Praxis'e:
AMD 6000 125w işlemcimi çalıştıracak bir anakart araştırıyorum, Asus'un sitesinden bu anakartın işlemcimle uyumlu olduğunu görüyorum. Aldıktan sonra aşırı ısınma, donma ve reset sorunları yaşıyorum bir de bakıyorum ki o koskoca Asus firması işlemci destek listesinden benim işlemcimi çıkarmış, yani desteklemediğini sonradan anlamışlar. Üretim, test aşamasında benim işlemcimle test etmemişler anlaşılan. Overclock gibi bir beklentiniz kalmıyor tabi artık. Bir de bakıyorum ki bu sorunlar Asus'un bu anakartına has sorunlar, alanların çoğu yaşıyor. Forumda bilmem kaç sayfa olmuş M3A konusu. Üstelik güncellemelerle tamamen çözülmüş değil.
Şimdi sizin aldığınız Asus anakartta sorun yok diye (muhtemelen yeni aldığınız için sorunlar giderilmiş) ben şikayet edip hakkımı aramayacak mıyım? Ben buna para saydım. Normalde geri toplanması lazım ya da para iadesi.
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |