Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda Asus P5LD2 SE anakart sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar bende foxconn bir ana kart vardı taktığım işlemci uyşmadığı için elimde sorunlu bir asus p5ld2 se anakart vardı onu ...
Arkadaşlar bende foxconn bir ana kart vardı taktığım işlemci uyşmadığı için elimde sorunlu bir asus p5ld2 se anakart vardı onu tamir ettirdim. Fakat bu işlemci bu anakartıda çalıştırmadı. asus olan anakart birinci revizyon yazıyor üzerinde.
İşlemcide
Pentium 4
541 SL9C6
3,20 GHZ / 1M / 800 /04A
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Yoksa işlemci arızalı olabilirmi.
Merhabalar;
Anakartınız Pentium 4 541 işlemciyi 0209 bios versiyonuyla birlikte destekliyor...Bios versiyonunuzu bi gözden geçirin bence...Eski bir sürümse biosunuzu güncellemeyi deneyebilirsiniz...(daha önce bios update etmediyseniz,bir bilenle yapmanız tavsiye edilir...)
Diğer taraftan INTEL E2180 2.0GHz işlemciyi anakartınızın 2.01G pcb revizyonlusu destekliyor...siz revizyon 1 demişsiniz...yani maalesef desteklemiyor...bu pcb revizyonları anakartın üzerindeki fiziksel değişimler sonucu olduğu için herhangi bir yazılımla güncelleyemiyoruz...
merhaba, anakart modellerimiz aynı. ben doul-core 2,0 intel işlemci kullanıyorum . herhangi bir sorun yaşamadım. iyibir anakart. Ancak p4 ve daha eski işlemciler takıldığında sorun yaşayabilirsiniz. bu anakart çift çekirdek mimarisi üzerine tasarlanmıştır.
Kafam karıştı arkadaşlar. Anakartın revizyonu rev.1 diye yazıyor. Bundan eminim. Acaba sizin anakartın revizyonu 1 mi 2 mi öğrenebilirmiyim. İnternette araştırdım. rev.1 olan dual core desteklemiyormuş. Arkadaşda zaten belirtmiş.