabilse.

hocam biz vermiştik ya kartı o aldığımız yerde sorun yok dediler adama iki satta anlatamdım.bide kustahca "8 saat test ettik" demesinmi sinirden öldüm yaw.adama diyom ki ya hocam 8 saat test etmişsin ama makina açıldıktan sonra zaten sorun yokki.açılırken oluyo tüm sorunlar..ama nerde anlatamadım herife.
en sonunda yarım saat süren tartışma sonunda kartı asus yetkili servise yolattım ee tabii bide uzun süre bekleme olayı olucak şimdi.sen çözmüşsün ama deneyip bakmak lazım..aynen geri gelirse bu dedini yapcam.bide anadolu fırtınası yazmış ama vermeden önce inceledim o bölümü bulamadım..seninde dediğin gibi bio güncellennce sorun kalkar ama alllah bilir ne zamana.....
he adama bide dedimki yaw form sitesinde herkeste aynı sorun var herkes aynı şeyi yaşamış bu kartta dedim adam ne dese beğenirsin
"form sitelerine güvenme yalan yanlış şeyler yazarlar oralara" bende dedimki "form siteelri sayesinde insanlar bir çok şeyi hallediyo hem adamın böle bi sorunu olmazsa neden parmak yorup cayır cayır oraya bişiler yazsın ki..onu bunu bilmemde sizden cok daha ii şeyler bilen insnlar var orda"....
adam armt gibi kaldı bu sözü duyunca
Eski 25-12-07, 15:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
ragor_ali
Rookie Member

Ynt: Cevap: açılışta donma asus M3A

Teknik servisler hep öyledir zaten. 8 saat test ettik dediler demek. duyda inanma. demek başka hiç arızalı bir anakart bir cihaz gelmiyor ellerine adamlar bütün gün sizin kartı test etmişler. en fazla 5 dakika takmışlar çalışıyormu tamam çalışıyor diye size kartı geri vermişlerdir.

ancak şunuda belirtmek isterim bu anakartta gerçekten ciddi bir sorun yok. yukarıda yazıdığım çözümü uygulayın bilgisayarınız hatasız çalışacaktır. bilgisayarın açılışta takılmasının nedeni dediğim gibi onboard ethernet kartı. ben yukarıda yazdıklarımı uyguladım ve sorun tamamiyle çözüldü.
Eski 26-12-07, 10:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
leonadies
Rookie Member

Cevap: Ynt: Cevap: açılışta donma asus M3A

peki hocam bakalım gelsin yapılmaış ise halletcez.dediğin doğru ciid bi sorun yok anakartın ama o kdar par verip bide böle şeyle karşılaşınca insan sinir oluyo doğal olarak..
meğine sağlık hocam saol
Eski 26-12-07, 13:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
nevropat
New Member

Katılım tarihi: 19.12.07

Alıntı:
leonadies tarafından iletildi. Mesajı göster
hocam büyük bi ihtimalle açılışta devreye giren programlar sorun yapıyodur.BU manada windows care pro yu öenririm ama full u bulman lazım deneme sürümünde onarma imkanı yok.
program türkçe zaten ama yinede söliyim orada başlangıç taranması diye bi ksım var oranın detayına gir ve gereksiz çalışna programların yanındaki check işaretini kaldır..sorun düzelir..
yalnız windows logosu gelinceye kadar mı yoksa geldikten sonra mı geç açılıyo onu sölememişsin..logodan sonra ise aynen bu metodu uygula.ama önce ise olay farklıdır. ozman
bakarızzzz
Öncelikle cevapladığn için saolasın, windows logosu geldikten sonra oluyo o problem, ama açılıştaki programlardan olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemi yeni topladım ve kurdum ayrıca msconfig den hemen herşeyi kaldırdım, gerçi 10 sn 20 sn ye farketmiyo da biyerde bi yanlışlıkmı yaptım onu öğrenmek istiyorum,
benim şüphem bioasta otomatik overclock gibi birşey var, omu acaba, bios ayarları defaultdayken değişmesi gereken bi yer var mı??
nevropat çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-12-07, 15:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
aLmorA80
New Member

aLmorA80 Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Smile Ynt: açılışta donma asus M3A

bu sorun herhangi bir çözüme ulaştımı bende bu anakarttan almayı düşünüyorum..ne dersiniz..yardımcı olursanız sevinirim....
aLmorA80 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-12-07, 15:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
aLmorA80
New Member

aLmorA80 Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Ynt: açılışta donma asus M3A

bu sorun herhangi bir çözüme ulaştımı bende bu anakarttan almayı düşünüyorum..ne dersiniz..yardımcı olursanız sevinirim....
aLmorA80 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-12-07, 16:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #21 (permalink)
blaster2005
V.I.Member
Bilgisayarım

blaster2005 Avatar

Katılım tarihi: 16.11.05
Nereden: Transilvanya (İzmir)
Resimler: 8
Ynt: açılışta donma asus M3A

bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi var şimdilik almamanı tavsiye ederm
blaster2005 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-12-07, 01:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #22 (permalink)
leonadies
Rookie Member

Cevap: Ynt: açılışta donma asus M3A

Alıntı:
aLmorA80 tarafından iletildi. Mesajı göster

bencede alma derim zaten bu kart giriş seviyesi kart ve cok sorunlu.biraz daha paraya kıy başka kart al derim..unutmaki dikkat edilmesi gereken en öenmli şey anakrt dır upgrade şansı bakımından yani...
Eski 28-12-07, 01:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #23 (permalink)
leonadies
Rookie Member

Alıntı:
Öncelikle cevapladığn için saolasın, windows logosu geldikten sonra oluyo o problem, ama açılıştaki programlardan olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemi yeni topladım ve kurdum ayrıca msconfig den hemen herşeyi kaldırdım, gerçi 10 sn 20 sn ye farketmiyo da biyerde bi yanlışlıkmı yaptım onu öğrenmek istiyorum,
benim şüphem bioasta otomatik overclock gibi birşey var, omu acaba, bios ayarları defaultdayken değişmesi gereken bi yer var mı??

hocam o zamn hiç bi sorun yok pc demerk etme bu m3a otomatik overlock yapıyo ama yinede bunun açılış süresini etkileyeceni sanmam.eski sistemine nisbeten yeni sistemin cok ii.ee bu kadar güçlü bi sitemin acılma süresi 30 sn normal benmkide 24-26 sn arası değişiyo yani sorun yok..ee artık sistemler kuvvetlendikçe işlemcilere binen yükler de artıyo haliyle bi sorun yok sen sisteminin keyfine bak
Eski 29-12-07, 12:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #24 (permalink)
mauser1
New Member

Katılım tarihi: 29.12.07
Angry Ynt: açılışta donma asus M3A

Arkadaşlar malesef bende bu asus m3a anakarttan aldım.
2-3 gün oluyo alalı.
Bu kartı secme sebebim pcie 2.0 destekli olması, makul fiyatı ve tabiki asus olasıydı. beni pişman etti.
aldığım yere götürdüm 2 defa tek.servise. Şu an hala serviste.
Yanlız bende sadece girişte değil, oyunlarda da takılma kilitlenme donma hatta reset atıyo. önce işlemciden şüphelendim sonra sırasıyla, ram, ekran kartı, ama sorun sanırım anakart.