| Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Asus P5PL2 Model Anakartı Olanlar... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Elimde Asus P5PL2 Model onboard Ses Sistemli bir anakart var kendi driverları da dahil olmak üzere sisteme windows xp sp3 ..." şeklinde özetlenebilir....  | 
28-08-08, 14:07
| | New Member | | Katılım tarihi: 28.08.08 Nereden: Rize
| | | Asus P5PL2 Model Anakartı Olanlar... Elimde Asus P5PL2 Model onboard Ses Sistemli bir anakart var kendi driverları da dahil olmak üzere sisteme windows xp sp3 lu bir isletim sistemi kurdugumda otomatik olarak MDU-401 Midi aygıtı gibi ses surucusu kuruluyor. Kendi ses kartı aslında Soundmax fakat bir turlü bu kartın driverlerını yukleyemiyorum. Farklı sürümleri netten indirip kurmayı denememe rağmen bir türlü bu ses kartını tanıtamıyorum Aygıt Yöneticisinde de herhangi bir sorun göstermiyor fakat ses tahmin edeceginiz üzere yok  Acaba bu sorun Sp3 lü bir kurulum yapmamdan kaynaklanıyor olabilirmi ? Bu konuda sorun yasamıs olanlar yazarsa sevinirim. Suan elimde SP3 lü windowstan baska bir sürüm yok. Bu yüzden bugun icerisinde sp2 li bir sürüm temin edip onu kurmayı deneyecegim. Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. Bende sp2 ile kurulum yapınca tekrar burda bunu belirtecegim. Sorun asılırsa eger... | 
28-08-08, 14:51
| | | Ynt: Asus P5PL2 Model Anakartı Olanlar... Sp2 li kurduk yine aynı sey cıktı bu konuda sorunu olupta çözebilenlerden yardım bekliyorum... | 
30-08-08, 02:06
| | New Member | | Katılım tarihi: 29.08.08 Nereden: tokat
| | | Ynt: Asus P5PL2 Model Anakartı Olanlar... Arkadaşlar benim sorunum bilgisayarımı kapatınca anakartta elektirik kalması sistemimi yeni topladım anakartı bi arkadaşım tavsiye etti ama ben bek memnun kalmadım ben şahsen gigabyte alacaktım sizce hangisi daha iyi ve intel core 2 duo e8400 3.0 ghz ile daha iyi hangi anakart çalışır.
Sistem bilgilerim
birde arkadaşımda faxcon diye bi anakart var manyak stabil çalışıyor ne iş anlamadım fiyatıda 50 ytl
işlemci intel core 2 duo e 8400 3.0 ghz.
Anakart asus p5kc
harddisc seagate 500 sata 2 32 mb ön bellek ram kingston 2 gb 800 mhz tek ram
ekran kartı nividia gt8800 512 mb 256 bit
lc dvd rw asus ta d52 kasa 350 watt
kart okuyucu  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | | 
31-08-08, 03:10
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 02.04.06 Nereden: Searching ...
| | | Ynt: Asus P5PL2 Model Anakartı Olanlar... Alıntı: boshversene tarafından iletildi.
Sp2 li kurduk yine aynı sey cıktı bu konuda sorunu olupta çözebilenlerden yardım bekliyorum... | Bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisinden, Windowsun kurduğu driverı kaldırıp anakart cd'sinden kendi driverını yüklerseniz sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir.
__________________ Anti AVEA! | 
31-08-08, 03:12
|  | V.I.Member | | Katılım tarihi: 02.04.06 Nereden: Searching ...
| | | Ynt: Asus P5PL2 Model Anakartı Olanlar... Alıntı: hazan58 tarafından iletildi.
Arkadaşlar benim sorunum bilgisayarımı kapatınca anakartta elektirik kalması sistemimi yeni topladım anakartı bi arkadaşım tavsiye etti ama ben bek memnun kalmadım ben şahsen gigabyte alacaktım sizce hangisi daha iyi ve intel core 2 duo e8400 3.0 ghz ile daha iyi hangi anakart çalışır.
Sistem bilgilerim
birde arkadaşımda faxcon diye bi anakart var manyak stabil çalışıyor ne iş anlamadım fiyatıda 50 ytl
işlemci intel core 2 duo e 8400 3.0 ghz.
Anakart asus p5kc
harddisc seagate 500 sata 2 32 mb ön bellek ram kingston 2 gb 800 mhz tek ram
ekran kartı nividia gt8800 512 mb 256 bit
lc dvd rw asus ta d52 kasa 350 watt
kart okuyucu | O anakart gayet iyi bir anakarttır, Anakartların tümünde PSU'ya bağlıyken elektrik vardır, foxconn'a karşı bir antipatim var, sevemiyorum bir türlü o marka moboları.
PS: Keşke yeni bir konu açıp belirtseydiniz, daha çok yardımcı olan çıkabilirdi.  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  |
__________________ Anti AVEA! | 
02-09-08, 12:13
| | | Ynt: Asus P5PL2 Model Anakartı Olanlar... Alıntı: HuRRiCaNe tarafından iletildi.
Bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisinden, Windowsun kurduğu driverı kaldırıp anakart cd'sinden kendi driverını yüklerseniz sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir. | ya kardesim ben bu kadar aptalmıyım acaba ? surucu kalkmıyor bir kere bu birincisi ikinciside surucuyu guvenli kipte kaldırabildim fakat yine kurulmadı ve normal acılısta tekrar otomatik olarak bu lanet mdu-401 i kurdu olmadı gittim bir tane PCI ses kartı altım biostan onboard kapattım tekrar calısmadı yani bi sekilde bu anakartta enayilik var bıraktım zaten sessiz duruyor. | |