Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

ankart alıcam 3.0c'yi destekler mi?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında ankart alıcam 3.0c'yi destekler mi? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar şimdi ben kendi anakartım olan gigabyte'ı değiştirip abit ıc-max3 veya asus deluxe alıcam.ama benim işlemcim 3ç0c ve yeni işlemciler ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 17-07-04, 01:37
beyazfatih Avatar
beyazfatih beyazfatih çevrim dışı
Power Member

Katılım tarihi: 21.01.04
ankart alıcam 3.0c'yi destekler mi?

arkadaşlar şimdi ben kendi anakartım olan gigabyte'ı değiştirip abit ıc-max3 veya asus deluxe alıcam.ama benim işlemcim 3ç0c ve yeni işlemciler piyasada olduğu için (prescotlar)acaba bu anakartlar sadce bunlarımı çalıştırırlar.yani ben şimdi bios değişikliği ile falan uğraşamam.sorum şu gidip bir ıc7-max3 alsam eve gelip rahatlıkla c serisi olan işlemcime takabilir miyim?yoksa yapamaz mıyım?
ayrıca abit ıc7-max3 veya asus-deluxe kartına zalman 700cu cpu soğutucusu rahatça takılabiliyor mu onu bi öğrenmek istiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 17-07-04, 01:39
Beyazzenci Avatar
Beyazzenci Beyazzenci çevrim dışı
hARDWAREMANIAC

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
takabilirsin... ama sana tavsiyem max3 e o kadar para verme.. düz IC7 modelini al daha iyi.. paran cebinde kalsın..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 17-07-04, 15:38
littleboy Avatar
littleboy littleboy çevrim dışı
Silver Member
littleboy's Computer

Katılım tarihi: 17.05.04
Nereden: İZMİR
Kesinlikle işlemcini kullanabilirsin IC7 konusunda Beyazzenci'yi destekliyorum.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:07.