| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Anakartım daha ne kadar idare eder ve nasıl?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Anakart Adı Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
06-10-08, 22:01
|  | Cool Member | | Katılım tarihi: 11.08.08 Nereden: Eskişehir
| | | Anakartım daha ne kadar idare eder ve nasıl?? Anakart Adı Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Anakart Çipseti Intel Bearlake G31
bu anakart nasıl. yani kaç sene idare eder?? tüm okuyanlara ve cvplayanlara çok teşekkür ediyorum.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
06-10-08, 22:23
|  | Cool Member | | Katılım tarihi: 25.08.08 Nereden: Konya
| | | Ynt: Anakartım daha ne kadar idare eder ve nasıl?? Senin ileriye dönük planlarına bağlı olarak değişir bu anakartın seni ne kadar idare edeceği...
Ofis uygulamaları ve internet için seni en az 3-4 sene götüreceğini düşünüyorum..
Biraz daha profesyönel olarak düşünürsek (OC, Oyunlar vb. ağır uygulamalara göre) senin anakartını değiştirme vaktin gelmiştir.. Çünkü o elindeki anakartla pek fazla bir performans alamazsın..
Dediğim şekilde eğer Crysis, COD4 gibi oyunlar ve Overclocking için anakartını değiştirmen lazım...
__________________ Dilin ne derse desin; kalbin Türk olsun yeter... | 
07-10-08, 17:49
|  | Cool Member | | Katılım tarihi: 11.08.08 Nereden: Eskişehir
| | | Ynt: Anakartım daha ne kadar idare eder ve nasıl?? durum o kadar vahim mi?? yani çok mu kötü onu anlayamadım. yani crysis ve cod 4 için değiştirmen lazım fln demişsin. bu ne seviyede iki oyunuda şuanki sistemimle bitirdim. bazı ayarlar ortada bazıları düşükte ve aa cod 4 de x2 veya off oluyordu ama kasmadan oynadım. ama sen herhalde ekran kartınıda 4850 yaparsan bu tür oyunlarda zorlanırsın dedin ama ben yine anlayamadım yani zorlanma sebebi ne olabilir ve ayrıca konuyu okuyup cvpladığın için sana çokkkk teşekkür ediyorum. | 
07-10-08, 19:39
|  | Cool Member | | Katılım tarihi: 25.08.08 Nereden: Konya
| | | Ynt: Anakartım daha ne kadar idare eder ve nasıl?? Öncelikle ben teşekkür ederim...
Benim demek istediğim deyim şeklindeydi.. Yani anakartın eski.. OC deteği kendisinden sunmuyor ve yapabilecekleri belli... ASUS'un P5Q Serisi anakartlara bir bak.. Hem yenilikçi hemde ucuzlar.. Bu anakartlarla kendininkini karşılaştır.. Yani senin anakartınla ASUS'un P5Q Serisi anakartlarını karşılaştırmak OCZ ram'le OEM' ram'i karşılaştırmak gibi birşey
Ölç ve tart sonuçta karar senin...
Kalite ve ileriye dönüklük hangisindeyse onu tercih et
__________________ Dilin ne derse desin; kalbin Türk olsun yeter... | |