Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda ANAKART AND CPU YARDIM ACELE PLEASEE :) başlıklı konu tartışılıyor; Selam arkadaşlar ya bişey sorcam benim şimdi yaklaşık 400$ war.
benim isteğim bu paraya en iyi anakart hangisi olur CPU ...
Selam arkadaşlar ya bişey sorcam benim şimdi yaklaşık 400$ war.
benim isteğim bu paraya en iyi anakart hangisi olur CPU dahil ama cpu en az p4 3.2 olacak yani bu şartlar altında alabileceğim en iyi anakart ve CPU ne olabilir? Bİde ricam fiyat belirtirseniz çok memnun olurum TEŞEKKÜRLER
RAM:KINGSTON 512
EKRAN:RADEON 9600XT YA DA ABIT Siluro FX5700 Ultra 128 Mb
YA DIABLO ABİ EN İYİSİ SOYLIYIM YA BENİM 1500$ IM WAR TAMAM MI? BEN AVERMEDİA TV KARTI DA ALCAM BENİM ASIL BİLGİSAYAR ALMAMDAKİ AMAÇ BİZİM KAMERA WAR ONUN KASETLERİNİ BİLGİSAYAR ARACILIĞI İLE CD YE ÇEKMEK CDRWTR IM WAR SES KARTIM WAR MODEMİM WAR MONİTORUM WAR MOUSE KLAVYE SES DÜZENİ FLN WAR BEN:
bu söyledin işler için ne p4 3.2 ye nede ona uygun bir ankarta ihtiyacın var... ama illaki 1500dolarını harcamak istiyorsun .... LEADTEK 64 bitlik anakart ve 64 bitlik AMD al....
oyun falan oynbamıyacağım diyorsan o kadar para vermene gerek yok bi ekran kartına.. yukarıda sölediklerini baştan söleseydin sana daha ucuza parçalar sölerdik.
ha bide sen video in de istiyorsun abit 5700u da o özellik yok ben kullanıyorum performans açısından problemim yok ama vivo özelliği ne yazık ki mevcut değil
Sana katılıyorum DİABLO nitekim ben öyle yaptım :)
diabloo tarafından iletildi.
bu söyledin işler için ne p4 3.2 ye nede ona uygun bir ankarta ihtiyacın var... ama illaki 1500dolarını harcamak istiyorsun .... LEADTEK 64 bitlik anakart ve 64 bitlik AMD al....
Sana katılıyorum DİABLO netekim ben öyle yaptım
Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerlerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur
yaw arkadaslar burada soru sorucudan daha cok cewap yazıcı olmayı isterdim ama o kadar bilgi sahibi deilim eyse ben sorumu yazcam şimdi burada takıldığım süre zarfında prescott işlemcilerin pek çekici olmadığını anladım goldpc.com da musteri hizmetlerine sordugumda ise prescott un çok iyi bir işlemci olduğunu ayrıca uygun bir fanla hiçbir sorun çıkmayacağını söylediler ama ben yine de prescott alma taraftarı deilim neyse ilk önce "P4-Hyper Threading 2.8E GHz 1MB CACHE 800MHz BOXED (prescott olmayacak)" böyle bir işlemci war mı eğer böyle bir işlemci yoqsa buna en yakın prescott olmayan işlemci nedir mümkünce amd de olmasın ewet bua göre bu işlemciye uyum sağlayacak bi anakart yazabilirmisiniz bana "i865PE P4P800" tavsiye ettiler ama tam olarak emin deilim bana bu anakart olmazsa 90$-110$ arası bi anakart tavsiye edebilirmisiniz ewet işlemci ve anakartı oturttuktan sonra üzerine RAM takalım ama ben ramdan hiç anlamam TWINMOS falan ne yalnız 512MB ve 400MHz olsun sonra ekran kartı 60-80$ arası128MB olsun (FX5200,AGP8X,TV-Out falan ne bunlarda yardımcı olabilirseniz) sonra 120GB harddisk 60-90$arası (7200rpm, SATA,IDE falan bilmiom) kasa usb falan olsun tv kartı olsun 30$ civarı txt ve kumandalı heeh bide monitör 17'' flat alcam ne marka alayım philips,lg,samsung neyse sizi fazla meşgul ettim cewap werebilirseniz sevinirim teşekkkür ederim
Alacaksan GOLD dan alma. Ben ordan 2 defa sistem satın aldım. hem de 3 yıl arayla. İki olayda da aynı problemi yaşadım. Eve götürdüğüm yeni sistem hayat belirtisi vermiyordu. Geri götürdüğümde bana "Sistem uyumsuzluk yapmış. Ya anakartı ya da CPU yu değiştirmemiz lazım buda ...$ fark ödemenizi gerektiriyor" Sökül paraları olayı anlayacağın.
sen uyma şeytana al prescott özelliklerini yazdığın işlemci zaten prescott ve bence 2.8e iyi bir seçim, i875 chipsetli anakart alsan daha iyi olur, ısınma konusunda benzeri işlemcilere göre abartılacak bir durumu yok, tecrübe ile sabit