+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 26

asus mu gigabayt mı?

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda asus mu gigabayt mı? başlıklı konu tartışılıyor; core 2 duo lu bir sistem toplayacağım, asus ta problemler oldugu söylendi. Siz ne tafsiye edersiniz. 800 mhz ram de ...

Power Member thekarga® Avatar
    Katılım tarihi
    07.02.2006
    Nereden
    Istanbul- 2 Yaka- Dada

asus mu gigabayt mı?

core 2 duo lu bir sistem toplayacağım, asus ta problemler oldugu söylendi. Siz ne tafsiye edersiniz. 800 mhz ram de takacağım. Bi de onb board ekran kartı olacak ???

hWM Haber Editörü KroninuQus Avatar
    Katılım tarihi
    13.09.2006
    Nereden
    hARDWAREMANIA/Ankara

Re: asus mu gigabayt mı?

Bütçenizi bilmiyorum ancak ortalama bir bütçe için Gigabyte DS3 tavsiye edebilirim.
    Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele...

V.I.Member semender Avatar
    Katılım tarihi
    03.09.2005
    Nereden
    İstanbul/Plovdiv

Her zaman Asus öneririm. Hele hele İstanbul`da oturuyorsan. Teknik servisi çok kaliteli.

Power Member emotion09 Avatar
    Katılım tarihi
    26.07.2004
    Nereden
    AYDIN

Alıntı KroninuQus_BerQ tarafından iletildi. Mesajı göster
    Bütçenizi bilmiyorum ancak ortalama bir bütçe için Gigabyte DS3 tavsiye edebilirim.
    +1 ya da sormamışsın ama MSI 965p platinium

Power Member thekarga® Avatar
    Katılım tarihi
    07.02.2006
    Nereden
    Istanbul- 2 Yaka- Dada

on board ekran kartı olacak güzel kardeşler, bütçe de 100 150 dolar arası. Gigabyte tafsiye edliyor çokça.

Moderator DonQuichotte Avatar
    Katılım tarihi
    03.06.2004
    Nereden
    izmir
    Blog Mesajları
    3

marka değil, model önemli. asus, gigabyte, intel, foxconn gibi çok iyi firmaların pek çok ürünü, msi, biostar gibi iyi olmayan firmaların ürettiği bir ürün karşısında ezilebiliyor. örnek MSI 975x PowerUp Platinium.

Rookie Member FourN Avatar
    Katılım tarihi
    27.02.2007
    Nereden
    Manisa

Gigabyte DS3 demişsiniz ama onda onboard ekran girişi bulunmuyor. Ha nolur bi tanede almışken buna giriş seviye bi ekran kartı alırsın 7100gs yada 7300LE gibi en azından onboard gibi takacağın ram larden yemez. İş anakart olunca ve önümüzdede bir çok seçenek olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben kımseye asus tavsiye etmiyorum, neden derseniz ben garantiye 10 anakart gönderiyorsam 8 i asus. Belki asus un ileri seviye anakart ları çok sağlam yada çok kaliteli olabilir, ama aynı titizliği diğer modellerindede gösterseydi keşke ve bence çok kötü bi imaj doğrusu. Elektronik işi birazda şans işi. Msi yıda pek tavsiye etmem. Onlarda da biraz sorun yaşanıyor. Mesela kimse Asrock ları beğenmez ama onca yıllık deneyimimde bir tane bile Asrock anakart garantiye göndermedim sadece bir iki elektrikten yanmış anakrt dışında.
    ´¯` F ø ® Ñ ´¯`

V.I.Member x-vipen Avatar
    Katılım tarihi
    17.08.2005
    Nereden
    ankara
    Blog Mesajları
    3

asus tek geçerim
    BANA İNSANLAR ÜSTÜNDE BİR DOĞUŞ YÜKLEMEYE KALKIŞMAYINIZ.
    DOĞUŞUMUNDAKİ TEK DOĞAÜSTÜNLÜK TÜRK OLARAK DÜNYAYA GELMEMDİR.
    K.ATATÜRK

Senior Member matrix07 Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2007
    Nereden
    Antalya

Bence Asus P5b veya Gigabyte GA DS3 al derim.
    İkiside süper anakartlar.İkiside birbirine çok yakın.Bu ikisinden birini almanı tavsiye ederim core 2 duolar için en uygun bu anakartlar.
    Obey Your Master
    28 " Viewsonic VX2835WM/Gigabyte P-35 DSQ6/Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz/2*2 Mushkin High Performans 800@1013Mhz/Zotac 9800 gtx +/Thermaltake Armor + /Enermax Modu 82+ 525 watt/Cooling by Alpahacool water chiller//Samsung Dvd-Rw/Samsung 1 TB Hdd

Member
    Katılım tarihi
    23.04.2006
    Nereden
    İSTANBUL

Asus derim.Bundan once asus kullanıyordum bundan sonrada asus a dewam...

Senior Member velociraptor Avatar
    Katılım tarihi
    29.06.2005
    Nereden
    cehennem

ya asus ya sus

hWM Haber Editörü KroninuQus Avatar
    Katılım tarihi
    13.09.2006
    Nereden
    hARDWAREMANIA/Ankara

Alıntı DonQuichotte tarafından iletildi. Mesajı göster
    marka değil, model önemli.
    En doğru söz kesinlikle. Ama ne yazıkki bir türlü öğrenemedik bunu ve hala gözü kapalı Asus diyoruz...Asus'unda belli bütçe için güzel modelleri var gigabyte'ında MSI'ında örneğin Asus p5b DS3'e göre oldukça geride kalan bir anakart ama Asus Commando'da DQ6'i ezecek türden bir kart...Örnekler daha arttırılabilir ancak istisnasız Asus demek biraz komik olur...

V.I.Member x-vipen Avatar
    Katılım tarihi
    17.08.2005
    Nereden
    ankara
    Blog Mesajları
    3

En doğru söz kesinlikle. Ama ne yazıkki bir türlü öğrenemedik bunu ve hala gözü kapalı Asus diyoruz...Asus'unda belli bütçe için güzel modelleri var gigabyte'ında MSI'ında örneğin Asus p5b DS3'e göre oldukça geride kalan bir anakart ama Asus Commando'da DQ6'i ezecek türden bir kart...Örnekler daha arttırılabilir ancak istisnasız Asus demek biraz komik olur...
    walla kardei öyle diyorsunya köylü köyünden vaz geçermi be bizimgibi insanlarda takıntı haline gelmiş bence .çok sağlamda ürünleri var ben iki sefer msı aldım ikisindede sorun yaşadım tekinde idelerinde tekide win başlarken güvenli kiple açılıyor gerçi değişince sorunda ditdide ama asusun hiçbir modelinde hiçbir sorun yaşamadım walla benim görüşüm sadece adını duysam bile asus derim

Power Member emotion09 Avatar
    Katılım tarihi
    26.07.2004
    Nereden
    AYDIN

+1. Anakart seçerken kanımca dikkat edilmesi gereken bir husus da pc'yi kullanma amacımız. Her marka, farklı modellerinde ürün farklılaştırmasına gidiyor. Örneğin MSI'ın creative x-fi ses kartı olan mb'si. Ya da oyuncular için ibaresiyle Asus-comando. oc yapacaklar ise gigabyte ds3 ya da asus striker extrime.
    BEn Asusun biosnu bir türlü sevemedim. şu ana kadar MSI'ın 2 kartını kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. skystar 2 tv kartı aldım bir ay önce. araştırken asusun bazı kartlarında sorun yaşandığını okumuştum. Kısacası kart alırken, markanın yanında pc'yi ne amaçla kullanacağımızı da göz önünde bulundurmak lazım sanırım.

Member MustiQ Avatar
    Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    Uzakta

asus +sonsuz

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon