| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bugun ilk defa bir pc topladım daha önce pc nin her bir tarafını söküp değiştiriyordum ama ilk defa topladım. bütün ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
02-08-08, 02:42
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 04.11.06
| | ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi bugun ilk defa bir pc topladım daha önce pc nin her bir tarafını söküp değiştiriyordum ama ilk defa topladım. bütün bağlantıları kullanıcı kılavuzunda ki gibi yaptım kasa yı fişe taktım ana karta elektrik geldi yeşil yanmaya başladı zaten takılan parçalarda problem olduğu zaman kırmızı yanıyor fakat power a bastığım zaman sistem çalışmadı bu arada kasa gigabyte gx1 bu kasada reset falan yok kasa nın power switch inden yapmış olabilir mi bunu anlamak için bir imkan var mı manuel başlatmak gibi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. | 
02-08-08, 03:58
|  | Senior Member | | Katılım tarihi: 07.07.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi Yeşil ışık geldi ve tuşa basınca cpu fanı dönüyor gibimi oldu?  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
02-08-08, 05:29
|  | Moderator | | Katılım tarihi: 10.04.04 Nereden: on hm multi cpu
| | | Ynt: ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi Switch girişleri yanlış takmışsındır telaşlanma.Kitapçıktan bakarak kontrol et.
__________________ Alıntı: TAY-LAN tarafından iletildi.
fps olmadan iyi görüntü hiçbir işe yaramaz | ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN" | 
02-08-08, 17:47
|  | Senior Member | | Katılım tarihi: 07.07.08 Nereden: Ankara
| | | Ynt: ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi fan dönüyor gibi olduysa power supyl de sorun var yada anakarta bağlanacak olan kablosunu tam oturtmamışsındır yada anakart hatasıdır... bir tüm kabloları tüm herşeyi kontrol et | 
04-08-08, 02:20
| | Rookie Member | | Katılım tarihi: 04.11.06
| | | Ynt: ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi Arkadaşlar beceremedim başıma gelene götürdüm bir bilgisayarcıya 15 yaşında bir cocuk dedim pc yapıyon mu ok dedi götürdüm cocuk baktım atx giriş kablosunu falan sökemedi ben cıkardım sonra olan oldu cocuk baktı baktı aman demeden 110 a çevirdi girişi bom bütün hayallerim an yıkıldı gitti dedim kartlar herneyse dedim sen bu işten anlamıyon mu dedi ben yeni başladım yaparım dedim herneyse ustası geldi psu yu değiştirdik baktık kart sağlam şimdi arkadaşlar anlayamadım ya kasa gigabyte gx1 di psu nasıl çalışmadı. onu da geçtim şimdi sistem çalışıyor ama anakart sıcaklığı 51 derece görünüyor cpu 38-41 arası değişiyor anlayamadğım casa fanı 1010 rmpden yukarı cıkmıyor bu nasıl bir kasa bilgisi olan var mı ?  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
23-08-08, 18:03
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 26.06.08 Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
| | | Ynt: ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi işlemci sıcaklığı normal de anakart sıcaklığı biraz faazla gibime geldi...  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
23-08-08, 18:05
|  | Silver Member | | Katılım tarihi: 26.06.08 Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
| | | Ynt: ASUS P5KC yeni toplanmış pc de açılış problemi 15 yaşında çocuk anakart güç kablosunu sökemedi  üstelik gitmiş 110V a çevirmiş  harbi çok komik | |