Arkadaşlar aranızda Asus Striker Anakart ile 4 adet OCZ Special Ops Edition 1GB 800 MHz DDR2 ram'i vista 64 bit ile sorunsuz kullanabilen varmı?
Ben 4 tanesini birarada kullandığımda hat alıyorum herhangi birini çıkarttığımda sorunsuz çalışıyor.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda Asus Striker ve Ram başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar aranızda Asus Striker Anakart ile 4 adet OCZ Special Ops Edition 1GB 800 MHz DDR2 ram'i vista 64 bit ...
Arkadaşlar aranızda Asus Striker Anakart ile 4 adet OCZ Special Ops Edition 1GB 800 MHz DDR2 ram'i vista 64 bit ile sorunsuz kullanabilen varmı?
Ben 4 tanesini birarada kullandığımda hat alıyorum herhangi birini çıkarttığımda sorunsuz çalışıyor.
32-bit ile çalışıyorsa sorun Vista'dadır.
Bunun dışında şahsen 4 DIMM slotuda doldurmadım ama NF680i'nin ram seçtiğini okudum ve deneyimledim, benim OCZ Reaper'larda 2 dimm ile baya sorun çıkarmıştı.
BIOS 1301 veya aşağısı ise 1305'e yükseltin. Birde öyle deneyin. Olmazsa 64-bit Vista'dan vazgeçin =)
Knowledge speaks, wisdom listens..
64 bit Vistadan olsan diğer 3 ram takılı iken de aynı sorunu çıkartmalı diye düşnüyorum 1305 ile update etmiştim zaten.
Asus'un Türkiyede teknik servisi nerede var biliyormusun
4 gb ramda 32 bit 3.2 gb gibi görünür herhalde galiba sanırsam.....
Evet 3.2 GB görüyor
[FONT=Arial]Arkadaşlar ABD Asus'a yazdığım mail'e gelen cevap ışığında sorun çözüldü Vista 4.Ram'i adreslemiyormuş ekli linkten update ettiğimde sorun ortadan kalktı. [/FONT]
[FONT=Arial]http://support.microsoft.com/kb/929777[/FONT]