Slm. arkadaşlar sizden ricam ASÜS P5E3 intel x38 ana kart windows 7 drevirini nereden nasıl ve ne şekilde indireceğim ,detaylı bilgi verirseniz şimdiden çok teşekkürler esen kalın .var ise![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda Asus p5e3 anakart diriver yardım başlıklı konu tartışılıyor; Slm. arkadaşlar sizden ricam ASÜS P5E3 intel x38 ana kart windows 7 drevirini nereden nasıl ve ne şekilde indireceğim ,detaylı ...
Slm. arkadaşlar sizden ricam ASÜS P5E3 intel x38 ana kart windows 7 drevirini nereden nasıl ve ne şekilde indireceğim ,detaylı bilgi verirseniz şimdiden çok teşekkürler esen kalın .var ise![]()
Çok basit... Üreticinin sitesinde her ürüne ait sürücü bulunuyor...
ASUSTeK Computer Inc.-Support- DELUXE&SLanguage=en-us
Yada şu adrese gir : ASUSTeK Computer Inc.-Support-
Sayfanın ortasındaki :This function will auto direct you to Driver's download page. yazısına tıkla yönergeleri takip et senin ürününe ait sürücüleri göstersin..
slm arkadaş verdiğiniz linki inceledim lakin ben bu konularda biraz yetersiz kaldım ,bu durumdan dolayı indirme işlemini gerçekleştiremedim sorun bir çok şik olmasından dolayı kafam karıştı .durum bu daha detaylı bilgi verirseniz şimdiden teşekkürler.![]()
'''' Slm. arkadaşlar sizden ricam ASÜS P5E3 intel x38 ana kart windows 7 drevirini nereden nasıl ve ne şekilde indireceğim ,detaylı bilgi verirseniz şimdiden çok teşekkürler esen kalın .var ise'''
Ben Arkadaşın Mesajından anladığıma karşılık cevap verdim, Senin yönlendirdiğin çözüm üzerinden yardımcı olmaya çalışmadım, Soru gayet açık ve net, Arkadaşın problemi söz ettiği üzere '' xxxxx Anakart Windows 7 Driverini NEREDEN ve NASIL NE ŞEKİLDE indireceğim, Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.''
Karşılığında benim vermiş olduğu cevap ise açık ve net :
Verdiğim cevapta : NEREDEN - NASIL - NE ŞEKİLDE ! Sorularının cevaplarını arayacak olursak :
Nereden ? http://support.asus.com
Nasıl ? Sol taraftaki resimde görülen menüden anakart modelinizi girerek.
Ne Şekilde: Kartı bulduktan sonra , Site Size soruyor, hangi işletim sistemi için Driver indireceksinis? Seçim Windows 7.
Sanırım verdiğim cevap arkadaşın sorularına uygun. Sen neden aksini ifade ettin bunu anlamış değilim, herneyse forumun tartışma yerinden çok paylaşım ortamı olması taraftarıyım, yanlış anlaşılma olmuş diyerek daha fazla uzamasını istemiyorum. Saygılar.