Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

asus p5q anakart epu engine modu

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında asus p5q anakart epu engine modu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar bende asus p5q anakart var. ve sapphirre x1950xt ekran kartı var. benim sorunum bilgisayar başlarken ekran kartım yaklaşık 10 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 12-10-08, 13:35
taskan81tr taskan81tr çevrim dışı
Rookie Member

Katılım tarihi: 06.01.08
Nereden: bursa
asus p5q anakart epu engine modu

Arkadaşlar bende asus p5q anakart var. ve sapphirre x1950xt ekran kartı var. benim sorunum bilgisayar başlarken ekran kartım yaklaşık 10 saniye fan çalıştıktan sonra devreye giriyor ve bu anakartın epu-6 engine diye bir tasarruf modu var bu modda ekran kartını görmüyor.epu modunda ekran kartına bastığımda ekran kartını yüklememi istiyor ancak ekran kartı kurulu hatta siteden son versiyonu da kurup denedim hala aynı bi düzelme yok.yardımcı olursanız sevinirim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 12-10-08, 19:22
2-RuN Avatar
2-RuN 2-RuN çevrim dışı
Cool Member
2-RuN's Computer

Katılım tarihi: 25.08.08
Nereden: Konya
Ynt: asus p5q anakart epu engine modu

Alıntı:
taskan81tr tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar bende asus p5q anakart var. ve sapphirre x1950xt ekran kartı var. benim sorunum bilgisayar başlarken ekran kartım yaklaşık 10 saniye fan çalıştıktan sonra devreye giriyor ve bu anakartın epu-6 engine diye bir tasarruf modu var bu modda ekran kartını görmüyor.epu modunda ekran kartına bastığımda ekran kartını yüklememi istiyor ancak ekran kartı kurulu hatta siteden son versiyonu da kurup denedim hala aynı bi düzelme yok.yardımcı olursanız sevinirim
Ekran kartının tanımama olayı bende var.. Ya en son versiyon (HD4850 gibi mesela) kartları tanıyor ya da anakartın Epu-6 programında bir problem var..

birde ben bu anakartı (P5Q PRO) aldıktan sonra Vista'da boot ekranındaki yükleme çubuklarından 1 tanesi geçiyor, daha sonra 2. cisi de geçmeye başlıyor fakat 2.'nin geçmesi daha bitmeden donuyor 5-10 sn. bekledikten sonra yüklemeye devam ediyor Windows normal şekilde açılıyor .. bunun çözümü nedir acaba??? yardımcı olursanız sevinirm...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

asus p5q anakart epu engine modu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
cheat engine blackmagician Genel(OS) 0 25-08-08 00:24
asus p5ql-e asus 6 engine yükleme sorunu bayhanus Anakart 0 18-08-08 23:19
asus 100 130 dolar arasında asus anakart arıyorum ogz444 Anakart 3 29-10-06 17:52
ASUS PSLD2 anakart/ ASUS TA-252 Kasa phighen Anakart 1 25-12-05 16:38
Unreal Engine 3 SpAwN Oyunlar 11 15-05-04 00:10

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:26.