Amd sistem alacağım fakat board konusunda kafam öyle karışıkki hangisini seçeceimi şaşırdım.İşte kafama takılanlar.
MSI'ın sayfasında 6590 model board için optional olarak gösterilen D-bracket , S-bracket ,IEEE 1394 ,Serial Ata cable ,Bluetooth gibi parçalar Türkiyede veriliyormu?(hepsinin verilmediğini duydum)Bu board için internette 105 dolar diyorlar.Bu kadar donanım için fiyatı çok uygun.
Asusun yeni nforce 2çipsetli A7n8x deluxe model boardunda ekran kartı varmı.Bu board için yapılan incelemelerde bunun için birşey söylenmemiş. nforce 2 çipsetli boardlarda ekran kartı board üzerindemi.Forumlardan birinde .::_AtHLoN-XP_::.
entegre gf4 mx var diyor.Kafam iyice karıştı.Var ise ekran kartları biraz daha ucuzlayana kadar almayacağım.Yoksa MSI ın 6590 ını alıp bide gf4 mx440 almayı düşünüyorum.
Bu iki board tam istediim özelliklerde. Sizinde farklı alternatif önerileriniz olursa sevinirim.
10 günden beri netin altını üstüne getirdim.Ama sorularıma cevap bulamadım.Bana acil yardım ederseniz çoks sevinirim.Ohhh sonunda bitirdimmmmmm...
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |