| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında AS8-V ANKART VE CONROE UYUMLUMU? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Anakartımın özellikleri resimdeki gibi bu anakartı değiştirmeden core işlemci kullanabilirmiyim? [IMG] [/IMG]
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
21-08-06, 23:21
| | Member | | Katılım tarihi: 18.02.06
| | | AS8-V ANKART VE CONROE UYUMLUMU? Anakartımın özellikleri resimdeki gibi bu anakartı değiştirmeden core işlemci kullanabilirmiyim? [IMG]  [/IMG]  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
21-08-06, 23:37
|  | Cool Moderator | | Katılım tarihi: 15.05.01 Nereden: İzmir
| | 
Anakartın Intel 865PE bazlı LGA775 ATX bir anakart FSB800, Dual DDR400, 10/100 LAN, SATA150, 6ch Audio, μGuru Technology desteği var.
Altta vereceğim linkten her türlü işlemciyi göreceksin ve seçtiğin işlemcinin Abit tarafından uyumlu üretilmiş boardlarını da listeleyebilirsin... http://www.abit-usa.com/products/mb/cpu_support.php
Kolay gelsin...  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
21-08-06, 23:46
| | | yardımın için teşekkürler, anladığım kadarıyla sadece tek çekirdeklileri destekliyor anakartım. Pentium d işlemcileride desteklemiyor. | 
22-08-06, 00:06
| | | Birde burada bahsedilen "µGuru" diye bahsedilen teknolojinin ne olduğu konusunda bilgin varmı acaba onu da merak ettim? | 
22-08-06, 00:29
|  | Cool Moderator | | Katılım tarihi: 15.05.01 Nereden: İzmir
| | Anakartın bence sonderece güzel yinede...
Bu sorduğun soru ise Abit in geliştirdiği bir teknolojinin ismidir...
Kısaca açıklamak gerekirse ;
Abit µGuru OC olayına donanımsal destek getiren bir sistem denebilir cpu ve ram ile ilgili parametrelerde hızartırma gibi fonksiyonları yönetmede ve sistem kararlılığını sağlamada kullanıcıya destek olan bir teknoloji tıpkı Asus AI sistemi gibi mesela...  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | |