+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

anakart tavsiyesi

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda anakart tavsiyesi başlıklı konu tartışılıyor; merhaba. şimdi bende gigabyte 478 4 slotlu bir ankart vardı. pentium 4 3.0 ghz işlemci. nasıl olduysa anakartı yanmışmı ne ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    17.02.2008
    Nereden
    izmir

anakart tavsiyesi

merhaba. şimdi bende gigabyte 478 4 slotlu bir ankart vardı. pentium 4 3.0 ghz işlemci. nasıl olduysa anakartı yanmışmı ne olmuş kullanılamıyo. bana bu anakartlar artık üretilmediği için çift çekirdekli falan almanız gerekiyo ve ayrıca komple sistem değişcek falan dediler. ramler bile değişcekmiş benim önceki ramlar kullanmıyomuş. bana uygun ama sağlam bir anakart önerebilirmisiniz?

Moderator BenCesur Avatar
    Katılım tarihi
    11.09.2004
    Nereden
    Yoldayım şimdi. Yerim yurdum belli değil!

Ynt: anakart tavsiyesi

Alıntı forumut tarafından iletildi. Mesajı göster
    merhaba. şimdi bende gigabyte 478 4 slotlu bir ankart vardı. pentium 4 3.0 ghz işlemci. nasıl olduysa anakartı yanmışmı ne olmuş kullanılamıyo. bana bu anakartlar artık üretilmediği için çift çekirdekli falan almanız gerekiyo ve ayrıca komple sistem değişcek falan dediler. ramler bile değişcekmiş benim önceki ramlar kullanmıyomuş. bana uygun ama sağlam bir anakart önerebilirmisiniz?
    478 pin anakartlar hala üretiliyor.. Onu söyleyen kişi belki temin edemeyeceğini düşünerek söylemiştir.. Ama bellek konusunda haklı DDR bellek kullanan anakartlar üretilmiyor şuan..

Şuan piyasada 478 pin ve DDR2 destekli anakartlar mevcut..

Senin sadece anakartın ve belleğin değişecek ve kaliteli ekran kartı istersen fazldan birde ekran kartı alırsın.. Ama anakartla gelen işimi görür diyorsan onada gerek yok..

Birde şu var : Çok fazla alternatifin yok bu konuda... Ne bulursan almak zorundasın.. Çünkü zaruri olarak üretildiği için tek model üretiliyor ...

penta bilgisayar a.s.

Rookie Member
    Katılım tarihi
    17.02.2008
    Nereden
    izmir

Ynt: anakart tavsiyesi

öncelikle ilgin için sağol. şimdi bu verdiğin anakart benimkiye aynımı? sorduğum yerde bana verecekleri tek slotluydu bendeki ise 4tü. yani bendeki kartların sadece 1ini kullanabilcektim. bu da aynımı? bendekinden eksik bir yanı varmı performans olarak? bide ddr ile ddr2 arasındaki fark nedir acaba?
    Alıntı BenCesur tarafından iletildi. Mesajı göster
    478 pin anakartlar hala üretiliyor.. Onu söyleyen kişi belki temin edemeyeceğini düşünerek söylemiştir.. Ama bellek konusunda haklı DDR bellek kullanan anakartlar üretilmiyor şuan..

Şuan piyasada 478 pin ve DDR2 destekli anakartlar mevcut..

Senin sadece anakartın ve belleğin değişecek ve kaliteli ekran kartı istersen fazldan birde ekran kartı alırsın.. Ama anakartla gelen işimi görür diyorsan onada gerek yok..

Birde şu var : Çok fazla alternatifin yok bu konuda... Ne bulursan almak zorundasın.. Çünkü zaruri olarak üretildiği için tek model üretiliyor ...

penta bilgisayar a.s.

+ Cevap Yaz