Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Donanım > Anakart »

asus mu gigabayt mı?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında asus mu gigabayt mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " core 2 duo lu bir sistem toplayacağım, asus ta problemler oldugu söylendi. Siz ne tafsiye edersiniz. 800 mhz ram de ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-04-07, 12:26   #1
Cool Member

thekarga® Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.02.06
Nereden: Istanbul- 2 Yaka- Dada
Resimler: 4
asus mu gigabayt mı?

core 2 duo lu bir sistem toplayacağım, asus ta problemler oldugu söylendi. Siz ne tafsiye edersiniz. 800 mhz ram de takacağım. Bi de onb board ekran kartı olacak ???
Eski 30-04-07, 18:49   #2
hWM Haber Editörü

KroninuQus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15
Re: asus mu gigabayt mı?

Bütçenizi bilmiyorum ancak ortalama bir bütçe için Gigabyte DS3 tavsiye edebilirim.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-07, 23:26   #3
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv

Her zaman Asus öneririm. Hele hele İstanbul`da oturuyorsan. Teknik servisi çok kaliteli.
semender çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-05-07, 04:05   #4
Power Member

emotion09 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.07.04
Nereden: AYDIN

Alıntı:
KroninuQus_BerQ tarafından iletildi. Mesajı göster
Bütçenizi bilmiyorum ancak ortalama bir bütçe için Gigabyte DS3 tavsiye edebilirim.
+1 ya da sormamışsın ama MSI 965p platinium
emotion09 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-05-07, 17:42   #5
Cool Member

thekarga® Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.02.06
Nereden: Istanbul- 2 Yaka- Dada
Resimler: 4

on board ekran kartı olacak güzel kardeşler, bütçe de 100 150 dolar arası. Gigabyte tafsiye edliyor çokça.
thekarga® çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-07, 15:25   #6
hARDWAREMANIAC

DonQuichotte Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.06.04
Nereden: izmir
Blog Mesajları: 3

marka değil, model önemli. asus, gigabyte, intel, foxconn gibi çok iyi firmaların pek çok ürünü, msi, biostar gibi iyi olmayan firmaların ürettiği bir ürün karşısında ezilebiliyor. örnek MSI 975x PowerUp Platinium.
DonQuichotte şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-07, 23:20   #7
Rookie Member

FourN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.02.07
Nereden: Manisa

Gigabyte DS3 demişsiniz ama onda onboard ekran girişi bulunmuyor. Ha nolur bi tanede almışken buna giriş seviye bi ekran kartı alırsın 7100gs yada 7300LE gibi en azından onboard gibi takacağın ram larden yemez. İş anakart olunca ve önümüzdede bir çok seçenek olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben kımseye asus tavsiye etmiyorum, neden derseniz ben garantiye 10 anakart gönderiyorsam 8 i asus. Belki asus un ileri seviye anakart ları çok sağlam yada çok kaliteli olabilir, ama aynı titizliği diğer modellerindede gösterseydi keşke ve bence çok kötü bi imaj doğrusu. Elektronik işi birazda şans işi. Msi yıda pek tavsiye etmem. Onlarda da biraz sorun yaşanıyor. Mesela kimse Asrock ları beğenmez ama onca yıllık deneyimimde bir tane bile Asrock anakart garantiye göndermedim sadece bir iki elektrikten yanmış anakrt dışında.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-07, 23:56   #8
V.I.Member

x-vipen Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.08.05
Nereden: ankara
Resimler: 23

asus tek geçerim
x-vipen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-07, 01:45   #9
Senior Member

matrix07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.03.07
Nereden: Antalya

Bence Asus P5b veya Gigabyte GA DS3 al derim.
İkiside süper anakartlar.İkiside birbirine çok yakın.Bu ikisinden birini almanı tavsiye ederim core 2 duolar için en uygun bu anakartlar.
28 " Viewsonic VX2835WM/Gigabyte P-35 DSQ6/Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz/2*2 Mushkin High Performans 800@1013Mhz/Zotac 9800 gtx +/Thermaltake Armor + /Enermax Modu 82+ 525 watt/Cooling by Alpahacool water chiller//Samsung Dvd-Rw/Samsung 1 TB Hdd
matrix07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-07, 00:46   #10
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.04.06
Nereden: İSTANBUL

Asus derim.Bundan once asus kullanıyordum bundan sonrada asus a dewam...
crazy_firat çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-07, 01:07   #11
Senior Member

velociraptor Avatar

Katılım tarihi: 29.06.05
Nereden: cehennem

ya asus ya sus
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-07, 01:18   #12
hWM Haber Editörü

KroninuQus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15

Alıntı:
DonQuichotte tarafından iletildi. Mesajı göster
marka değil, model önemli.
En doğru söz kesinlikle. Ama ne yazıkki bir türlü öğrenemedik bunu ve hala gözü kapalı Asus diyoruz...Asus'unda belli bütçe için güzel modelleri var gigabyte'ında MSI'ında örneğin Asus p5b DS3'e göre oldukça geride kalan bir anakart ama Asus Commando'da DQ6'i ezecek türden bir kart...Örnekler daha arttırılabilir ancak istisnasız Asus demek biraz komik olur...
KroninuQus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-07, 01:49   #13
V.I.Member

x-vipen Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.08.05
Nereden: ankara
Resimler: 23

Alıntı:
En doğru söz kesinlikle. Ama ne yazıkki bir türlü öğrenemedik bunu ve hala gözü kapalı Asus diyoruz...Asus'unda belli bütçe için güzel modelleri var gigabyte'ında MSI'ında örneğin Asus p5b DS3'e göre oldukça geride kalan bir anakart ama Asus Commando'da DQ6'i ezecek türden bir kart...Örnekler daha arttırılabilir ancak istisnasız Asus demek biraz komik olur...
walla kardei öyle diyorsunya köylü köyünden vaz geçermi be bizimgibi insanlarda takıntı haline gelmiş bence .çok sağlamda ürünleri var ben iki sefer msı aldım ikisindede sorun yaşadım tekinde idelerinde tekide win başlarken güvenli kiple açılıyor gerçi değişince sorunda ditdide ama asusun hiçbir modelinde hiçbir sorun yaşamadım walla benim görüşüm sadece adını duysam bile asus derim
x-vipen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-05-07, 04:31   #14
Power Member

emotion09 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.07.04
Nereden: AYDIN

Alıntı:
+1. Anakart seçerken kanımca dikkat edilmesi gereken bir husus da pc'yi kullanma amacımız. Her marka, farklı modellerinde ürün farklılaştırmasına gidiyor. Örneğin MSI'ın creative x-fi ses kartı olan mb'si. Ya da oyuncular için ibaresiyle Asus-comando. oc yapacaklar ise gigabyte ds3 ya da asus striker extrime.
BEn Asusun biosnu bir türlü sevemedim. şu ana kadar MSI'ın 2 kartını kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. skystar 2 tv kartı aldım bir ay önce. araştırken asusun bazı kartlarında sorun yaşandığını okumuştum. Kısacası kart alırken, markanın yanında pc'yi ne amaçla kullanacağımızı da göz önünde bulundurmak lazım sanırım.
emotion09 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-05-07, 14:41   #15
Member

MustiQ Avatar

Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: Uzakta

asus +sonsuz

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

asus mu gigabayt mı? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
leadtekmi-gigabayt caneglor Ekran Kartları 8 15-11-06 20:52
Gigabayt mı Asus mu ? GEDA Anakart 13 10-10-06 20:51
gigabayt GA-6VTXE apollo pro 133T TAY-LAN Anakart 9 04-08-04 12:11
Gigabayt Radeon 9600 GAMEOVER Ekran Kartları 3 17-05-04 22:41

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 18:59.