Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında AN7 GURU İÇİN RAM başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "TWINMOS 256*2 DÜŞÜNÜYORUM DUAL DESTEĞİ İÇİN "DUAL KİT" ŞEKLİNDE SATILAN RAMLERDEN ALMAK ŞART MI?YOKSA YUKARDAKİ GİBİ ALIP AYRI KANALLARA TAKSAM ..." şeklinde özetlenebilir....
hayır ole demıyom artık gelecege yatırım yapmak ıcın sıstem toplayanlara bu sekılde onerıyoruz 2x256 tı da yeter ama yenı oyunlar falan asırı ram ıstıyorlar. ben sana sole yap dıyorum tek 512 al sonra paran olunca bı 512 daha alırsın cıft 512 yı dual kullanırsın ama param var dıyosan sımdı 2x512 alabılırsın dual kıt olarak
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
bi tane 512 alacağına 2*256 alabilir
arkadaşımız onu soruyor işte
bence dual-kit almaya bak.
2*256 olsun. yaptığın uygulamalar tam olarak nedir bilmiyorum ama sana 512mb ram yeter gibime geliyor
dualkit al diyorum çünkü anakartın sorun çıkarmasını engelleyebilirsin böylece.
sonradan aldığın ram ile dual çalışmama ihtimali var.
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Bende AN7-guru var (şubattan beri), kingston 2*512MB kingston PC3200 kullanıyorum. ilk AMD bilgisayarım olduğu için üzerinde yapmadığım kepazelik kalmadı şu ana kadar sorun çıkmadı. eğer virtual machine yada virtual PC gibi şeylere meraklıysan kesinlikle 2*512MB çok faydalı oluyor, hele microsoftun sanal belleğini sıfırlayıp daha hızlı çalışmak için (test edilmiştir) iyi bir neden. yok fazla RAM'e ihtiyacın yoksa 2x256MB (PC3200) altına düşme derim.
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler...Bu arada kartıma hala kavuşamadım.DC nin malları gümrükte takılmış.pzt salıya gelir dedi ..yemin etti..görcez bakalım ..bu arada 113$ la en iyi fiyatı veriyolar ..
Alışveriş yapmadığım yer için yorum yapamam
çünkü ben bi yer buldum , 3 senedir ordan alıyorum herşeyimi. hiç bi sorun yaşamadım. yaşayanı da duymadım. onun için satın aldığım yeri değiştirmedim